06-02-2005

Grr! Bearly Sane

Deze game is hier te downloaden Grr! Bearly Sane (4,3 mb)

Onlangs heeft de vrouw van Dan hem verlaten, zij heeft het grootste deel van zijn bezit meegenomen. Dan heeft een baan op de kermis genomen. Hij werkt in een berenkostuum en moet de kinderen vermaken. Zijn baas is een slechte werkgever en de kinderen plagen en schoppen hem, maar hij heeft al het werk nodig wat hij kan krijgen. Dan heeft Dan er genoeg van en neemt wraak op zijn baas, de kinderen en de hond!
 

Klik op je rechtermuis knop en je ziet een gezicht van de beer. Hiermee kan je met de ogen alles bekijken, linker wang is voor gebruiken en rechterwang agressie gebruiken. Je ziet boven in het scherm gele Grrrrrrrrrr!. Dit is je agressie meter. Als je iets kwaads moet uitvoeren moet je flink boos zijn voordat je het kan uitvoeren, de Grrrr balk moet dan rood zijn. Om je boos te maken kan je de hond schoppen als je genoeg gele Grrr hebt en de balk wordt rood. Als je later in het spel genoeg munten hebt kan je op de kraanmachine spelen en je pakt niets wordt je steeds bozer.
 

Oplossing

Ga na de intro rechts, praat met  de eend Chokey, pak de munt uit de machine, probeer de deur van de hut (staff only) te openen, ga 3x links.

Gebruik de snacks automaat, klik op C4, stop de munt in de gleuf van de automaat, schop (hurt) tegen de automaat, pak de spuitbus, snack en de munten. Schop tegen de hond, ga rechts en boven in het scherm.

Geef de snack aan het jongetje, pak het geweer, ga terug naar de plaats van de eend.

Speel een spel met de hijskraanautomaat (skill tester), stop eerst een munt in de automaat en probeer de eend te pakken ( je hebt munten genoeg). Probeer dan de rode baksteen te pakken en je bevrijdt de eend. Pak de baksteen, gebruik de baksteen met de spuitbus, gebruik de bal met het geweer. Schop weer tegen de hond. Ga 2x links terug naar je baas. Als de hond komt schop je hem weer en dit zal je zeer boos maken zodat de GRRR meter vol rood is. Schiet dan op je baas met het geweer. Onderzoek zijn lichaam voor een sleutel, ga 2x rechts.

Gebruik de sleutel op de deur van de hut en ga naar binnen. 

Druk op de knop rechts in de muur. Probeer het touw en de skelet te pakken, ga terug naar je dode baas.

Gebruik het touw op je baas en ga terug naar de hut. Klik op de draai hendel (bij de knop) en bekijk het Einde.

 

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

©GameSolves
http://members.brabant.chello.nl/~h.vangompel/
Forum
http://gamesolves.proboards23.com/

Henk

Free Web Hosting