Trance-Pacific

Vince is een entertainment hypnotiseur en is dik bevriend met Eve, een medium, en Nick haar medewerker. Ze hebben net een lange seizoen achter de rug en zijn nu op een lange cruise gegaan om te ontspannen. Ze ontdekken spoedig dat er aan boord van het schip iets clandestien gebeurd. De cruise gaat beginnen maar of ze zich ontspannen is nog maar de vraag!

Download Gratis Game

Open het spelmenu door de muiscursor boven in het scherm te verplaatsen. Links is de inventaris en de M voor het Memoapparaat.

Met het Memoapparaat hypnotiseer je karakters en je kan dan met het Memoapparaat hun geheugen wissen (erase) of geheugen kopiŽren (replicate) of geheugen ingeven (infuse). 

 

Wachtkamer

Onderzoek alles in de wachtkamer. Pak een pen uit het pennenbakje. Onder in het scherm is de deur van de cabine van de kapitein. Klop op die deur. Zie een apparaat links van de ingangsdeur. Praat met Eve en Mike. Praat vaak met hen om informatie te krijgen wat je kan doen. Praat tegen de ingangsdeur. Blijf praten met de Steward achter de ingangsdeur. Praat weer met Nick en de lade van het bureau opent. Pak uit de la een dictafoon en een papiertje. Lees het papiertje in de inventaris - 61993. Praat in het apparaat naast de ingangsdeur - selecteer 61993. Toon de dictafoon aan Eve. 

Klik de Memo (M) op de ingangsdeur om de Steward achter de deur te hypnotiseren.

 

Selecteer de rechterknop van onderen - "infuse". Klik op "activate". Selecteer "I can reval how to open the door". Sluit de dialogen "Go back to main menu". Selecteer de linkerknop van onderen "erase". Selecteer "I must keep the combination secret". Sluit de dialogen en klik op "on/off" om de memo te sluiten. Praat weer met de Steward. Toon het papiertje met de cijfercombinatie van de deur aan Nick. Nick zegt met de stem van de kapitein het nummer en de deur opent.

 

Gang

De Steward richt een pistool op jullie. Praat met de Steward. Bekijk alles in de gang. Zie de pijp in de gang.

Vraag aan de Steward over de pijp. De schoonmaakster komt te hulp. Praat met Grace. Ga naar de Bar.

 

Bar

Pak een glas van de bar. Praat met de vrouw. Gebruik het Memoapparaat op de vrouw:

"infuse - my hair looks absolutely gorgeous", dan "replicate - I saw two stewards acting strangely". 

 

Gang

Praat weer met Grace en gebruik de nieuwe dialogen over de Steward. Gebruik het Memoapparaat op Grace "infuse - I saw two stewards acting strangely". Praat weer met Grace over Steward en ze brengt je naar cabine C505. 

 

Cabine C505

Onderzoek alles in de opbergcabine. Praat met Grace. Gebruik het Memoapparaat op Grace: "infuse - I know exactly how this room looked before". Praat met Grace. Duw de grote doos tegen de muur opzij. Onderzoek het paneel in de muur - het is te donker. Pak achter de planken naast de deur een zaklamp. Geef de zaklamp aan Grace. Bekijk het paneel. Praat met Grace. Je hypnotiseert nu automatisch Nick:  "replicate - It wasn't bar manager the bartender was talking to on the phone". Praat daarna met Nick. De barkeeper komt in de cabine en Vince verbergt zich achter de deur. Gebruik het Memoapparaat op de barkeeper. Het werkt niet omdat de barkeeper zich geblokkeerd heeft tegen het apparaat. Lees het handboek "Manual" in je inventaris met het vergrootglas om te lezen hoe je iemand deblokkeert. Gebruik dan het Memoapparaat op de barkeeper. Selecteer: "erase - I must keep the operation secret", dan "infuse - Grace is in her store room".  Praat dan met Grace. Praat dan met de barkeeper. Praat dan met Eve.

 

Cabine van de kapitien

Je ontmoet kapitein, Pollock. Geef na het gesprek met de kapitein het glas aan Eve. De kapitein valt over het glas.

Gebruik meerdere malen het Memoapparaat op de kapitein .

Einde

 

©Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves NL

GameSolves
NL Forum

Henk

Free Web Hosting