The Infinite Ocean

Download Gratis game (4mb)

Typemachine Ruimte (Begin)

Je begint in een ruimte met een typemachine. Je kunt voor je niet door de deur zonder een identiteitskaart. Draai links en pak de circuit board. Kijk weer naar de Typemachine en draai naar rechts. Pak de identiteitskaart van de doos. Draai links en ga de deur door nu je de ID kaart hebt.

 

INFINITY WINDOW ROOM

Pak de schroevendraaier. Draai rechts en klik op de rechtse SGDS Terminal.

Klik op [ PW_LIST ]
- SGDS Controle (LCL): 0470400
- SGDS Power Management: 845878$!%/(error)

Sluit de Terminal (close).

De terminal op de linkerzijde opent de Information Control Room. Wij hebben dat wachtwoord niet nog, klik op mail/Jerry.

Het wachtwoord van Jerry is: ABCDEF.

Ga terug naar de ruimte met de typemachine via de deur met daar langs een klok (11:58 - 2 minuten voor middernacht...)

 

Typemachine Ruimte

Draai links en ga de SGDS computerruimte in. 

 

SGDS CONTROL ROOM

Lees de 4 berichten die op de vloer liggen. Noteer: 52891013567. Draai rechts en klik op het paneel onder de SGDS terminal. Klik op je schroevendraaier (screwdriver) om het paneel te openen. Klik op je circuit board (moederbord) om de terminal te repareren. Je hebt nu toegang tot de SGDS terminal. Het vergt een wachtwoordt: 0470400 klik dan op <accept>. Klik [ repair]. Klik [ status] "SECURITY MODE: EMERGENCY][CONTROL MODE:MANUAL][AUTOREPAIR:OFF]".

Verlaat deze ruimte, draai rechts en ga deur door achter de typemachine.

 

INFINITY WINDOW ROOM

De deur voor ons is nu hersteld, ga  door de deur.

 

OCEAN PICTURE ROOM

Je bent nu in een ruimte met een tafel. Draai links, bekijk het bericht op de vloer, "wachtwoord: 256719...of was negen een twee?". Draai links, lees papiertje op het prikbord - wachtwoord: ORIENO.

Draai links, klik op het paneel onder (iets rechts) de SGDS terminal. Opnieuw gehouden door 4 schroeven. Klik op je schroevendraaier om het paneel te openen. Klik weer op het paneel om een kabel te pakken. Heb toegang tot de terminal SGDS. Klik op [passw/(]. Noteer de Emergency Wachtwoord: 567832518

Ga door de deur bij de tafel.

 

Ruimte met 3 deuren

Je ziet voor je een SGDS terminal met daar onder een paneel. Klik op het paneel. " een van de kabels is beschadigd." Klik op je kabel (cable) die het zal herstellen. Heb toegang tot de terminal en klik op PMR. Type het wachtwoord ORIENO in en dan op <accept>. Je hebt nu de rechtse deur geopend maar draai eerst naar links. Je ziet een deur met een licht ernaast.

Ga door de deur.

 

Uitgang Ruimte

Draai 2x naar links en hier ligt de draagbare computer van Jerry op de grond. Klik op "/files". Type het wachtwoord van Jerry in: ABCDEF <accept>. Klik opnieuw op "/files". WACHTWOORD ICR: 37089. EMERGENCY MODE: 9367528. Verlaat deze ruimte.

 

Ruimte met 3 deuren

Draai rechts naar de deur met de 2 SGDS terminals. Heb toegang tot de SGDS terminal op de linkerzijde. Klik [ SGDS_56 ]. Power Management 587832. Sluit en ga door de deur.

 

OCEAN PICTURE ROOM

Ga door de deur voor je naar de volgende ruimte.

 

INFINITY WINDOW ROOM

Draai links en zie twee terminals. Heb toegang op de linkerzijde. Klik [ INFO_U ]. Type het wachtwoord van de computer van Jerry in: 37089 <accept>. Dit opent de deur aan de Information Control Room. Exit, draai links en ga door de deur. 

 

OCEAN PICTURE ROOM

Draai links en ga de Controlekamer in.

 

INFORMATION CONTROL ROOM

Draai links, klik op de linkse SGDS Terminal SGDS. Klik [ PASSW.] EMERGENCY:> 251801.

Verlaat deze terminal en heb toegang tot de rechtse. Klik [ IO_MODE ]. Type het wachtwoord in: 256712 <accept> (de negen was een twee!). Verlaat deze terminal.

 

Draai rechts, klik op de SGDS terminal. "Before EMERGENCY MODE can be turned off, POWER MANAGEMENT must be set to AUTOMATIC and INFORMATION OVERRIDE must be DEACTIVATED"(we hebben de Information Override al gedeactiveerd dus moet je de Power Management op automatisch zetten).

Verlaat deze terminal en draai rond om de deur onder ogen te zien. Heb toegang tot de  SGDS terminal naast de deur. Klik op [ EJECT ]. Je hebt nu een disk. Verlaat deze terminal en ga de ruimte uit.

 

OCEAN PICTURE ROOM

Draai links en ga door de deur.

Ruimte met 3 deuren

Draai rechts en ga door de deur

 

POWER MANAGEMENT TERMINAL ROOM (SGDS Terminal met een disk slot)

Draai rechts en klikt op het slot van de terminal. Klik op je disk. Heb toegang tot de terminal. Herinner 845878; en 587832?. Zij lijken iets op elkaar, de eerste heeft 84 en de tweede heeft 32. Breng hen samen en je krijgt: 84587832. Geef dit wachtwoord in en klik <accept>. Ga terug naar de computerruimte. Verlaat deze ruimte.

 

Ruimte met 3 deuren

Draai links en ga door de deur

OCEAN PICTURE ROOM

Draai rechts en ga door de deur.

 

INFORMATION CONTROL ROOM

Heb toegang tot de SGDS terminal voor je. Het wil een 23-cijfer wachtwoord! We hebben geen lange wachtwoord  gevonden! Misschien is het wel hetzelfde als we net gedaan hebben.

We hebben:

9367528;
52891013567 (van één van de 4 berichten die op de vloer lag)
567832518;
251801

Pas deze allen samen: 93675289101356783251801 (23-cijfers...). Type dit in en klik op <accept>.

(WAARSCHUWING: Als je dit verkeerd intypt ga dan uit de terminal  en ga er dan terug in! kan zijn dat er een foutje in het spel zit. Het reset de puzzel niet wanneer je het verkeerd intypt).

Als je dit correct gedaan hebt zou je een deur moeten horen opengaan. Verlaat deze ruimte.

 

OCEAN PICTURE ROOM

Draai links en ga door de deur.

Ruimte met 3 deuren

Draai links en ga door de deur.

Uitgang Ruimte

De deur zal nu open zijn en je kan naar buiten. Einde

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves
http://www.gamesolves.tk
Forum
http://gamesolves.proboards23.com/

Henk

Free Web Hosting