09-10-2009

Nancy Drew 21: Warnings at Waverly Academy

In dit deel gaat Nancy terug de schoolbanken in. Ze gaat undercover om een aantal gevaarlijk incidenten te onderzoeken, die vooral onder de meest veelbelovende studenten zijn voorgevallen.
 

DEMO Oplossing

 

Kamer van Becca en Corine: Je gebruikt een undercover naam. Je bent Becca Sawyer. Praat uitvoerig met je kamergenote, Corine Myers. Ze toont de 'Black Cat' afbeelding van haar ex-kamergenote Danielle. Draai je om. Lees en pak de brief van het bureau. Het is van de directrice, Analeigh Cartwright. Kijk in je takenlijst, als je Junior speelt. Verlaat de kamer. Kijk rond. Ga rechts op de gang.

Gang. Rechts is de kamer van Mel. Achter in de gang is het toilet. Rechts ga je naar de zitruimte. Links in de gang zijn de kamers van Izzy en Leela en van Rachel. Hier is ook een toilet en de kamer van de assistent-adviseur, Paige Griffin. Ga naar beneden.

Recreatie zaal: Je kan achter het buffet vast wat oefenen, om de snack bestellingen van de studenten te maken. Terwijl de studenten op hun snacks wachten roddelen ze over alles en iedereen. Draai naar links en praat met de voetballende Leela. Ze mag Rachel niet. Vraag of ze een foto van Megan Vargas heeft. Ze daagt je uit voor een hockey spel. Probeer met de schijf de puck in het doel van Leela te slaan. en verdedig je eigen doel. Wie het eerst 7 doelpunten scoort is de winnaar. Als je gewonnen hebt, zal ze de foto later zenden via de mobile telefoon. Ga rechts verder en kijk in de trofeeŽnkast. De deur naar de klaslokaal is gesloten. Ga links naar de inganghal. Speel op de piano. Ga naar buiten.

Buiten: Draai je om en maak een foto met je mobile telefoon camera van de ingang van Ramsey Hall. Kijk ook in je mobile telefoon of je al een bericht van Izzy gekregen hebt met de foto. Kijk links naar de grote boom. Zie een eekhoorn. Kijk rond. Zie op de hoek van de academie een tegel in de muur. Aan de zijkant van de academie is een gesloten trapdeur. Ga terug naar binnen.

Bibliotheek: Ga links en links naar de bibliotheek. Draai naar links. Achter in de hoek staat een computer. Gebruik de computer. Klik op 'Library Catalog'. Zoek in de 'Catalog' naar het boek 'The Story of Four'. Het is van Madeline Moore. Lees alles. Klik ook boven op 'Student Life', en lees de 2 pagina's in de student handleiding. Het boek 'The Story of Four' ligt hier in de bib in de 'speciale collectie' kast. De deur is afgesloten.

Recreatie zaal: Ga achter het buffet en maak de bestellingen van de studenten. Koekjes moeten eerst linksonder in de oven opgewarmd worden. Sneetjes brood en Bagels gebruik je in de broodrooster voor toast te krijgen. Is een bestelling klaar, klik je op ''pick up', om de snack te serveren. Is het niet goed, gooi je het in de vuilnisbak. Heb je alle bestellingen gedaan pak je de sleutel.

Kamer van Becca en Corine: Vraag aan Corine over de sleutel van 'de speciale collectie' kast. Ze geeft je de sleutel.

Bibliotheek: Open de 'speciale collectie' kast met de sleutel. Lees 'The Story of Four'. boek en zie een grote foto.

Zie hier ook de hoektegel in de muur.

 

Buiten: Kijk naar de hoektegel. Plaats de puzzelstukjes zo in de tegel dat het middenvakje gesloten is.

Klik met de rechtermuis knop op een puzzelstukje en draai dan het puzzelstukje door de muis te bewegen.

De tegel opent. De eekhoorn steelt iets. Pak en lees het 'Hallowell' boek. Zie een afbeelding van een raaf en iets over pianomuziek. Ned belt. Krijg ook een bericht van de 'Black Cat'.

Einde demo

 

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves
NL Forum

Henk

Free Web Hosting