29-09-2020

 

Urban Witch Story

 

De jury van het district Los Angeles County heeft in 1992 zich uitgesproken ten gunste van vier politieagenten die worden beschuldigd van machtsmisbruik tegen de gekleurde burger Rodney King.

Duizenden mensen gaan de straat op om te protesteren, wat een ongekende oproer veroorzaakt.

Agent John Barker en Al Jackson krijgen een oproep en komen in rellen en brandende gebouwen in het district South Central.

De kinderen van een oude vriend worden vermist. De enige aanwijzing die ze hebben is een gevaarlijke crimineel waarvan alle prostituees doodsbang zijn.
In een race tegen de klok zullen ze aanwijzing moeten vinden waarmee ze de kinderen levend kunnen vinden.
Download gratis spel
 

 

Beweeg de muiscursor bovenkant scherm om de inventarisbalk en spelmenu te openen.
Rechtermuisklik - Onderzoek alle hotspots.
Linkermuisklik alle acties.

De muiscursor/aanwijzer kleurt geel als je die over een object beweegt.

Onderzoek altijd eerst alle objecten/hotspots in het scherm voordat je met iemand praat.

Praat meerdere malen, tot je alle gesprekdialogen gebruikt hebt of tot ze niets meer te zeggen hebben. Lees regelmatig in je notitieboekje.

 

Leroy and Angela's House
We worden opgeroepen om naar South Central te gaan. Gezien de buurt kan Al Jackson beter in de politieauto blijven zitten. John klopt op de deur van het huis. Leroy die opent is een kennis uit de kindertijd van John. Hij laat je niet zijn huis binnengaan, om met zijn zus Angela te mogen praten. Kijk buiten rond. In de inventaris heb je een pistool en notitieboekje (notebook). Kijk naar de stroomkabel tussen het huis en de elektriciteitspaal (post) - Leroy heeft het stroom afgetapt. Praat met de man (guy) die tegen het hek leunt - Leroy is een drugsdealer en Angela een prostituee. Praat met je partner Jackson, en krijg een bekeuring boekje (ticket book). Ga links (exit) naar een basketbalveld.


Praat met de graffitikunstenaar (boy).

Praat met de exhibitionistische man in regenjas (suspicious guy), tot hij wegloopt.

Pak de krant (newspaper) en baksteen (brick) op de grond.

Lees de krant in de inventaris over het Rodney King proces. Praat met de twee meiden die bekvechten - ze bevestigen dat Leroy in drugs handelt. Kijk en praat met de jongen op het zitbankje - hij gooit steeds een mes in de lucht. Benjamin toont zijn mes zodat de man van de Green Jackets bende ziet dat hij een mes heeft en hem niet aanvalt omdat hij naar "zijn dansende meisjes" kijkt. Vraag om het mes, maar hij geeft het niet zolang de Green Jacket er nog is. Je belooft de kwestie op te lossen. Praat met de Green Jacket die bij de ingang van het basketbalveld staat. Gebruik het bekeuring boekje op hem en hij vertrekt. Praat weer met Benjamin en hij geeft je zijn mes (knife). Ga terug naar het huis van Leroy.


Snij de stroomkabel door met het mes. Zodra Leroy naar buiten komt om te zien wat er gebeurt, sluip je het huis binnen. Kijk rond in de woonkamer. De tafel ligt vol met drugs. Pak een lege fles (empty bottle). Praat met Angela over alles. Zij was het die de politie op de hoogte bracht. Er loopt een vreemde en gewelddadige man door de buurt. Vraag Angela om alle details over die man te beschrijven. Hij heeft een grote litteken op zijn gezicht, paardenstaart en vanwege zijn accent en uiterlijk kan hij een Mexicaan zijn. Ze weet niet waar hij is. Praat met Leroy. Hij geeft het adres van de Franklin bar (nieuwe locatie). Ga naar buiten en praat met Al om aan de slag te gaan. Ga op de stadkaart naar het huis van Morris.

Morris Avery's House
Gebruik de intercom. Morris opent de deur en we gaan in zijn appartement. Praat met Morris over alles. Hij maakt zich grote zorgen over de verdwijning van zijn kinderen. Ze hadden geen vrienden en gingen alleen naar school of de bibliotheek. Vraag of je de jongenskamer mag zien en ga in de jongenskamer. Kijk naar de UFO posters en de kaart (map) met spelden. Kijk naar de tijdschriften (magazine) op het bureau. Je neemt een handgeschreven briefje (note) gesigneerd door FP. Kijk naar de boeken op de stoelen en dan naar de boeken op het bureau. Je neemt het Los Angeles Fortean tijdschrift. Kijk en gebruik de amateurradioapparatuur op het bureau - is afgestemd op de frequentie van de politie! Ga terug naar de woonkamer. Praat met Morris over de nieuwe onderwerpen. Toon het briefje aan Morris. Al herkent de initialen van een voormalige presentator van Channel 13 die nu een tijdschrift runt. Zijn naam is Frank Pellington (nieuwe locatie). Kijk naar de wandelstok (cane) in de paraplubak en neem de wandelstok. Verlaat het appartement.


Ga op straat 2x de Tattoo shop binnen, maar beide keren schopt de klant die getatoeŽerd word je eruit. Hij is een motorrijder van de Rode Duivels bende. Ga naar de steeg (alley), naast de Tattoo shop. Kijk naar alle graffiti en pak de politieband (tape). Ga terug, praat met Al en ga op de stadkaart naar de boekenwinkel.


Pellington Books
Praat buiten met Rosie, de prostituee. Ze weet ook niet waar je de gek met het litteken kan vinden. De boekenwinkel is gesloten. Pellington woont misschien in hetzelfde gebouw, dus klop op de groene deur. De vrouw van Pellington kijkt door het deurraampje. Ze gelooft niet dat je een agent bent, omdat je zwart bent, het politie-uniform gestolen hebt en haar wil beroven. Ze vertrouwt alleen journalisten zoals haar man. Je moet haar proberen te overtuigen dat je een journalist bent. Praat met de vreemde man die hardop iets roept over een profetie. Hij vertelt onzin over een stichting genaamd Sigma Omicron. Hij geeft je een brochure en vertrekt. Kijk naar de brochure in de inventaris. Neem dan de paperclip (klik op de brochure). Stap in de politieauto en rij naar de bar.


Franklin's Bar
Praat buiten met journaliste, Joanna, een goede vriendin van John en Al over alles. Ze zegt dat haar cameraman Mike de bar binnen is gegaan en er niet meer uitgekomen is. Ondervraag alle andere. Ga de bar binnen om te zien wat er met Mike gebeurd is.

 

De eigenaar (barman) houdt er niet van om een ​​agent te zien, dus je belooft de klanten niet van streek te maken. Praat met de barman en ondervraag alle klanten over de Mexicaanse verdachte. De klant aan de linkse tafel zegt dat Organic-D misschien iets weet. Praat met Organic-D die op de arcadekast speelt, maar wil niet met de politie praten. Praat met Mike, de cameraman. Hij is erg zenuwachtig en zegt dat je met de barman moet praten. Praat weer met de barman - Mike heeft drankjes gedronken zonder te betalen en zei dat de rekening ten laste van Channel 13 komt. Hij moet $20 dollar betalen. Ga naar het toilet. Kijk rond en pak de ontstopper (plunger) op de wastafel. Verlaat de bar en rij naar Morris.

Morris Avery's House
Ga naar de steeg. Zie boven op het dak de Green Jacket - hij verkoopt drugs aan een junkie.

Gebruik de wandelstok op de muurladder om het te laten zakken en klim op het dak. Luister naar het gesprek. Green Jacket stopt een envelop met $30 dollar in je jaszak als omkoping.

Franklin's Bar
Ga naar binnen en geef de envelop met geld aan de barman om de rekening van Mike te betalen. Mike gaat naar buiten. Trek de stekker (plug) van de arcadekast uit het stopcontact.

Praat dan met Organic-D en vraag over de Mexicaan. Hij zal niet veel loslaten. Verlaat de bar en praat buiten weer met Joanna. Ze zal je helpen. Ze gaat de bar binnen en interviewt Organic-D. Ze komt naar buiten en zegt tegen John dat de Mexicaan een woordenwisseling in de Santeria winkel had (nieuwe locatie). Stap in de auto en rij naar de Santeria winkel.

Santeria Store
Kijk buiten naar de gesloten elektronicawinkel, de twee borden naast de blinden. Kijk naar het bord "No Parking" op de rechterpaal - het hangt los. Gooi de baksteen naar het bord en pak het "No Parking" bord op de grond. Ga de Santeria winkel binnen.

 

SanterŪa is een syncretische religie. Het betekent in het Spaans vrij vertaald heiligenverering.


John en Al kennen de verkoper, een kleine oplichter. Kijk goed rond - vooral de ladekast (drawers) bij de uitgang en drankjes op de planken (shelf). Praat dan met Eddie over alles. Vraag dan wat er met de Mexicaan gebeurd is. Hij dreigde de winkel plat te branden, maar raakte in paniek. Kort daarna was bij de bushalte een man met een tas en de Mexicaan schoot op hem. De politie schoot op de Mexicaan maar werd niet geraakt of gedood. Gelukkig heeft het slachtoffer het overleefd en ligt in het ziekenhuis (nieuwe locatie).

Zie in de winkel de tank met rode vloeistof (kippenbloed?). Vul de lege fles met het rode vloeistof. Kijk nogmaals naar de ladekast bij de uitgang en klik op de ladekast. Als je eerder Eddie over zijn drankjes gevraagd hebt, gebruik dan je paperclip op de lades om het "Soul Drainer" drankje te krijgen. Verlaat de winkel en rij naar het ziekenhuis.

Hospital
Loop links naar de man in het zwarte pak die aan de telefoon praat en luister naar zijn gesprek (klik op die man). Je hoort dat de buit goed verborgen is bij de Watts torens! ( nieuwe locatie). Ga in het ziekenhuis. Praat met Olympia, de receptieverpleegkundige, en vraag naar de patiŽnt. Helaas zijn de gegevens die we verstrekken onvoldoende om te weten wie de patiŽnt is of op welke kamer hij ligt. Ga naar de Santeria winkel.

 

Vraag Eddie om meer details over het incident, zodat we de straat en de tijd weten. Keer terug naar het ziekenhuis om het Olympia te vertellen. Ze kan dan het slachtoffer lokaliseren. Ze mag de naam niet geven en twee politieagenten bewaken zijn deur. Druk op de liftknop (call button), en we gaan naar de vierde verdieping. Boven ontmoet Al zijn ex, Mary. Pak als Mary weg is een hoofdkussen (pillow) van het wagentje (cart). Ga naar de rechterkant van de gang. Praat met agent Olson en Morales die voor kamer 403 staan. We mogen het slachtoffer niet zien, maar we komen te weten dat het Agent Mendez is, die undercover was. Ga terug met de lift naar beneden. Zie op de receptie een koffiezetapparaat (coffee maker). Klik op het koffiezetapparaat om een kop koffie te nemen. Combineer in de inventaris de kop koffie met het "Soul of Drainer" drankje en krijg een explosief koffie mengsel. Ga terug naar de vierde verdieping en naar Olson en Morales. Geef de koffie aan Olson. Hij moet naar het toilet en verlaat zijn post. We lopen terug naar de linkerzijde van de gang.

 

Praat met Al en vraag hoe we kamer 403 binnenkomen. Hij komt met een plan, om Morales weg te krijgen. Ga naar Morales, praat met hem, maar helaas slaagt Al er niet in om zijn plan uit te voeren. Ga terug links naar de gang. Mary is nu terug en praat met haar. Overtuig haar om een ​​handje te helpen om Morales voor kamer 403 weg te krijgen. Als je het hele verhaal vertelt zal ze je helpen. Na het filmpje gaan we kamer 403 binnen. Probeer verschillende keren Mendez wakker te maken. Hij vertelt dan hoe hij geÔnfiltreerd was in Rico's bende, en dat de psychopaat met het litteken bekend staat als 'The Black Mamba'. Hij werkt als huurmoordenaar voor Rico. Hij zegt dat er een mol onder de politie zit, daarom kon Rico zijn gang gaan (nieuwe lokatie). Verlaat het ziekenhuis en rij naar de stortplaats met de Watts torens.


Lot
We zoeken de buit. Controleer alles en neem onder op het terrein een touw (rope) uit de ton (drum). Er is geen spoor van de buit, het enige dat niet op zijn plaats is, is dat de motorkap van de wrakauto (car) afgesloten is met een hangslot. Gebruik je pistool op de auto, maar Al zegt dat het lawaai de buren zou laten schrikken. Combineer daarom de hoofdkussen met het pistool en gebruik het pistool dan op wrakauto. Kijk onder de motorkap, krijg een ijspriem (ice pick) en we vinden een grote diamant. We worden gezien. Rij naar het huis van Rico.


Rico
John is bereid het risico te nemen door de baas van de bende persoonlijk te interviewen als het hem informatie geeft over de Mexicaan en zijn relatie met de verdwijning van de tweeling. Praat met de Gorilla die de ingang van Rico's huis bewaakt. Hij ziet je aan voor de politiemol, maar je moet je identificeren door de tatoeage van de motorbende 'Los Diablos Muertos' te tonen. Rij naar de Tattoo shop.


Morris Avery's House
Je wordt steeds de Tattoo shop uitgezet door de motorrijder. Combineer de politieband met het "No Parking" bordje. Hang dan het "No Parking" bordje (signal with tape) aan de paal bij de motorfiets. Gebruik dan het bekeuringboekje op de motorfiets.

De motorrijder verlaat de shop, en vertrekt. Ga dan de Tattoo shop binnen en vraag om de 'Los Diablos Muertos' tatoeage te laten zetten. Zonder een visuele referentie kan ze die niet kopiŽren. Je hebt gegevens nodig over de tatoeage en een fotocamera.

 

Ga naar het huis van Angela en Leroy. Praat met Leroy. Hij kent de Diablos Muertos, en geeft een vage beschrijving van de tatoeage - een groene schedel die op een geit lijkt. Ga naar de steeg naast de Tattoo shop (Morris Avery's House). Kijk (klik) naar de groene graffiti, die op de beschrijving van Leroy lijkt.


Santeria Store
Zie een man bezig met de blinden van de elektronicawinkel. Praat met hem. Hij is de eigenaar en kan de winkel niet openen omdat zijn medewerker siliconen in het slot heeft gestopt. Geef hem de ijspriem, hij slaagt erin de blinden te openen en als dank zal hij korting geven van wat we kopen. Ga de elektronicawinkel binnen. Praat met Charlie. Kijk goed rond. We zoeken een fotocamera, maar die zien we niet. Kijk naar alle schappen met films, games en vinylplaten en zie bekende groepen en artiesten.
 

Franklin's Bar

De vrouw van Pellington laat alleen journalisten binnen zoals haar man. Je hebt een perskaart nodig. Praat met de journalist waar Joanne voor werkt. Hij maakt zich zorgen dat zijn colbert niet in orde is. Gooi de rode vloeistof uit de fles over zijn colbert. Hij trekt zijn colbert uit en hangt het aan de camera.

Doorzoek de colbert en steel zijn perskaart (card).

 

Pellington Books

Klop op de groene deur, zeg tegen de vrouw dat we journalisten zijn en geef haar de perskaart om het te bewijzen. Ze zal ons binnenlaten. We ontmoeten Frank Pellington. Je kan hier veel informatie krijgen over het bovennatuurlijke en ufologie, maar we moeten een camera zien te vinden. Frank neemt ons mee naar zijn boekwinkel. Kijk naar alle boekenkasten en hotspots. Praat dan met Frank over de tweeling, Terry en Daniel Avery. Hij kent ze inderdaad en schreef ze dat briefje. De jongens zijn dol op ufologie en werken van tijd tot tijd samen met Pellington. Ze waren ook geÔnteresseerd in Mexicaanse folklore, met name voor La Santa Suerte. Frank zegt het ​​boek te zoeken om meer te weten te komen. Onderzoek de boekenplank rechts van Frank, neem het Mexicaanse folklore boek, geef het aan Pellington en hij vertelt verder over de legende. Op basis van deze legende luisterden de jongens naar het verhaal over de crimineel. De tweelingen hadden de pech tegen de Mexicaan aan te lopen. Praat verder met Frank en vraag over zijn museum. Hij geeft je de museumsleutel zodat we het kunnen bezoeken. Het is het gebouw naast de boekenwinkel. Verlaat de boekenwinkel door de linkerdeur, open op straat de museumpoort (fence) met de museumsleutel en ga naar binnen.


Museum
Kijk bij de ingang naar alles en ga verder. Door de vele kamers die we bezoeken, kunnen we de tentoongestelde kunstwerken en objecten bekijken en uitleg krijgen van Frank. Hij kijkt mee via het CCTV systeem en je hoort hem door de speakers. De kamer die ons interesseert is de Kirlian Photography kamer.

Op de tafel met het rode tafelkleed ligt een polaroidcamera. Pak de polaroidcamera. Blijf nog even en zie rechtsonder in de hoek een fotocabine (auromaton). Gebruik het om een foto van John's aura te maken. Je kan nog 3 kamers bezoeken of vertrekken. Onderzoek de polaroidcamera - geen film. Verlaat het museum en rij naar de straat van de elektronicawinkel (Santeria Store).
 

Ga de elektronicawinkel binnen en toon de polaroidcamera aan Charlie. Hij geeft je een polaroid cartridge. Combineer de polaroid cartridge met de polaroidcamera. Rij naar de straat van de Tattoo shop (Morris Avery's House). Ga naar het steegje. Gebruik de polaroidcamera om een foto te nemen van de graffiti van de groene geitenschedel.

Ga in de Tattoo shop. Zeg dat je een foto hebt.

Ze tatoeŽert dan de 'Los Diablos Muertos' symbool op je pols.

Rico
Na een gesprek met de gorilla ga je naar de achtertuin van het huis. Praat met Rico, en na een paar seconden is het duidelijk of we hier levend uitkomen. Hij zoekt zijn diamand. Voordat hij je vermoordt, zal Rico je toestaan ​​om hem 3 vragen te stellen. Vraag waar je The Black Mamba kan vinden en vraag 2 in welk pakhuis in Chenery Street hij zich verstopt. De derde vraag zal je niet stellen, omdat je iets wil doen om te ontsnappen. Neem je pistool, schiet op de barbecue (camp stove) en ren weg. Ga op de stadskaart naar het verlaten pakhuis.


Abandoned warehouse
Onderzoek de regenpijp (gutter) tegen de muur en klim naar het dak. Onderzoek het dakraam.

Gebruik de diamant erop om het glas te snijden, maar Al merkt op dat als het glas naar beneden valt, het geluid de moordenaar zal waarschuwen. Gebruik daarom eerst de ontstopper op het glas en dan de diamant. Gebruik het touw op de luchtschacht (air vent) aan de linkerkant. Klik dan op het touw en we zakken door het raamgat in het pakhuis.


Loop op het lagere platform naar links en we komen in een gang. Ga door de deur aan de linkerkant. We ruiken veel vers bloed in deze donkere kamer. Doe het licht aan door op de lichtschakelaar te drukken naast de deur. Hier zijn de tweelingen, hangend en nauwelijks in leven. Al zal ze los maken en meenemen en John zal achter The Black Mamba aangaan. Ga door de gangen totdat je de tempel bereikt en ga door de deur.


Wat is dit allemaal? Uitgehakte lijken.

Onderzoek de mummie (body) op de troon - La Santa Suerte.
Op dat moment verschijnt de Mexicaan.

Praat met hem tot ook Rico met een van zijn handlanger binnenkomt.
Rico vermoordt de Mexicaan en de mummie zal de andere twee aanvallen.
Dan vlucht je het pakhuis uit en praat met Al.
We rijden weg en op de snelweg worden we achtervolgd door de heks.
Om de heks te verslaan, selecteer je de volgende acties:

  • Versnellen! (speed up)

  • Ik ga hem neerschieten (...shoot her)

  • Slinger de auto! (swing the car!)

  • De weg eindigt! (We're running out of road!)

  • Ik heb het! (I got it!)

Het is ons gelukt om de heks te verslaan.
Kijk naar het eindfilmpje en de scŤne na de aftiteling.


Einde

GameSolves

NL Forum

Henk

Free Web Hosting