30-06-2010

Nancy Drew 22: Trail of the Twister

100 miljoen dollar staat op het spel in deze competitie, om een formule te ontdekken voor het voorspellen van tornado's. Maar iets klopt er niet. Als de apparaten beginnen te falen, en de bemanningsleden gewond raken, zal Nancy Drew zich aansluiten bij het team om ze in de competitie te houden. Is het gewoon pech dat de storm de deelnemers teistert, of is er iemand die de boel saboteert, om meer kans te hebben om te winnen? Nancy gaat ondercover in een groep tornado jagers om verdachte incidenten te onderzoeken.

 

Website

Official Page
Download DEMO

 

Demo oplossing

 

Boerderijwoning

Na de tornado stap je uit je auto en kijk rond. Open de grote schuurdeur en zie een gele auto. De kleine deur van de schuur kan je een beetje openen. Achter op het erf is een groentetuin. Ga naar de deur van de boerderijwoning. Kijk onder naar het afval. Leg het afval opzij en pak onder het afval een blikje. Open het blikje en neem het blikje met geld. Open de deur en ga de woning in. Lees en pak het briefje van Debbie,aan de trapleuning. Open de deur onder de trap en ga naar de kelder. Zie links in het rek een noodpakket tas voor eerste hulp bij een ramp. Er loopt een muis in de kelder. Gebruik de laptop en klik op de Twister Trivia. Antwoorden: C,C,D,B,A,C,A,D. Na de triviaquiz, praat je met Scott.

 

Daarna ga je boven in de eetkamer met Debbie praten. Zie en gebruik rechts van Debbie de archiefladekast.

Rechts komen de labels in het scherm. Label de mappen van links naar rechts:

 

  • Findings: Rood - Driehoek met daarboven een kleine driehoek

  • Grange Theater: Oranje - Grote zwarte stip

  • Canute: Geel - }{ tekens

  • Degree: Groen - Drie stippen

  • Budget: Blauw - R met daarboven een driehoek

  • Animals: Paars - S met een pijl door de S

 

Sorteer dan de gelabelde dossiermappen bovenop de archiefkast, door ze bij de juiste label te plaatsen. Pak onder de mappen de folder en gooi het in de prullenbak naast de archiefkast. Zie een bonnetje in de prullenbak. Zie een hoopje afval naast de prullenbak en zie de muis hier lopen. Verlaat de woning.

 

Stap in de blauwe auto en rij naar de winkel van MA 'n PA's. Klik linksonder in het scherm op je GPS - Global Positioning System = satellietplaatsbepalingssysteem, (pictogram van de mobile telefoon veranderd in een GPS pictogram). Selecteer de locatie waar je bent en de locatie (of dichtbij de locatie), waar je naar toe wil en klik op enter. Je ziet een route kaart. Linksboven op de route kaart kan je de route veranderen 'enter new route'. Bots niet te veel in het verkeer. Boven in het scherm is een kleurenbalkje, van de toestand van de auto.

 

 

MA 'n PA's

Praat in de museumwinkel met Pa. Krijg een munt van Pa. Je hebt nu 11 munten (linksboven in het scherm). Vraag over de muizenval en lokaas. Krijg een 'Moon Chunks' kaas lokmiddel. Ga door de klapdeurtjes naar het museumpje. Kijk links naar de 'Dust Bowl' uitstalling. Neem rechts de muizenval. Speel het spel 'Land Rush'. Kies een vakje (s) aan de zijkant van het bord. Klik op een aangrenzend vakje, om die kleur te veroveren en blauw te kleuren. Sluit de tegenstander in (geel), zodat hij geen vakjes kan veroveren. Probeer de tegenstander te verslaan, door de meeste vakjes te veroveren. Heb je gewonnen krijg je munten. Koop in de winkel producten voor het noodpakket: een fles water, blikopener, zout, suiker, batterijen, zaklamp, tandpasta, plakband, bleekmiddel en granola repen. Koop 2 producten met een groene label, 2 met blauwe label en 2 met gele label, want dan wordt het goedkoper. De producten om een noodpakket samen te stellen, worden gegeven in de triviaquiz. Praat met Pa en als je de juiste producten gekocht hebt neem je de zak. Ga terug naar de boerderij.

 

Boerderijwoning

Ga naar de kelder. Leg de zak met producten in de noodpakket tas. Ga boven naar de eetkamer en kantoorruimte van Debby. Zet de muizenval naast de prullenbak en leg het stukje kaas in de muizenval. Vang in dit mini-spel de muizen in een hokje. Draai de hokjes met de gebogen pijl, zodat de muizen door kunnen lopen. Vergrendel de hokjes met de balkjes, door aan de zijkanten van het hokje te klikken, zodat de muis er niet meer uit kan. Plaats ook een muis in elk grijs vakje. Zijn alle muizen gevangen pak je de muizenval. Praat met Debby. Ga naar buiten en stap in de auto.

 

Wolken Fotograferen

Rij met Frosty, naar alle wolken locaties op de route kaart. Fotografeer een wolk met de camera in je mobile telefoon. In een boek worden de soorten wolken getoond. Rij ook naar 'Spring House' en laat hier de muizen uit de muizenval los, door de muizenval op de deur te klikken.

 

Boerderijwoning

Ga naar de kelder. Gebruik de laptop. Klik op de kabel van de laptop, om je camera aan te sluiten. Klik op Gallery. Klik op camera en upload de wolkenfoto's in de laptop. Ga naar de woonkamer en ga boven naar de slaapkamer. Het wordt donker en buiten stormt het. Je ziet iets in het donker!

 

Einde demo

 

 

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves
NL Forum

Henk

Free Web Hosting