Stranger By Night

Vreemdeling in de Nacht
Een periodieke moordenaar die als de ' Vreemdeling ' bekend is heeft de afgelopen maanden jonge vrouwen vermoord. De autoriteiten zijn op een dood eind. Op een nacht kreeg Katrina Rose, verslaggeefster van de New York Times een telefoontje van een geheimzinnige vrouw die informatie over de periodieke moordenaar aan haar doorbelde. Voor Katrina begon een nacht van verschrikking.

Download stranger 3.8mb

Pak het papiertje dat aan de muur hangt en lees het in je inventaris.  Ga naar de woonkamer (links - handcursor). Scène.

Lees de tekst op de muur. Ga terug de woonkamer in, praat met Amber en vraag alles. Ga terug naar de hal en rechts naar de eetkamer. Bekijk alles. Ga naar de woonkamer, ga rechts en ga met de trap naar boven (handcursor).

Ga rechts de bibliotheek in. Onderzoek eerst de boeken in de boekenkast, pak het boek over de goden en van W.shakespeare. Lees de boeken in je inventaris. Bekijk het stukje papier dat je uit het boek hebt gepakt. Ga naar de woonkamer en bekijk alles. Ga naar de eetkamer. Bekijk de godenbeeldjes. Klik op de knop onder het beeldje (je ziet niet dat je het indrukt). Je moet damn V in drukken via de beeldjes. In het boek van de goden staan hun Romeinse namen. 

Aphrodite = Venus - Appolo is hetzelfde - Artemis = Diana - Hephaestus = Vulcan - Hermes = Mercury -  Poseidon = Neptune.

Klik op de knop onder het beeldje: Artem, Appollo, Hermes, Poseidon en Aphro.

Open de la onder de beeldjes en pak er een sleutel uit. Ga naar boven. Bekijk alles in de gang. Pak een glasscherf. Ga rechtse deur van de linkerkant in. Bekijk alles. Ga terug de gang op, gebruik de sleutel op de linkse deur die op slot zit en ga naar binnen. Je moet nu snel de deur sluiten en zorgen dat de killer niet binnen kan komen.

Pak de fles met olie achter op de kast. Gebruik de olie op het slot van de deur en sluit het dan met de handcursor. Verlaat de slaapkamer nadat de killer geprobeerd heeft om binnen te komen.  

Ga rechtse deur van de linkerkant in. Gebruik de glasscherf op het wandtapijt. Open de safe met de code (tik in):061644 (geboortejaar). Je pak een medaillon waar een steen in zit uit de safe en een ander papiertje. Combineer de 2 halve plattegronden en bekijk die. Ga naar de eetkamer.

Bekijk het oog van de elandkop. Gebruik de glasscherf op de medaillon om de steen eruit te halen. Gebruik de steen in het oog van de eland en bekijk de eind scène.

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves
http://www.gamesolves.tk
Forum
http://pub24.ezboard.com/bgamesolves

Henk

 

 

Free Web Hosting