07-12-2018

 

 Sniper and Spotter 3: climbing a tower

 

 

Sniper en spotter beklimmen een toren. Olga en Ivan zijn een sluipschutter en spotter team die vechten in de grote patriottische oorlog.

Wanneer een vrolijke oorlogscorrespondent hun pad kruist zien beiden een kans om te grijpen naar glorie ...

Sniper en spotter is een zelfstandig vervolg van Sniper en spotter 1 zijn patriottisch en Sniper and Spotter 2: Serving the motherland!

Download gratis spel

 

Inventaris - Verplaats de muiscursor boven in het scherm.
Onderzoek alle hotspots in het scherm - Rechtermuisklik.
Verlaat het spel met de Ctrl+Q toetsen of pictogram rechtsboven in de inventarisbalk.

Dorp
Praat met de kapitein, oorlogscorrespondent en vrouw in uniform, Svetlana. Zie de Duitse krijgsgevangen. Klik op de vrachtwagen (truck), om je verrekijker en mes eruit te nemen. Ga links door het steegje, bij het verwoeste gebouw.

 

Vraag regelmatig hints of help aan Olga. Klik op de afval (debris), voor de ingang van het linkse gebouw, en neem wat spijkers uit de plank. Klik achter in de hoek op de afvalbak (garbage can), en je neemt er een metalenpijp uit (metal pipe). Zie een kettinghangslot aan de deur van het rechtse gebouw. Gebruik de spijkers (nails) op het hangslot (lock and chain). Het lukt Ivan niet, maar Olga zal hem helpen met het slot. Pak dan de ketting op de grond (chain). Open de deur en ga in het gebouw.

 

Gebouw
Zie de leuning (rail) op de bovenverdieping. Combineer in je inventaris de ketting met de spijkers en dan met de metalenpijp. Gebruik dan de enterhaak (chain and hook) op de reling.
Klim dan via de ketting naar de bovenverdieping. Zie een grote gat in de muur. Gebruik je verrekijker (binoculars) in het gat. Je kijkt in het dorp. Klik op de jeep, huizen, ramen, standbeeld enz.. Draai helemaal rechts naar drie torenflats op de achtergrond. Klik op de raamopening waarop de zon schittert. Olga schiet op de soldaat die daar zit. Je speelt nu Olga. Verlaat het gebouw.
 

Plein
We komen op het plein een Duitse soldaat tegen. Als je naar de soldaat loopt, zal hij je neerschieten. Schiet de soldaat neer met je geweer (rifle). Doorzoek de jeep en je vindt een deken (blanket). Doorzoek de neergeschoten soldaat en je neemt een klein kistje. Probeer het kistje (small box) te open, maar dat lukt niet (klik kistje op Olga). Klik het kistje op Ivan, maar hem lukt het ook niet. Vraag aan Ivan of je zijn mes mag lenen. Hij geeft Olga zijn mes. Combineer het mes met het kistje, om het te openen. Er ligt een kleine sleutel in (small key). Gebruik deze sleutel op de jeep (German car), maar je moet eerst wat anders doen. Combineer het mes met de deken, om een touw te krijgen (rope). Gebruik het touw op de planken voor de ingang (entrance) van de torenflat. Je bint het touw vast aan de plank en jeep. Gebruik de kleine sleutel op de jeep. Je trekt met de jeep de planken en puin weg voor de torenflat. Open de deur en ga naar binnen.


Torenflat
De waterpijpleiding lekt (water pipe). Er ligt water op de vloer en een kapotte stroomkabel (cable). Gebruik het mes op de kabel, aan de onderkant van de muur, om de stroom uit te schakelen. Lees dan het papiertje tegen de achtermuur (note) en de poster van het rode leger. Open de deur en ga naar binnen. In de kamer ligt de dode soldaat, waarop je eerder geschoten hebt. Doorzoek het lijk (corpse).


Einde

 

GameSolves

NL Forum

Henk

 

 

Free Web Hosting