Sofia’s Debt

Sofia schuld
 

En gratis avonturen game die je hier kunt downloaden (9mb).

Met een rechtse klik heb je toegang tot de inventaris.
* Als je met de rechtermuis op om het even welk voorwerp van de inventaris klikt, de cursor verandert in Bekijken (om een beschrijving te krijgen) en "het voorwerp" Nemen (tandwiel, om het in het spel te gebruiken).
* Om uit de inventaris te gaan beweeg de cursor er van weg.

Zij kan niet beslissen welke CD ze zal beluisteren. Zij probeert naar musicals van Miss Saigon, Phantom of the Opera, en Les Miserables te luisteren maar het heeft geen plaats in haar hart vanavond (klik op een cd om er naar te luisteren). Zij bekijkt het schilderij van Dali. De ironie van haar keus in schilderijen en schilders is niet verloren. Zij pakt het glas dat op de tafel staat. Bekijk alles wat op tafel staat. Bekijk verder alles in de kamer. Klik op de telefoon. Probeer je vrienden te bellen. 

Pak je glas uit je inventaris en klik het op de fles. Het glas valt op de grond, pak de bezem, gebruik de bezem op alle scherven.  

Pak de brief die onder de deur wordt geschoven. Bekijk het schilderij van RafaŽl en pak rechts in de bovenhoek een dagboek. Klik het dagboek op de schommelstoel en je kunt het dagboek lezen. Als je het gelezen hebt en dicht doet gaat de telefoon, neem de telefoon op en praat met de vreemde? Na het gesprek hoor je iets aan de deur. Pak de sleutel van de tafel, open de deur met de sleutel, open de deur, lees de kaart en einde spel.

©GameSolves

http://www.gamesolves.tk
Forum
http://gamesolves.proboards23.com/

Free Web Hosting