02-04-2010

The Driller Incident

Download gratis game

Klik met de rechtermuis knop op de hotspots, om een venstertje met een hand, mond en oog pictogram te openen.

De inventaris is boven in het scherm. Rechts in de inventaris is een pictogram voor het spelmenu.

Klik met de rechtermuisknop om de genomen objecten uit de inventaris, terug te plaatsen in de inventaris.

 

Driller Grot

Klik met de handpictogram op de Driller (ruimte schip?). Molly neemt een aansteker en zaklamp uit de Driller. Kijk naar de sokkel. Neem de schotel met olie van de sokkel. In deze grot zijn twee donkere openingen. Klik op de zaklamp in de inventaris om de zaklamp aan te zetten. Ga door de linkse opening.

 

Walvis grot
Zoek met de verlichte zaklamp naar de sokkel. Deze is in het midden van de grot. Klik het lichtpuntje voor de voeten van Molly, zodat ze verder kan lopen door de donkere grot. Op de sokkel staat een lege schotel. Vul de schotel met olie, met de olie schotel in je inventaris. Steek de olie aan met je aansteker en er is licht in de walvis grot. Klik op de kristal op de grond. Je vindt 10 kristallen in het spel. Klik op het onderste gat aan de rechterzijde van de sokkel, en krijg een tweede kristal. Neem met de handpictogram een haak uit de bek van de walvis. Verlaat de walvisgrot. Ga in de Driller grot nu door de rechtse donkere opening.

Octopus Grot
Gebruik hier weer je verlichte zaklamp, om de sokkel te vinden. Giet weer olie in de schotel, en steek het aan met je aansteker. Zie spinnen naar de opening aan de rechterkant lopen. Pak de kristal (3) van de grond. Kijk naar de grote octopus en '???' (symbolen) op de muur. Kijk naar het lijk. Kijk naar de '??? ' in de hand van het lijk. Kijk dan naar de tegengif verpakking. Molly neemt een beetje van het tegengif. Save en ga dan door de opening aan de rechterkant.

Spinnen Grot
Kijkuit voor de giftige spinnen. Links staat de sokkel. Giet snel olie in de schotel en steek het aan met de aansteker. Zodra er licht in de grot is, verdwijnen de spinnen. Je ziet een rode lijn rondom het scherm. Ga terug naar de grot met het lijk en neem wat tegengif in, door op het tegengif te klikken, dat het lijk vasthoudt. Doe dit tot de rode lijn verdwenen is. Pak in de spinnengrot de kristal (4) van de grond. Kijk naar de '???' en pak dan het touw van de grond. Combineer het touw met de haak en krijgt een werpanker. Ga naar de walvis grot

Walvis grot
Klik het werpanker op de opening boven de sokkel en je klimt door de opening in het plafond. Gebruik het anker op de kristallen. Pak 3 kristallen (7) van de grond. Ga terug door de opening. Molly krijgt een kaart. Kijk op de kaart.

Octopus Grot
Klik op de opening, boven in het plafond. Molly gebruikt automatisch het werpanker. Pak het kristal (8) en ga door de opening aan de linkerkant. Pak een ander kristal (9). Ga terug naar de octopus grot en naar de spinnen grot.

Spinnen Grot
Ga boven door de opening. Zie een aantal gaten in de muur. Klik op het gat aan de rechterkant van de lamp en pak de kristal (10) van de grond. Ga door de andere opening in het plafond.

Controle Kamer
Kijk (oog) onder het middelste venster naar de twee gleuven. Neem (hand) de mobiele telefoon uit de gleuf. Klik met de rechtermuisknop op de mobiele telefoon in je inventaris en zie een menubalk onder in het scherm. Lees het laatste tekst bericht - 'Duw op geen enkele knop'. Lees het bericht van Jack - Lees de 3 aanhang instructie berichten van Jack. Ga naar beneden en naar de grot met de Driller.

Driller Grot
Klik met de handpictogram op de Driller en krijg de instructies:

Je moet op 2 ronde en 3 vierkante knoppen drukken. Dit is een willekeurige puzzel.
Klik tot je het juiste aantal knoppen hebt, die groen worden. Druk daarna op de blauwe knop.
Je gaat met de Driller naar de controle kamer waar je zal Jack ontmoet.
 

Einde.

 

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
©GameSolves

Nederlandstalige Forum

Henk

Free Web Hosting