The Sundown Mystery

Download gratis game

Hoofdstuk 1: Hot Trail

Na de auto crashte moet je gaan zoeken waar Trigger Davis is. Onderzoek het gras voor de gecrashte auto om te zien dat er geen voetafdrukken zijn. Als we de voorkant van de auto onderzoeken, zie je de deur openstaan - Trigger moet hier ergens zijn. De achterbak, kan je niet openen en de andere voordeur klemt. Kijk door het autoraampje en je ziet dat Trigger zijn rijbewijs vergeten heeft - Je pakt zijn rijbewijs uit de auto. Bekijk het bord in het gras. Hier zie je voetafdrukken - Je bent op de goede weg. Loop naar rechts. Op de verlicht plek zie je overblijfselen van een hert. Loop verder naar rechts tot je bij een hotel komt. Zie een auto en bekijk de buitenkant van het hotel. Ga het hotel in.

Lees het bord voor de trap en de folder op de receptiebalie. Lees het gastenboek om te zien wie er ingeschreven zijn. Bekijk het bord achter de receptie en pak de kamersleutel, die je voor de kamers 101 -107 gebruiken kan. Gebruik de bel, maar niemand zal erop reageren. De deur achter de receptie is vergrendeld. Ga links naar de hotelkamers.

Bekijk op de gang alle deuren. Vooral 105 en 107. Ga kamer 107 binnen. Zie bloed op de vloer. Kijk naar het bed en de televisie. Op het vensterbank ligt een andere folder. Verlaat de kamer. Zie op de gang een lamp aan het plafond - er is iets met het stroom. Ga terug naar de receptie. Kijk naar de receptionist om een foto van hem op te nemen (grafische geheugen). Praat met de man en vraag naar John Smith. Hij is misschien boven in de bar. Neem de trap naar boven. Kijk naar de dame aan de bar - Je neemt dan een foto van haar. Praat met de dame om te weten dat ze kamer 105 heeft en ze geeft haar visitekaartje. Ga weer beneden met de receptionist praten. Vraag om een kamer en krijg kamersleutel 205. Ga boven naar de bar en achter naar de gang van de hotelkamers.

Onderzoek de toiletten - niemand daar. Controleer op de gang de deur van de portier. Ga kamer 205 in. Gebruik de computer om meer te weten te komen over de geschiedenis van het hotel en lees de e-mail. Beantwoord Mel dat ze moet blijven zitten. Gebruik het bed om wat uit te rusten. Als we naar het venster kijken hoor je voetstappen. Verlaat de kamer om het te onderzoeken.

Hoofdstuk 2: Endless Night
Het is donker in het hotel. Ga beneden naar de kamers 101 - 105. De deur van kamer 105 staat nu open, dus ga naar binnen. Kijk naar de TV en zie op de vloer een bloedspoor. Kijk naar het bed en zie meer bloed. Verlaat de kamer. Praat op de gang met de receptionist. Loop naar de receptie. Je moet eerst het licht repareren. Ga naar boven. De deur van de portier is open. Ga de kamer in en zie een schakelbord. Gebruik de hoofdschakelaar, om weer licht te krijgen. Ga terug naar beneden. De gang naar links is gesloten en zie bloedsporen op de vloer die naar de achtertuin leiden. Ga door de deur achter de balie. Je concludeert dat er meer moorden zijn gepleegd. Doorzoek de opslagkamer. Lees een krant in de plankenkast en lees ook de datum. Het luik naar de kelder is gesloten. Gebruik de deur naar de achtertuin. Loop naar het noorden en ga het schuurtje binnen. Kijk naar het luik op de vloer. Het heeft een elektronisch slot. Kijk naar de afbeelding op de muur. Op het bed ligt Trigger. Kijk naar hem om een foto in je inventaris te krijgen. Praat met hem. Hij was dus niet de moordenaar? En de portier heeft de code voor de stroomvoorziening. Je gebruikt de telefoon om het te melden en je gaat naar de opslagruimte van het hotel.

Hoofdstuk 3: Hide and Seek
Verlaat de opslagruimte op het zuiden terwijl de telefoon ringelt. Bij de receptie hoor je een zwak geluid. Ga boven naar de bar. Het geluid wordt steeds luider. Loop naar achteren en hoor dat het geluid uit je kamer komt. Ga je kamer in en zie de telefoon op je bed. Zie dat je laptop kapot geslagen is. Klik op het bed - de portier kan niet ver weg zijn. Kijk door het venster en zie de portier. Doorzoek zijn lichaam. Hij heeft de code voor de stroomvoorziening veranderd, maar de code is onleesbaar. Loop naar de receptie - de receptionist is er niet. Ga naar de opslagkamer, achter de receptie en je hoort het geluid van een deur. Loop naar buiten en ga weer de schuur in - Trigger is … dood. Pak de hamer van het bed. Verlaat de schuur via de deur aan de linkerkant. Loop op het kerkhof naar links en ga het stroomhuisje in. Zie een paneel met vele knoppen. Maar wat is de code? Bekijk de kalender aan de rechterkant van het paneel. Blader naar juni. De nieuwe code is erop geschreven - 4567. Toets de juiste code in - gebruik een kolom voor elke cijfer. De stroom is hersteld, het luik is ontgrendeld en je bent weer buiten. Het is weer licht. Loop terug naar de schuur. Trigger's lichaam is verdwenen! Probeer het luik te openen - een gedeelte klemt. Gebruik de hamer op het luik om het luik te openen. Ga naar de kelder.

Hoofdstuk 4: The Basement
Loop links naar de ingestorte tunnel. Gebruik de hamer op de rotsen en je vindt een document. Lees het document - . Er is ergens een geheime doorgang naar de tombe. Klim via de ladder terug naar boven. Ga terug naar het kerkhof. Ga op het kerkhof, noord naar de crypte. Er zijn verschillende grafstenen. Lees ze allemaal. Klik op de tegel , voor het grafsteen van het Franse meisje. De stenendeur schuift open. Je komt in de kelder. Loop naar links en zie een sloot. Op de muur is een bord met een aantal tandwielen. Druk op de steen links van de tandwielen. Een steen in de sloot beweegt naar rechts, zodat je erop kan staan. Je moet naar de linkerzijde. Zodra de opstapsteen aan de rechterzijde is, verplaats je het linker tandwiel een positie omlaag. Druk daarna weer op de steen en de steen verplaats zich naar de andere kant terwijl je op de steen staat. Blijf rechtdoor lopen tot je een vlag tegen de muur ziet staan. Pak de vlag. Daarnaast vindt je in een vat een perkament  - eigendom van het hotel. Loop verder naar links en ga naar de Tombe.

Hoofdstuk 5: Answers
Het is heel donker. Kijk naar het licht naast de deur en krijg licht van een olielamp. Zie enkele doodskisten. Twee doodskisten zijn buiten bereik. Op een doodskist kan je nauwelijks lezen wie erin ligt. Zie een kanon. Onderzoek de doodskist in het midden en je zal het openen. Hottie ligt erin. Ze is veranderd en je moet haar redden. Gebruik de vlag op de kist en gebruik vervolgens de hamer erop. Dat zal haar doden, maar haar redden. Een deur aan de zijkant opent. Het is Trigger. Hij zal alles uitleggen en alle aanwijzingen tonen die je gemist zou kunnen hebben. Wanneer hij klaar is met praten en wacht op de anderen, gebruik dan het kanon en richt het op het plafond boven de deur. Het schiet een gat in het plafond en geeft fel licht in de crypte. Trigger kan niet tegen het licht en zal wegsmelten. Loop door de deur en zie het einde.

 

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
 

©GameSolves
Nederlandse Forum

Free Web Hosting