12-10-2020

 

Syberia 4: The World Before

Vaghen, 1937: Dana Roze is een 17-jarig meisje dat een schitterende carrière als pianiste begint.

Er verschijnen echter schaduwen over haar toekomst terwijl de fascistische dreiging van de Brown Shadow boven Europa hangt, aan het begin van de Tweede Wereldoorlog.

Taiga, 2004: Kate Walker overleeft zo goed mogelijk in de zoutmijn waar ze opgesloten zit, wanneer een tragische gebeurtenis haar in een nieuw avontuur stuwt op zoek naar haar identiteit.
Ga op avontuur door continenten en door de tijd. Speel als Kate Walker en Dana Roze en ontdek de mysteries die te lang verborgen zijn gebleven.
Verken de fantastische en poëtische wereld van Benoît Sokal, met zijn adembenemende landschappen en iconische personages.
Los ingewikkelde puzzels en raadsels op in overeenstemming met de traditie van de saga.
Ontdek een rijk en boeiend verhaal met ongekende inzet en aangrijpende dialogen.
Beschikbaar: Coming 2021

Steam: Download gratis proloog

Website

 

Spelmenu - Escape toest (ESC)
Dagboek (Diary): Boekpictogram rechtsboven;
In het dagboek komen: Doelstellingen ("!"" objectives); Aantekeningen, Dana's dagboek en Documenten. Inventaris (inventory) ook in het dagboek.

Hints/aanwijzingen: "? " pictogram en "!" pictogram

Kleine witte puntjes op karakters en voorwerpen zijn actieve plekken.

Dubbelklik snelheid karakter.


Proloog

 

Vaghen, Osterthal's Capital
Spring 1937

Dana Roze: Loop naar rechts en draai de straat in. Loop achter in de straat naar het hoofdplein.

In je inventaris hebt je een uitnodiging van de muziek academie (convocation notice) en de "Vaghen's hymn score" muziekbladen - concert voor piano. Lees ze door erop te klikken en dan met de oogpictogram lezen (observe). Praat met Frau Beckmann en geef haar de uitnodiging (notice) door deze met de pijlen te selecteren. Onderzoek (oberve) na het filmpje de piano. Houd rechtermuisknop ingedrukt en draai (rotate) naar links.  Onderzoek (inspect) de hendel en druk de hendel omlaag. Draai naar de piano. Klik nu op het midden van de piano (use) en leg de muziekbladen erop (hymn). Bekijk de lange video (begin).

Iron Taiga Area, Salt Mine
Winter 2004


Je hebt nu de controle over Kate: Bekijk de aantekeningen in het dagboek en praat (talk) met Katyusha over alles. Onderzoek de plank in de hoek, rechts van het toilet, en pak Katyusha's plectrum (guitar pick) van de onderste plank.  Lees (read) het gedicht van Pushkin. Kijk rond. Gebruik de wasbak en was jezelf (freshen up). Je neemt Oscar's hart. Onderzoek het hart in de inventaris. Ga op je bed zitten (introspection). Klik "back" en pak dan rechts van Katyusha's bed de tas.

Er zal een bewaker komen. Open het pakketje op de celdeur en onderzoek de muziekhanger (music box). Kijk naar de vliegticket (boarding pass) aan de linkerkant. Onderzoek de poststempel in de rechterbovenhoek van de brief. Kate leest de brief van Olivia - Kate's moeder is overleden.

Vaghen, Roze's House
Spring 1937


Luister naar je moeder - je moet een brief schrijven aan Herr Gustav.
Kijk rond. Kijk op de schrijftafel.
Lees de aanwervingbrief (hiring letter) aan de linkerkant.
Lees de Music Academy Diploma aan de rechterkant.
Trek de blanco velpapier onder de middelste stapel boeken vandaan.
Kijk naar het kistje op het bureautje aan de linkerkant.


Open het kistje en lees de brief van Herr Zimmer. Sluit het kistje.
Kijk naar de Vaghen's hymn muziekbladen, rechts van het kistje.
Open de rechtse bureaula en pak het potlood (pencil).
Kijk naar het lege velpapier op de schrijftafel.
Probeer een brief te schrijven met het potlood, maar dat doe je niet met een potlood!
Ga links naar je vader. Kijk op de tekentafel waarop je vader werkt.
Zie er een advertentiebrochure opliggen, van een automatenfabriek (Voralberg Prospectus).
Open en sluit de lades en pak de vulpen uit de middelste lade (ink pen).
Ga dan terug naar de schrijftafel en gebruik de vulpen op het lege velpapier.
Kies hoe je de brief gaat schrijven. Het heeft geen invloed op het verhaal!
Er wordt een steen door het raam gegooid. Pak de baksteen op de vloer.
Terwijl vader moeder kalmeert, lees (observe) je het dreigbriefje (threat) links op de schrijftafel.

Iron Taiga Area, Salt Mine
Winter 2004

 

Luister naar Katyusha. Ga daarna door de tunnel en probeer het mijnwagentje vooruit te duwen.

Dat lukt niet. Onderzoek de onderkant. Het mijnwagentje staat op de rem.

Trek aan de hendel aan de achterkant. Duw het mijnwagentje richting Katyusha.

Help Katyusha en we vinden een andere tunnel.

 

Onderzoek links de motorfiets. Loop verder naar Katyusha. Kijk in de afgrond. Loop naar de wagon, links van de motorfiets en onderzoek het hangslot. Je hebt een sleutel nodig. Ga verder achter naar de vaten, kijk naar de vaten en zie skeletten. Ga in de groene personenrijtuig (enter), maar Katyusha roept dat ze hulp nodig heeft met de motorfiets. Loop naar Katyusha en praat met haar. Kijk naar de benzinetank van de motorfiets. Kijk dan naar de wonden op het skelet op de grond en het uniform op de grond. Je hebt de sleutels van de motorfiets nodig. Loop terug naar de groene personenrijtuig en ga naar binnen. Loop door naar een dode man. Kijk naar de man aan zijn bureau. Onderzoek het pistool in zijn rechterhand. Controleer het hoofd en zie dat hij zichzelf heeft neergeschoten - het hoofd valt op de grond. Controleer zijn linkerhand. Klik op de hand en schuif de hand naar links. Druk (press) dan op de knop op het bureau waar de linkerhand van de dode man was. Neem het ronde embleem (Brown Shadow emblem) uit de onderste bureaula aan de linkerkant. Lees de papieren op het bureau. Als je deze papieren pakt, zie je een rond gat in het midden. Leg het ronde embleem erin. Draai het embleem met ingedrukt rechtermuisknop, zodat de witte lijn naar beneden wijst.

Pak de twee sleutels uit het geopende geheime vakje op het bureau (Officer's key). Ga naar Katyusha en je geeft haar de motorsleutel. Terwijl ze de motorfiets probeert te starten, ga je naar de afgesloten wagon. Open het hangslot met de andere sleutel (remaining key). Schuif de deur helemaal open en we klimmen naar binnen.

Onderzoek verschillende kostbare kunstvoorwerpen totdat er een koker valt.  Je opent de koker om een ​​tekening te vinden. Bestudeer de bergen op de achtergrond en de handtekening rechtsonder op de tekening. Katyusha zal zeggen dat het meisje op de foto op haar lijkt. Blijkbaar is dit haar moeder! Verlaat de wagon en bekijk de video.

Wordt vervolgd…

 

Einde proloog

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves
NL Forum

Henk

Free Web Hosting