A Tex Murphy Adventure: Overseer

2/07/98

Als je een item moet onderzoeken of bekijken in je inventaris moet je dubbelklikken op het voorwerp en het wordt vergroot.

Kijken naar betekent dat je op het voorwerp klikt in de 3D omgeving en op het vergrootglas klikt.

De puzzels leg ik niet allemaal uit. Als je vast zit druk dan op 911 op het numeriek pad ??

Website

 

Het Bureau Van Tex

Welk pad je ook kiest voor het gesprek maakt niet uit. Na het filmpje sta je in het kantoor van Tex, en kijk je in de richting van zijn bureau. Klik op de Vid-phone en bel de American Information Database (AID) op. Informeer naar Tex Murphy. Verlaat de Vid-phone weer. Pak de fax van het faxapparaat en bekijk hem in je inventory (inventaris). Pak het "Rule book for P.I.'s" dat ligt op het bureau van Tex. Open de onderste lade links in de kast en pak de muis. In de hoek moet je even het "perpetual motion device" in beweging zetten. Steek de kamer over naar de dossierkast aan de andere zijde en neem de brief die erin ligt. Neem nu het "Boyd's life magazine". Op één van de kasten in de hoek ligt een rolmeter, neem die ook. Ga naar de slaapkamer van Tex.

De slaapkamer van Tex

Pak het "Parcheesi" (Mens erger je niet?) spel op het bed (filmpje). Daarna praat met Eve, het maakt niet uit wat, ondervraag haar nadien over alles en reis dan naar Carl Linsky.

Het huis van Carl Linsky

Ondervraag Sylvia over alles en beëindig het gesprek. Sylvia zal nu weggaan. Ga naar het koffietafeltje en neem er de domino's. Selecteer het spel in de inventaris waar je meteen de eerste puzzel tegenkomt. De oplossing voor deze puzzel is dat de som van de steentjes horizontaal, verticaal en diagonaal altijd op 21 moet uitkomen. Mocht je er niet uitkomen dan druk op het numeriek pad 911 om voorbij de puzzel te komen (dit geldt voor alle puzzels). Ga naar de keuken en neem het kistje links van de ijskast. Open de ijskast en neem de bananen. Ga naar de slaapkamer en neem de "Dear Jane" notitie op het bureautje. Open de middelste schuif, neem er de brief en bekijk het. Kijk naar het schaakspel op het rechtse nachtkastje. Open de schuif van het linkse nachtkastje en neem er het adresboekje en bekijk het en ga naar Delores.

Delores Lightbody

Je gesprekskeuze is niet belangrijk. Ondervraag over alles en reis terug naar Carl.

Het huis van Carl Linsky

Nadat Sylvia het hazepad kiest (alweer ja) bekijk je de envelop in je inventaris en onderzoek je elk object dat er in zit. Open de wandkast en ga de trap op naar de zolder. Daar is rechts achter de hoek nog een klein kamertje. Ga er binnen. Ga naar de dossierkast. Open (van boven geteld) de 3e lade rechts. Neem het rolluik van je bureau. Pak er Sylvia's credit report en bekijk het. Zet de bandrecorder op het kleine tafeltje even aan. Draai je daarna naar de rest en open de linkse schuif met het slot in de lage kast met de vele laden. Gebruik hiervoor de small key uit je inventaris. Neem er de leasing overeenkomst. Onderzoek deze en het warenhuis van Carl komt in de lijst van bestemmingen erbij, ga er heen.

Het warenhuis van Carl Linsky

Open de middelste lade in de dossierkast en neem de fax van "S.F.". Onderzoek hem. Open de onderste lade en neem er de projectnota's en onderzoek ze. Kijk naar de computer. Open de bovenste lade van de tekentafel. Neem en onderzoek het kranteartikel. Open nu de middelste lade en neem er de stortingsformulieren. Beweeg het prikbord naar beneden door er iets van te nemen. Neem en onderzoek de "Hip S.O.B." nota. Neem en onderzoek het "Wanda Peck" papier van het bureau. Verplaats het kussen op het ligbed rechts van het bureau en neem vervolgens het flesje pillen. Ergens op de grond staat een doos die je kan openen.Neem er de "circuit kit" uit. Neem en open de eerste hulp kit aan de muur. Neem de stukken van de security card,een is er niet. Klim op de vouwladder en verplaats een doos om de kalender te zien. Verplaats de kalender om een safe te zien. Open de safe waardoor je op een paneeltje komt waar je een nummer moet invullen. Het nummer is 498 (van het domino spel). Neem alles uit de safe en onderzoek het. Gebruik nu de passcard lezer op de computer (pakken en slepen over de computer). Reis terug naar het bureau.

Het bureau van Tex

Zet de Vid-phone aan. Speel de boodschap van Sylvia af (is er geen boodschap, dan ben je iets vergeten ?). Bekijk dan alles in je inventaris en zorg ervoor dat je alles hebt wat je moet hebben. Nu volgt er een filmpje en eindig je in North Hill clinic.

North Hill clinic

Je keuzes maken weer niets uit in het gesprek. Stel de man daarna alle mogelijke vragen. Ga nu naar C.A.P.R.I.C.O.R.N.

C.A.P.R.I.C.O.R.N.

Nogmaals! Kies wat je wilt in het gesprek en stel daarna alle mogelijke vragen aan de vrouw. Ga nu naar Deloris Lightbody en vraag haar naar "S.F." en vervolgens naar "Sonny Fletcher". Ga nu terug naar het bureau van Tex. Bel AID op en informeer naar Sonny Fletcher. Beëindig het gesprek en pak de fax en lees het. Ga nu naar Eve.

Eve Clements

Vraag maar weer alles en Sonny komt in je lijst, en we gaan daar maar naar toe.

Het appartement van Sonny Fletcher

Praat maar wat en er zal een filmpje volgen. Ga terug naar het warenhuis.

Het warenhuis van Carl Linsky

Onderzoek het schaakstuk dat je pas van Sonny gekregen hebt. Neem het nieuwe passcardstuk en sleep het over de andere kaartstukken in de inventaris. Nu heb je alle stukken. Steek de kaart terug in elkaar door op de nieuwe kaartstukken te klikken. Lukt het je niet, type dan 911. Gebruik nu de geassembleerde kaart op de kaartlezer bovenop de computer. Nu moet je nog de code invoeren. Deze komt van het schaakstuk de loper (bishop). Lees de nota en reis naar Fresno.

Fresno office

Neem de electriciteitsrekening bij de deur op de grong en bestudeer ze. Bekijk de 'commemerative plates', de cirkels boven de boekenkast. Verplaats de boekenkast en bekijk de safe. Zoek nu een doos op de grond met daarin een dagplanner. Onderzoek deze ook. Bekijk de kaart tegen de muur. Ga nu terug naar de 'commemerative plates' en begin eraan te draaien. Tex zal ongeveer zeggen wat de bedoeling is, denk aan de dagplanner.(lukt het niet 911) Pak de foto uit de safe en onderzoek het. Ga terug naar C.A.P.R.I.C.O.R.N.

C.A.P.R.I.C.O.R.N.

Zaag er maar op los en vraag Wanda iets over de foto van Carl en John Klaus. Reis nu naar Sony

Het appartement van Sony Fletcher

Hij is niet thuis, maar heeft wel een boodschap nagelaten. Terug naar het kantoor van Tex.

Het kantoor van Tex

Bestudeer de brief van Sony en ga daarna naar Anasazi.

Anasazi ruin

Wandel vooruit en bestudeer de wielen op de muur. Dit is een moeilijke puzzel, lukt het niet je weet het 911. Neem nu de steen uit het ding dat uit de muur komt. Ga naar de bron (waterput). Kijk er naar beneden en bekijk de emmer. Ga de trappen op en dor de deur waarachter je een steen en enkele potten vindt. Neem de steen mee. Ga terug door de deur de trappen af en rechtdoor. Open de deur recht voor je en ga erdoor. Ga links. Er zouden enkele lange buizen moeten liggen direct links achter de deur. Pak deze ook mee. Zoek nu een doos en pak ze mee. Je moet ook het kleine kamertje in en de steen nemen. Pak nu de steen bij het 'private property' teken. Ga naar de boom en neem het boek aan de voet van de boom. Bestudeer het. Draai je nu om en pak de steen bij de trappen. Ga de trappen op en draai naar rechts.Nu kom je in de 'ceremonie kamer' Neem de pot en vervolgens de steen onder de pot. Ga verder tot je een klimplant op een stok midden in de ruimte vindt en die je mee moet nemen. In je inventaris moet je de klimplant op de stok met de muis verenigen om een 'padvinders val' te maken. Ga verder door de hal en door de gang tot je een bord vindt dat lijkt op hetgeen je in het boek bij de boom vond. Bekijk het. Draai jo om en ga naar de slang. Gebruik de val op de slang en neem de steen. Nu moet je in de inventaris 'pipe' met 'rope' verenigen. Ga naar de waterput. Gebruik de pijp met het touw om de emmer uit de put te vissen. Ga nu terug naar het bord. Gebruik steen nr.1 op het bord. Weer een moeilijke puzzel, je moet hierbij weten dat de stenen als koninginnen in een schaak- spel fungeren en ze mekaar niet mogen kunnen pakken.(Je weet het onderhand nu wel hé 911). Ga nu door de deur die open ging.

Anasazi Corridor

Ga door de gang tot je bij de open ruimte/kamer aankomt. Zoek en neem de lederen strips die op de grond liggen. Nu moet je in je inventaris de lange en korte poles verenigen met de leren strips om een ladder te maken. Bestudeer de ladder. Ga nu door de kamer (filmpje). Dan heb je één kans om door de gang te zien. Gebruik de ladder om toegang te verkrijgen tot de andere kant. Nogmaals een filmpje en je staat aan de andere kant. Pak de zonnebril op de grond en onderzoek het om het bandje te krijgen. Draai je naar links, neem het horloge en bestudeer het om de veer te krijgen. Draai je om en neem het geldstuk op de grond. Bekijk het paneel naast de metalen deur. Bekijk ook de deuren zelf. Gebruik het geldstuk op het paneel en bekijk de draden. Gebruik de veer op de draden en daarna het bandje op de veer.Hiermee gaat de deur open, het lab.

Bottworth Clarks Labs

Ga er binnen. Zoek en neem de afdruk op het einde van de display voor je. Zoek en neem de rookdetector bij de deur of bij de computer, welke maakt niet uit. Bekijk de rookdetector in de inventory. Zet de display aan door op de knop te duwen. Neem de VDP (Video Disk Player) onder het tapijt. Combineer in de inventory de rookdetector met de dise die je in de rookdetector vond en onderzoek hem. Dan volgt er een animatie waarin Mr. Clark vermoord wordt door een onbekende. Let goed op bij de video. Een alarm gaat nu af en Bossworth Clark verlaat het scherm eventjes. Je hoort een sequentie geluiden die van belang zijn! Neem de asbak bovenop de tafel. Onderzoek hem. Neem de passcard reader en gebruik hem op de computer. De code vind je op het stukje papier dat je eerder vond; CHECKMATE. Reis nu naar...

C.A.P.R.LC.O.R.N

Vraag Wanda over de foto van Linsky, de "letter", "poisoned Pawn", "Jorge Valdez", "STG" en beŽindig dan het gesprek. Terug naar... P>

Tex's office

Zet de vid-phone aan. Bel AID en vraag ze naar STG. Neem de fax en keer terug naar P>

C.A.P.R.LC.O.R.N.

Zeg wat je wil, het maakt geen barst verschil, en vraag naar Gidcon Enterprises, J. Saint Gidcon en Frank Schimming. Einde van het gesprek, terug naar...

Tex's office

Neem de fax "van een vriend" en onderzoek hem. Zet de vid-phone aan en bel Frank Schimming. Volg pad B,A,A,C,A. Als hij ophangt, gewoon terugbellen.. Vraag hem naar J. Saint Gidcon, Gidcon Enterprises, STG, Capricorn en Chess. Einde van het gesprek, we vertrekken naar...

Saint Gidcon's huis

Bekijk deze lange animatie en voel je maar rot voor Meneer Gideon. Vraag r. Gideon naar Jorge Valdez en beŽindig het gesprek. Hup, op weg naar de...

Rank and File Chess Shop

Wat je zegt is niet van belang, vraag over alles wat je kan. Vraag naar Wanda's letter en beŽindig het gesprek.. Terug naar...

Tex's office

Neem de vid-phone op, je belandt vanzelf in...

Val Dave's Lab

Zoek en vind haar computer. Pak het gele post-itje naast de computer en bekijk het. Kijk naar Koro de aap en zoek de doos. Zoek naar een stok bij de radiation kamerdeur. In je inventory combineer je vervolgens de bananen met de slaappillen. Onderzoek de passcard van de doos. Open nu de deur van de radiation kamer en ga er binnen. SLA NU JE SPEL OP! Draai je rechts en bekijk het "override panel". Open het. Gebruik de "circuit kit" op het "override panel". Dit is een puzzel. Zoals altijd, toets 911 om hem op te lossen als het niet lukt. Pak de "passcard reader" bij de stoel. Gebruik de "passcard reader" op de computer in het labo. Scan de kaart en voer het nummer in dat je op het gele post-itje vindt. Ga nu naar...

Tex's Office

Neem en onderzoek het telegram bij de deur. Ga naar...

Sonny's Appartment

Na het filmpje bekijk je de "Mean Strects" poster op de achergrond. Nu naar de...

Big Surf Lodge

SLA NU HET SPEL OP! Draai je rechts en kijk naar de sleutel op de toog. In je inventory combineer je de "tape measure" met de magneet. Gebruik het om de sleutel te pakken. Draai je terug naar de deur en gebruik de sleutel. Open de deur en ga binnen. Kijk naar de valies op het bed. Draai je om en sluit de deur. Pak de portefeuille van de tafel. Onderzoek hem om de inhoud te verkrijgen en leg hem terug. Je kan het item dat je nu verkreeg later bekijken. Open de deur en ga de keuken binnen. Open de bovenste rechtse lade bij het aanrecht en pak de fles "Mickey's". Sluit de lade. Draai je om zodat je de zetel kan zien. Verplaats het kussen en pak de kaart. Leg het kussen terug. Ga terug naar de slaapkamer en open de kast naast de glazen deuren. Betreed de kast en sluit de deuren achter je. Pak de kleren en onderzoek ze. Leg ze terug. Tegen nu zou de telefoon moeten gaan. Blijf verborgen in de kast totdat Slade de keuken ingaat! Open nu de deuren en stap eruit. Sluit de deuren achter je. Open de badkamer deuren en ga er binnen. Open de douchegordijnen en ga de douche in. Draai je om en pak de kleren. Onderzoek ze en leg ze terug. Nu zal Slade terugkomen. Sluit de douchegordijnen en buk je totdat hij weer weg gaat. Open de gordijnen en stap uit de douche. Open de deur en betreed de slaapkwner. Gebruik de handboei sleutels. Deze actie bezorgt je de koffer. Open de glazen deuren en MAAK DAT JE WEGKOMT! Nu terug naar....

Tex's Office

In de inventory onderzoekje nu ALLES watje in Slade's appartement vond. Onderzoek de koffer om hem te openen. Als je de code niet kan achterhalen, bekijk je het loterij ticket dat je in Slade's portefeuille vindt. Onderzoek de geopende koffer en haal er alles uit. Onderzoek het papiertje met de stukken uit de bijbel. Voor wie geen bijbel heeft is het Post, Office, Box, Number, 969. Onderzoek nu de gedecodeerde nota. In inventory combineer je "Grille" met de kaart die je vond. Met deze puzzel help ik je niet (91l). Hierdoor komt de "Mill Valley Post Office" bij op je bestemmingen. Zoals je wel kon verwachten gaan we nu naar Mill Valley Post Office om een lang filmpje te zien. Je belandt vanzelf in het....

Law and Order Pany Headquarters Lobby

Klets er maar op los tegen de bewaker tot hij oprot. Dan gebruikje de fles "Mickey's" op de koffiepot. Na het grappige stukje ga je je voor de verandering maar eens in de badkamer verschuilen.

Men's room

Onderzoek de gecodeerde boodschap die je van de Mill Valley Post Office kreeg. Open kast nr.11 en pak het credo eruit. Combineer het credo met de boodschap en onderzoek het. ( Voor wie niet kan tellen: MR. Slade priority target Robert Knott bis office passcard piranha.) Onderzoek de gecodeerde boodschap en ga nu de badkamer uit.

Lobby

Pak de sleutels bij de wachter. Pak en gebruik de sleutels op Robert Knott's kantoordeur. Ga er binnen.

Robert Knott's office

Als je binnengaat, gaat er een alarm af. Draai je om en voer het paswoord van de gedecodeerde boodschap in ( piranha). Pak het stuk papier op de bureaustoel en onderzoek het. Open de linkse dossierkastlade onder het bureau en pak en onderzoek het dossier. Als je je richting deur draait en achter het bureau kijkt en de linkse stoel verplaatst: neem en onderzoek de sleutel. Merk de "17" op. Verplaats het hagedis schilderij en bekijk de safe. Tijd voor een sanitaire stop in de...

Men's room

Gebruik de sleutel om kast nr. 17 te openen. Pak de Rolodex kaart en onderzoek ze. Terug naar...

Knott's office

Zet de vid-phone aan en bel 69835374663 (MY TELEPHONE) Bel 6736737263 dan (open sesame). Nu weg van de vid-phone en naar de safe. Voer de code 6736737263 in en pak de CD eruit. Onderzoek hem en ga nu naar de lobby. Probeer de voordeur te openen om buiten te gaan. Neem de ID-badge van de tafel bij Knott's bureel. Gebruik ze op de voordeur en ga naar buiten. Nu naar...

Mystery Adress

Alweer en lang filmpje en dan naar...

C.A.P.R.LC.O.R.N.

Alweer een filmpje eens je er bent en je belandt automatisch in...

Knogt's Cabine

Draai je naar rechts en bekijk de medaille box in de vistank. Probeer ze eruit te pakken. Verplaats de foto boven de tank en pak de verbogen nagel. Nu naar de keuken en bekijk de metalen slang op het aanrecht. Open de kast eronder en pak de "mini toorts." Open de kast rechts onder en pak de moersleutel. Gebruik de moersleutel om de slang van het aanrecht los te koppelen. In inventory combineer je de slang met de nagel. Gebruik dat om de box uit de vistank te pakken. Onderzoek de doos om de ID-badge te verkrijgen. Open de deur naar de slaapkamer en loop binnen. Buk je zover mogelijk en pak de opblaaspop (courtesy of Mr. Beirsmans). Onderzoek de pop ( nee, niet op die manier heren) en loop buiten naar de voordeur. Open ze en loop buiten. Terug naar...

Tex's office

Hiermee start een sequentie waar je Knott ontmoet. Leuter er maar op los tegen hem. SLA JE SPEL NU OP! Nadat hij neergeschoten wordt en jij weer kan spelen, buk je je en blijf je zo laag mogelijk. Pak de sleutels bij Knott's lichaam en ga naar de slaapkamer. Gebruik de sleutel op de kast om de kleren te pakken. In je inventory combineer je de kleren met de opblaaspop. Ga nu terug naar de voordeur en gebruik de schakelaar vlak ernaast. Dit opent de dakkoepel. Open nu de rechtse kastdeur in de keuken en pak het touw dat er hangt. Ga naar de open haard en pak de pook. In je inventory combineer je de pook met het touw. Gebruik de pop op het raam. Zodra ze zeggen dat ze binnen komen, gebruik je de ge'improviseerde grijphaak op de dakkoepel en zie je hoe Tex ontsnapt. Alweer, naar...

Tex's office

Zet de vid-phone aan om de oproep te beantwoorden en als dit gedaan is ga je naar Eve Clements. Zeg wat je wil en vraag dan over Gregg Call, de autopsie, de end conversation. Nu naar ...

Fresno Office

Pak het pakket bij de deur. In inventory combineer je het plastiek aanhangertje met het braille alfabet uit het pakje. Onderzoek het! Nu naar...

J. Saint Gideon's house

Vraag Mr. Gideon over Nexus, chess moves, Samuel Jones, Gregg Cail en beŽindig het gesprek. Reis naar NEXUS...

Gregg Cali's lab ( NEXUS)

Na het filmpje kijk je naar de IRS machine. Zet ze aan. Draai je naar links en neem de nota's op het prikbord. Neem ook de passcard. Onderzoek ook de nota's en noteer N216. Draai je naar links tot je het lichtarmatuur ziet vlak aan de muur. Verwijder de bedekking en pak de passeard. Ga nu naar de rechterkant van het lab vanwaar je binnen kwam en pak de passeard lezer van de bank. Gebruik de Gidcon-passcard op de magneetlezer naast de autoclave. Pak de saline oplossing van de N216 plaats. Ga naar de tafel met de microscoop. Pak de spuit met de saline oplossing en onderzoek nu de gevulde spuit. Betreed de IRS machine en zet ze aan (Puzzel 91l). Bekijk het filmpje en onderzoek vervolgens de enveloppe en haar inhoud. Gebruik de passcard-lezer op de computer. Scan passcard D en voer de code in ( gambit). Nu bevind je je in Lobby of Law and Order. Van daaruit ga je naar de...

Law and Order Men's Room

Pak het Law and Order pamflet van kastje nr. 5 en ga terug naar de Lobby en gebruik het op de camera. Bekijk de security display en ga naar de...

Reception hall

Zoek even naar de repertoirehouder en vouw hem open. In je inventory combineer je de houder met het pamflet. Gebruik dit vervolgens op de camera. Verplaat nu de vlag achterin de ruimte om een deur te onthullen. Bekijk de deur en probeer ze te openen. Zoek en neem de chopsticks en gebruik ze op de passcard- lezer. Steek de ID- badge erin en betreed...

John Klaus's lab

Pak de nota op de grond en onderzoek ze. Onthoud: 107. Pak de foto van het bureau. Open de bovenste lade van het bureau en pak de crusade memo. Bekijk de afdruk. Zet de bandrecorder aan. Open het middelste ladeachtig ding in het bureau waar de recorder zich bevindt en pak de foto van de kat. Onderzoek het en steek de pass-card ineen. Pak het papier van onder de tas en onderzoek het. Exit naar de...

Reception hall

Zet de vid-phone aan, bel 107 en ga dan terug uit de reception hall. Gebruik de passeard op de deur en ga buiten. Terug naar Tex's office . Pak de boodschappen van je vid-phone. Nu naar de Rank and File shop vanwaar je automatisch in de San Tomas Mission belandt. Bekijk de lift en het bedieningspaneel. Draai je rechts en verplaats de dozen op het rek. Open de doos en zet de lift aan. Zoek en open de gereedschapskist. Pak er het zakmes uit. Zoek nu een steen ergens in de boek bij de borstel. SLA NU HET SPEL OP! Zet de lift aan waarop een filmpje volgt. Volg nu het volgende pad: B, A, C, B, C, A, E, B, B. Nu krijgt Tex een pak slaag. Sylvia redt hem en je belandt in...

Saint Gideon's slaapkamer

Pak het security schema van de bank en onderzoek het. Bekijk de "schaaktafel". Zoek en open de doos bij Gideon's bed en pak er de schaakstukken uit. Pak de halter op de grond naast het bed. Kijk naar de schaakstukken op de pilaren en noteer hun positie. Plaats de schaakstukken op het bord (91l). Ga door de deur die opent en ga naar beneden met de lift.

Gideon's Gallery

Sla nogmaals je spel op. Bekijk de lusters. Draai je links en verzet de knop om de lusters te laten zakken. Pak de eerste sectie van de reling op elke kant. Combineer ze niet de halter. Gebruik de "long pole" op de lusters. Volg de "tops" rondom tot de verste rechterhoek. Zoek het security paneel. Open het en activeer het. De beveiligingssequentie van het schema begint nu. Dit kan je overslaan door ALT F. Eens je er voorbij bent, open je de deuren en betreed je...

Gideon's hallway

Draai je rechts en wandel de gang door. Pak de CD van de bank en ga door tot je aan een deur komt. Open ze en ga naar...

Gideon's study

Kijk naar de dinosaurus bank op het bureau. Gebruik het geldstuk erop om een sleutel te verkrijgen. Pak de sleutel. Pak de bijbel van de sofa. Kijk naar het chique kabinet met het zwaard erop. Zoek het valse boekenpaneel en pak het metalen kruis. Gebruik het kruis op de boekenkast om de security-kaart te vinden. Verlaat Gidcon's haliway. Ga door de gang en ga door de eerste links. Ga verder tot je aan een deur komt. Gebruik de sleutel om ze te openen.

Gideon's Rec room

Pak de ballen van 1-8 van de pool tafel. Bekijk de ballen en merk de vreemde kleuren op. Speel Mean Sreets, het is leuk. Pak de legpuzzel van de achterste tafel. Steek hem ineen zodat je de passcodes verkrijgt. Terug naar...

Gideon's hallway

Volg de gang en ga links. Volg hem nogmaals tot je aan een andere deur komt. Bekijk ze en bedien het toegangspaneel. Voer de code in volgens de kleur van de biljartballen. Open de deur en ga binnen.

Gidcon's control room

Kijk naar het scherm van Alcatraz. Kijk naar de computer. Open de CD-speler en steek dise 1 erin. Pak nu disc 2 bovenop de computer en steek hem erin. Draai je om en bekijk het paneel naast de deur. Scan de passcard. Ga nu naar de gallery en ga de lift in. Hierop volgt een filmpje en je bevindt je in een cel in Alcatraz.

Alcatraz cells

1 tip betreffende Alcatraz: sla telkens je iets belangrijks doet, het spel op! Verplaats het bed aan de linkerkant van de ruimte en kijk naar de muur. Verwijder de stenen ( 91l). Kijk naar de robot die voorbijkomt. Kijk naar het schap buiten de cel. Neem de ketting van het bed. Draai je om en haal de steen uit het gat. Gooi de steen naar het schap. Gebruik de ketting om het laken in jouw cel te krijgen. Pak het laken en gebruik de toorts om uit de cel te geraken.

Cell block A

Je moet de droids in celblok A en C vermijden. Oftewel blijf je in een cel als er een droid in de buurt is ofwel tikje "alt d", je kiest maar. Pak de prikkeldraad uit de cel langs welke je naar beneden springt. Onderzoek het om het te "ontknopen". Probeer de deur tussen eelblok A en B te openen. Gebruik de draad om de sleutel te bemachtigen. Gebruik de sleutel op de deur.

Cell block B

Draai je links en open de poort. Zodra je binnenkomt, draai je linksaf en verplaats je de omvergestoten stoel en pak je het gasmasker. Ga naar de andere poort en open ze. Draai rechtsaf en gebruik de sleutel om de poort te openen. Pak de passcard op de grond en open vervolgens de deur tussen B en C.

Cell block C

Nogmaals de droids vermijden! Haal de D- blok sleutel vanuit de 3de open cel aan de linkerkant. Kijk naar de gastank op het einde van het blok. Ga nu naar de deur tussen C & D en open ze met de sleutel. Op naar...

Cell block D

Draai je om en open de controleconsole op de celdeur. Stap binnen en pak er de explosieven uit de kist. Daal de trap af en ga de...

Alcatraz Dungeon binnen.

SLA HIER ZEKER JE SPEL OP! Van zogauw je binnen komt, draai je naar rechts en open je de rechterdeur. Pak de groene vuilniszak en onderzoek hein om een vuile filter te bekomen. Ga verder door de hal en draai de eerste afslag linksaf. Ga naar de deur en open ze. Daarbinnen bevindt zich filterverwijderings gereedschap. Ga terug buiten en vervolg je weg door de hal tot je bij een ventilator komt met een doosachtig voorwerp eronder. Kijk naar de doos onder de ventilator en er komt een droid uit (dit is een filmpje, maak je geen zorgen). Gebruik het filterverwijderingstoestel op de doos en ga traagjes verder door de hal tot je de wacht ziet in de wachtkamer. Kijk naar de wachter en beweeg dan de doos voor je uit. Buk je laag en ga achter de kisten. Hou je laag tot je gelijk staat met het 2de ketting ding. Ga terug rechtstaan en neem de schroevendraaier van de kist. Terug naar...

C block

Blijf de droid vermijden en gebruik de schroevendraaier om de gastank van de muur te halen. Open de deur van D-blok en ga binnen. Terug naar...

Alcatraz Dungeon

In je inventory combineer je de explosieven met de gastank. Breng ze samen met de plakband. Combineer nu de gasbom met de filter en gebruik de filter op het filtreersysteem. Kijk boe de droid de bom meepakt en zichzelf samen met de wacht opblaast. Ga nu de hal verder door tot in het wachtstation. Gebruik de borstel op het bureau en bekijk hem. Gebruik de wacht-passcard op de scanner om toegang te krijgen tot de tweede deuren. Steek Gideon's haar in de DNA scanner en er start een nieuw filmpje. Je moet elke kaart ingegeven alsook de passcard. Deze zijn: C-Castle, D-Gambit, E-Bishop, F-Resign, G-Checkmate, H-Knight. Nu speel je een schaakspel met Gideon en gebruik je volgende zetten in deze volgorde Rdl Rx7 Qxd7 Bf5 Bd7 Bxe7. En nu volgt de eindanimatie.

GameSolves
Forum

Free Web Hosting