17-01-2012

 

Space Quest Incinerations

 

Space Quest Incinerations is weer een andere fan-made opvolger van de Sierra Space Quest-serie klassieker.

Download gratis game

 

TrofeeŰn: Je kunt prestaties ontgrendelen in dit spel door het uitvoeren van speciale acties, zoals het opruimen van alle afval en klik op vuile ramen en vloeren. Soms worden trofeeŰn ontgrendeld door het oplossen van puzzels. Op het einde van het spel zie je pas welke trofeeŰn je kan verdienen en welke je ontgrendeld hebt. Speel dus het spel opnieuw, als je ze allemaal wil verdienen. Praat met iedereen over alles, onderzoek en neem alles om ook meer punten te verzamelen. Klik op Controls in het spelmenu en dan op Stats, om de score van de statistieken te bekijken.

 

Hoofdstuk 1: Wakker worden

Planeet Xenon

Je ontwaakt in de bezemkast. Roger is nog wat slaperig (klik op het vuile raam voor punten). Je hebt een Multi-telefoon, vakantiefoto, reispasje, ventilatieriem en een bougie in je inventaris. Ga rechts naar de keuken. Neem de koffiepot, mok en lepel. Combineer in de inventaris de koffiepot met de mok en drink de koffie - klik de mok op Roger. De koffie is cafe´nevrij, en werkt niet. Gebruik de lepel op de koffiedik dat in de ruimte zweeft. Combineer de koffiedik met de koffiepot, dan de koffiepot met de mok en drink dan de goede koffie. Roger wordt wakker. Het ruimteschip wordt aangevallen. Roger kan ontsnappen.

 

Hoofdstuk 2: Drie weken terug

Aries 6 - Shuttle Station
Praat met de Droid robot in het hokje. Krijg een reispasje. Je hebt een Multi-telefoon, vakantiefoto, en cadeau voor Beatrice in de inventaris.

Stap in het ruimteschip (pod) om rond te reizen.

Recruitment Office
Je reist naar het kantoor van Xavard voor een sollicitatiegesprek. Lees het "Closed" bordje - hij is niet aanwezig. Probeer je Multi-telefoon te gebruiken, door het op Roger te klikken. De batterij is leeg. Verlaat het kantoor. Ga op de kaart naar de woonwijk locatie.

Level 6 Common
Wil je de de afvaltrofee verdienen en punten krijgen, ruim je dus alle afval op die je tegenkomt. Rechtsonder in het scherm ligt afval. Kijk dus overal voor afval. Ga naar Puggzley's Roadhouse snackbar. Praat met Puggzley. Ga rechts naar de telefoon. Hier zitten twee aliens een joint te roken, zodat je de telefoon niet kan gebruiken. Ga terug en klaag bij Puggzley totdat hij je een aanvraagformulier geeft voor het ophalen van enkele onderdelen voor het ventilatiesysteem. Verlaat de snackbar en ga terug naar je ruimteschip. Reis naar de leverancier.

Supply Depot
Praat en geef het aanvraagformulier aan de verkoper. Hij vraagt om je A-Card.

Je hebt de kaart in je bagage, maar de bagage ben je verloren of het is gestolen.

Shuttle Station
Vraag aan de Droid over je bagage. Roger neemt zijn pen.

Level 6 Common
Ga links van de snackbar naar het administratie kantoor. Praat met de registratie Droid. Als je over een nieuwe A-Card vraagt, moet je een foto van je tonen. De foto moet wel ondertekend zijn door een hoge gemachtigde persoon. Praat met de beveiligingsman. Vraag of hij zijn handtekening op je vakantiefoto wil zetten, maar dat doet hij niet - klik de vakantiefoto (souvenir) op de beveiligingsman. Reis naar de kerk.

Aries Fellowship Church
Loop buiten voor de kerk naar rechts. Hier zit generaal Havoc. Praat met hem. Hij wil niet praten. Klik de vakantiefoto op hem.

Je geeft hem de pen en hij zet zijn handtekening op de vakantiefoto.

Level 6 Common
Administratie kantoor: Toon de ondertekende vakantiefoto aan de registratie Droid en krijg je A-Card.

Supply Depot
Geef het aanvraagformulier aan de verkoper en krijg de onderdelen.

Level 6 Common
Snackbar: Het ventilatiesysteem is al gerepareerd. Puggzley vraagt of je de onderdelen terug wil brengen.

Gebruik de telefoon. Je hebt geen munten. Reis naar het toilet.

Bathroom
Pak de losse sluitring 'washer' op de grond.

Level 6 Common
Praat buiten met de bedelaar. Gebruik de sluitring in de hoed van de bedelaar en je neemt er een munt 'quartezoid' uit. Ga naar de telefoon in de snackbar. Gebruik de munt op de telefoon om je telefoon op te laden. Je gaat naar Xavard voor je sollicitatiegesprek. Het loopt niet zoals Roger wil.

Hoofdstuk 3: Ontsnappen van Aries 6

Aries 6 Station
Drie weken zijn voorbij. Roger is terug op Aries 6. Er is een virus geŘpload naar het station. Beatrice gaat trouwen met Havoc en je zal de bruiloft stoppen. Je begint een zoektocht naar de planeet Halon. Ze hebben een chip in je lichaam ge´mplanteerd. Je hebt een traceerapparaat in je inventaris gekregen.

Level 6 Common
Ga naar het administratie kantoor. Praat met de service Droid. Geef hem je reispas om een hotelkamer te boeken. Verlaat het gebouw en ga naar het hotel. Neem in de lounge een pamflet uit de afvalemmer. Gebruik de reispas op de kaartlezer/keypad. Je gaat met de lift naar beneden en in een ruimtecapsule word je naar je hotelkamer gebracht. Pak de bouten en moeren in de hotelkamer/cel - klik op de cel. Klik op de knop, om het hotel te verlaten. Ga naar de snackbar. Ga achter naar de telefoon. Ga zitten om een ​​glas jus te bestellen, bij de nieuwe ober. Reis naar de kerk.

Church
Ga naar de inganghal van de kerk. Je mag de kapel niet in, want de bruiloft is alleen voor genodigden. Kijk door de glazen deur.

Je ziet Beatrice in haar trouwjurk bij het altaar staan, maar Generaal Havoc is er nog niet. Reis naar het medisch laboratorium.

Medlab
Praat met de katachtige secretaresse, Ali. Ze vijlt haar nagels. Ze geeft de nagelvijl niet af.

Bathroom
De schoonmaak Droid gebruikt een water sprayfles. Kijk naar de Droid - je ontdekt zijn zwakke punt. Combineer de moeren/bouten met de glas jus. Giet de jus/moeren op de vloer om de Droid uit te schakelen. Ga terug naar het toilet en neem de water sprayfles - klik op de Droid.

Medlab
Gebruik de sprayfles op Ali en neem haar nagelvijl.

Church
Ga boven naar de orgelkamer. Gebruik de nagelvijl op het zitbankje om het los van de vloer te schroeven. Pak het zitbankje en je gooit het door het raam. Roger springt door het raam en wordt tegengehouden door de beveiligingsman, Tungburn.

Level 6 Common

Xavard heeft wel een uitnodiging voor de bruiloft. Ga naar het administratie kantoor. Praat met de registratie Droid - krijg informatie over het hacken van de hypernet en doorsturen van berichten naar telefoons. Hij zal de uitnodiging van Xavard naar jou telefoon overzetten, als je kunt bewijzen dat de telefoon van Xavard kapot is. Ga naar de snackbar. Neem de telefoon van Puggzley. Ga naar het kantoor van Xavard.

Recruitment Office
Gebruik Puggzley telefoon in de papierversnipperaar en krijg een versnipperende telefoon.

Level 6 Common
Administratie kantoor: Geef de versnipperende telefoon aan de registratie Droid en hij zal Xavard's uitnodiging overzetten naar je telefoon.

Church
Ga de kerk in. Je mag nu de kapel in. Je praat met Bea. Je moet je verlovingsring terugvinden. Reis naar de afvalverbrandingsinstallatie.

Waste Disposal Level
Je vindt de ring in een kapotte Armech robot. Helaas schuift iemand de robot in de verbrandingsoven.

Je hebt kracht nodig om de robot eruit te krijgen.

Level 6 Common
Snackbar: Praat met de ober, Greg over zijn illegaal vuurwerk en zijn in beslag genomen ruimteschip.

Shuttle Station
Zie het ruimteschip van Greg onder het dekzeil. Het schip wordt bewaakt door een hippiehatende rekruut soldaat. Geef hem de pamflet met de tekst "Give Peas a Chance.". Hij loopt woedend weg. Gebruik de nagelvijl op het dekzeil, en je neemt het dekzeil mee (tarp).

Level 6 Common
Snackbar: Praat met de ober. Je toont het dekzeil en hij geeft je een dynamietstaaf.

Supply Depot
Gebruik de dynamietstaaf in de rokende ventilatie.

Waste Disposal Level
Neem de verlovingsring uit de kapotte Armech robot, die nu uit de verbrandingsoven geschoven is.

Church
Ga naar Bea in de kerk en je toont haar de verlovingring. Ze is nog niet overtuigd, en je wordt de kerk uitgezet. Pak in de hal Tungburn's zakdoek op de grond. Gebruik de zakdoek op de sprinkler, boven het voetstuk en gebruik de bougie op de zakdoek om een ​​vuurtje te maken. Filmpje met de vluchtende bruiloftgasten. Ga daarna naar de kapel en neem Tungburn's beveiligingskaart op de vloer. Je moet de ge´mplanteerde chip in je lichaam uitschakelen. Reis naar de communicatie commando.

 

Xenon Intelligence Command
Praat met Stellar. Probeer Stellar's computer (terminal) te gebruiken, maar dat staat ze niet toe.

Gebruik de koffiedik (grounds) in je inventaris in haar mok.

Medlab
Doorzoek de afvalemmer en Roger vindt retroquil pillen. Lees de instructies op het pillenpotje, om te weten hoe ze werken.

Intelligence Command
Gebruik een pil in Stellar's mok en ze valt in slaap. Gebruik haar computer. Gebruik de beveiligingskaart op de computer om de chip uit te schakelen en je naam te wissen. Roger wordt aangevallen. Roger kan zich redden, maar wordt achtervolgd.

Level 6 Common
Ga naar het hotel. Beatrice is in de lounge. De beveiligingsman Tungburn arresteert je. Roger kan op tijd ontsnappen, maar wordt nog steeds achtervolgd door een vijandelijk schip. Doorzoek de bewusteloze Tungburn en je neemt zijn boksbeugel. Ga terug naar het hotel en ga naar je kamer/cel - gebruik de reispas in de kaartlezer. Eenmaal in de cel kan je er niet uit. Gebruik de boksbeugels om het glas te breken en je klimt op de rand. Als het eerste ruimteschip komt, druk je op de cryo-spray tank als het passeert - het schip bevriest in de lucht. Als het tweede schip komt, klik je meteen op het schip, om erop te springen en je probeert Bea te redden. Er volgt een lang filmpje.

Waste Disposal Level
Als je weer controle hebt gebruik je het dekzeil op de Armech om te ontsnappen via het ruimteschip van Havoc.

Hoofdstuk 4: Saboteer de Cavalerie

Forager
Je bent nu in de verbrandingsinstallatie van de ACS Forager. Je moet een plan maken om te ontsnappen. Onderzoek de gevallen G2 Unit Armech robot. Repareer de robot met je bougie. De G2 robot komt tot leven en begroet je. Praat met de robot. Als je over ontsnappen vraagt, zegt hij dat je eerst de vloot moet uitschakelen. Ga rechts naar de gang. Praat met de virtuele vegerkast (Broomcloset) en krijg een sleutelbos. Je kan 2 dingen meenemen uit de vegerkast als je hem om onderhoudsmateriaal vraagt. Neem nog niets mee. Gebruik de trap naar de grote hangar.

Neem de lift naar de brug. Je ontmoet Havoc. Hij herkent je niet. Je moet zijn laarzen poetsen. Ga terug naar de vegerkast in de gang. Vraag om een schoenenpoets setje (boots polis) en krijg schoenpoetsspray en een doekje. Ga terug naar Havoc. Je poetst zijn laarzen. Terwijl je aan het poetsen bent, plaats je het traceerapparaat 'tracking bug' uit je inventaris in zijn laars. Verlaat de brug. Als de generaal de brug verlaat en de binnengang inloopt, gebruik je je telefoon op de gang om hem te volgen.

De generaal inspecteert de wapenkluis en vertrekt weer. Loop in de wapenkluis naar rechts. Beni (groene oog) bewaakt de EMP-lader (explosief) die je nodig hebt. De lader ligt achter in het rek en wordt bewaakt door een elektrisch veld. Je kan de schoenpoetsspray op Beni gebruiken, om hem te verblinden en het groene oog passeren, maar je hebt rubberen handschoenen nodig om de lader te kunnen pakken. Maar je mag maar 2 dingen uit de vegerkast nemen. Je moet eerst de 2 voorwerpen terugleggen in de vegerkast en dan 2 nieuwe voorwerpen eruit nemen. Maar je moet de schoenpoets en rubberen handschoenen tegelijk hebben. Ga naar de vegerkast.

Leg het doekje terug in de vegerkast en de water sprayfles (niet de schoenpoetsspray). Vraag dan materiaal, om het toilet te ontstoppen en krijg een ontstopper en een rubberhandschoen. Ga terug naar de wapenkluis. Gebruik de schoenpoetsspray op Beni. Loop naar het rek en neem de EMP-lader met de rubberhandschoen, 'EMP-Charge'. Nu moet je de lader ergens plaatsen. Ga terug naar de verbrandingsoven en ga links van de G2 Unit naar de onderhoudsluik in de muur. Gebruik je sleutelbos om het luik te openen. Ga door het luik naar de motor. Plaats de lader in het stopcontact. Klik op de lader, om de tijd in te stellen.

Filmpje. De dingen gaan niet volgens het plan, maar de hele vloot is uitgeschakeld. Het ruimteschip wordt nu gehackt door een space kip. Na G2 de deur opent, loop je de ruimte in naar de zijkant van het schip om te zien wat er aan de hand is. Loop links naar de space kip. Neem de bungee koord. Combineer de bungee koord met de ventilatorriem. Haak een uiteinde aan de rocket-board en het andere uiteinde aan de kip. Zet de rocket-board aan en je bent verlost van de space kip. Gebruik dan zijn laptop om alles te wissen. Ga terug naar G2 en ontsnap van het schip.

Hoofdstuk 5: Halon

Astero´de
Je hebt controle over de Armech. Loop naar rechts. Zie een graafmachine en daarachter op de grond iets van metaal glinsteren. Loop over de astero´de brug totdat je controle krijgt over een nieuwe vaardigheid. Ga verder naar rechts tot de ingang van een raffinaderij. Zie op de grond iets van metaal glinsteren. Ga naar binnen. Je hebt een schietschijf (pistool) 'main cannons', hulpraket 'booster rockets' en een koplamp 'headlights' in je inventaris. Schiet op het middelste raam - gebruik de schietschijf op het raam. Spring naar binnen - gebruik de hulpraket om te springen. Binnen schiet je de loopbrug (catwalk) naar beneden en spring op de loopbrug. Je loopt naar een brandstofpomp.

De brandstofpomp heeft geen stroom genoeg en je hebt twee lock-out sleutels nodig voordat je de pomp kan gebruiken. Neem de banaanmagneet op de pomp en blik met dode materie op de grond. Ga terug naar de raffinaderij. Sla op de krat en pak de zekering 'power cel'. Open het deurtje van de zekeringkast tegen de muur. Gebruik de koplamp op de zekeringkast, en je kijkt in de zekeringkast. Verwijder de doorgebrande zekering en plaats de goede zekering erin. Druk op de rode startknop om weer stroom te krijgen. Druk op de back knop, om uit de zekeringkast te gaan.

Ga terug buiten naar de ingang. Neem op de grond het glinsterende metalen ding met de magneet - 'lock-out key #2'. Ga terug de astero´de brug over. Gebruik de dode materie 'dead matter' op de graafmachine om het op te lossen. Neem op de grond het metalen ding met de magneet - 'lock-out key #1'. Ga naar de brandstofpomp. Gebruik beide sleutels op de brandstofpomp. Klik dan op de brandstofpomp. Je voorziet de gerestaureerde Doomtron robot van brandstof. We ontsnappen als het leger arriveert. Loop twee schermen naar links. Filmpje.

Zodra je weer controle hebt, loop je naar het zuiden. Door een gelukkig toeval worden de bewakers uitgeschakeld. Ga naar rechts waar de bewakers geland zijn en praat twee keer met de piloot van de starfighter - klik de praatballon op de starflight. Duw tegen de starfighter en ga verder. Wanneer Doomtron zegt dat er gevaar dreigt, verberg je dan snel in de schaduw en wacht tot de vijand weer vertrekt. Spring achter op de grote rotsmuur. Hier liggen twee soldaten. Loop verder. Plotseling verschijnt er een vijandrobot - 'egg walker'. De twee soldaten richten hun wapen op de 'egg walker'. Help de soldaten door op de metalenbalk te springen 'steel beam', om de vijand uit te schakelen.

Al snel komt de Moeder Hen. Loop er naar toe en wanneer een 'egg walker' je hindert gebruik je de koplamp, om hem te verblinden. Nu zullen de twee soldaten jou helpen. Pak de kogel 'ordnance' en loop naar Moeder Hen. Wanneer de Hen haar voet terugbeweegt, ga dan op het einde van de losse rotssteen staan en wacht tot de Hen je in haar mond lanceert. Gebruik de kogel op de energiekern, om het monster te vernietigen. Je komt in de ondergrondse.

Hoofdstuk 6: Basis Operatie

Volgens Stellar hebt je het weer voor de derde keer verknald. Nu is ze vergiftigd. Je hebt een medicijn dat kan werken als een tegengif, maar je moet het koken met het gif zodat het medicijn werkt. Gebruik de nagelvijl op een onkruidblad 'floodweed', om het te nemen. Doorzoek de gecrashte motorfiets en je neemt de vloeibare stikstof fles 'nitrogen'. We moeten een waterbron vinden. Praat met Doomtron. Ga rechts.

Ga op het kruispunt links over de verwarmingsbuis. Hier is een kleine ondergrondse waterbron. Het water is koud. Er loopt een verwarmingsbuis doorheen. Ga terug naar het kruispunt en ga naar rechts. Hier staan 2 bewakers. Zie ventilatieopeningen en een thermostaat naast de rechtse bewaker. Zet de stikstof fles in de ventilatieopening, en de bewaker zet de thermostaat hoger. Ga terug.

Nu kan je niet over de verhitte verwarmingsbuis lopen naar de waterbron. Praat met Doomtron en vraag om het dekzeil. Het dekzeil is brandwerend. Gebruik het dekzeil op de verwarmingsbuis en loop naar de waterbron. Leg het kruidenblad in het kokende water en leg dan een retroquil pil in het water. Gebruik de mok in het water en krijg het tegengif - kruidenthee. Geef de kruidenthee aan Stellar. Filmpje. Stellar kan je in de basis krijgen.

Je bent alleen en je moet uitzoeken hoe je de Transformers kan stoppen. Je staat in de hal/keuken. Zie links van de koelkast een klein luchtventilatieopening onder in de muur. Je kan er door praten naar de kippen in de controle kamer. Neem de speelgoed raceauto uit de afvalemmer en broodrooster op het keukenblad. Ga rechts naar de gang. Hier zit een bewaker TV te kijken. Zie een blauwe sleutelkaart liggen. Ga rechts naar de ladingruimte. Zie Bea bevroren in een cryo-capsule. Boven is de controle kamer. Neem de kiphelm. Ga terug naar de gang. Probeer de sleutelkaart te nemen. Als de bewaker je stopt, gebruik je de helm om hem voor de gek te houden. Je kan nu de sleutelkaart van de bergkast nemen. Ga naar de ladingruimte. Gebruik de sleutelkaart op de opbergkast en ga naar binnen. Klik op de oude computer. Praat met Beni totdat hij zich afsluit. Wanneer je de kast wil verlaten, zal hij zichzelf opstarten als Vohaul. Praat met Vohaul, en neem daarna het moederbord - klik op de computer. Vohaul (moederbord) zal je helpen om de controle kamer te vernietigen, maar je moet hem ergens in plaatsen. Neem een ​​landmijn. Ga naar de keuken.

Combineer het moederbord met de raceauto, dan met de landmijn en als laatste met het broodrooster. Gebruik dan de Vohaul raceauto in de luchtventilatieopening, en de raceauto rijdt de controle kamer in. Na de explosie moet je Beatrice redden. Ga terug naar de ladingplaats. Neem het straalpistool van de gebraden kipbewaker. Klik (hand) op het straalpistool in je inventaris, om het op ontdooien te zetten - 'Thaw'. Gebruik dan het straalpistool op de capsule, om Beatrice te ontdooien. Lukt het niet de eerste keer, wacht dan even en probeer haar dan te ontdooien. Kort daarna, moet je Generaal Havoc verslaan. Je kan hem niet neerschieten, dus moet je hem in een val lokken. Roger zoekt op drie punten dekking achter de kratten. Op punt 2 spuit je schoenpoets op de vloer. Op punt 3, wacht je tot Havoc uitglijdt, zet het straalpistool op "Stun" en gebruik het straalpistool dan op de takelkraan knop in de muur voordat Havoc terug overeind komt. Terug op punt 1, leg Vohaul broodrooster auto in de krat. Wacht dan tot je weer op punt 2 bent. Geef Vohaul het bevel om Havoc aan te vallen - klik de praatballon op de krat bij Havoc, om het bevel te geven. Er volgt een gevecht. De fake Vohaul kan je niet verslaan, maar je kan je beschermen tegen zijn stroomstoten met de rubberhandschoen - klik de handschoen op Vohaul. Chronarr komt binnen. Filmpje.

Hoofdstuk 7: De verloren Astero´de

Astero´de - RobertaLand
Na een lang gesprek met Bea en Havoc, is Roger gestrand op een astero´de met Stellar en Doomtron. Praat met Stellar. Roger is in de ban van Beatrice. Ga rechts naar Doomtron en dan noord naar de ingang van een pretpark. Praat met Greg. Hij zegt dat je iets moet verbranden dat macht over je heeft. De ring kan je niet verbranden, maar Bea's foto wel. Gebruik de vakantiefoto op het vuur in het vat en Roger heeft weer alles onder controle. Nu moet je weg van deze astero´de. Misschien kan Doomtron helpen. Hij heeft een nieuwe robotbougie nodig. Zie Greg's ruimteschip. Onderzoek de afvalcontainer. De afvalcontainer ligt vol met dummy robots, maar je moet eerst de was (wax) smelten. Gebruik de ontstopper in het vuur en krijg een fakkel. Gebruik de fakkel op de afvalcontainer, om de was van de dummy's te smelten. Probeer Greg's gereedschapskist te pakken. Geef hem de verlovingsring en je pakt dan de gereedschapskist. Gebruik de gereedschapskist in de afvalcontainer en krijg een ​​bougie. Ga naar Doomtron. Gebruik de bougie op Doomtron om hem weer te doen herleven. Praat met hem. Hij heeft geen brandstof meer.

Ga naar het pretpark en links naar een raket. Misschien kan je de raket gebruiken om van deze astero´de te komen? Het heeft een kapotte motor. De bout moet verwijderd worden, om de raket te kunnen lanceren. Gebruik de gereedschapkist op Greg's ruimteschip en je neemt de raketmotor en starter (wheemote). Plaats de raketmotor in de raket. Probeer de bout los te draaien met de gereedschapkist. Het gewicht van de raket houdt het op zijn plaats. Ga naar Doomtron en vraag of hij de raket omhoog kan houden. Ga naar de raket. Gebruik de gereedschapkist op de raket. Doomtron zal je helpen en de raket is klaar om te lanceren. Je neemt de sluitring. Je hebt een wapen nodig.

Kijk naar het bewegende standbeeld bij Greg. Probeer het vuurwapen van het standbeeld te pakken, maar je kan het niet los krijgen. De greep is te strak. Je kan niet bij zijn achterkant, want het beeld is altijd naar je toe gedraaid. Je moet zorgen dat het standbeeld Greg volgt. Verberg je telefoon onder de doos met telefoons, naast het raket. Gebruik de sluitring in de hoed achter Greg, en je neemt er een munt uit. Gebruik de munt op de betaaltelefoon, rechts van de afvalcontainer, en bel jezelf. Greg loopt naar de verborgen telefoon, het standbeeld draait met Greg mee en je kan bij zijn achterkant. Gebruik de gereedschapkist op het standbeeld, en neem daarna het pistool. Roger geeft de gereedschapkist terug en je krijgt je verlovingsring terug. Roger neemt ook zijn telefoon terug. Ga naar Stellar, praat met haar om terug te gaan naar de verbrandingsinstallatie.

 

Hoofdstuk 8: Verbrandingsoven
 

Je komt meteen in een schietgevecht. Er zijn drie kippen legers te verslaan. Een leger in de gang, een op de loopbrug, en een in de energiekern. De beste strategie is op hun te schieten in de volgorde waarin ze komen. Ze komen altijd op dezelfde plek in het scherm. Je kan dit gevecht volledig overslaan, maar je krijgt er dan geen punten voor. Na het laatste gevecht, probeert een kip je met zijn poot te wurgen. Steek de nagelvijl in zijn poot, om je te bevrijden.

Na het gesprek met Havoc, ga je door de deur naar Vohaul's heiligdom. Om hem te verslaan, neem je eerst het kristal, schiet dan op Vohaul zodat hij je grijpt. Als je in de lucht zweeft, zet je de thermostaat hoger (klik op de thermostaat), schiet dan weer op Vohaul zodat hij je laat vallen. Open de ventilatierooster in de muur en geef het kristal aan Vohaul broodrooster. Schiet weer op Vohaul, zeg dan tegen de broodrooster om Vohaul aan te vallen en Vohaul is verslagen.

Ga naar de brug (controle ruimte). Havoc geeft je orders. Neem de koevoet bij de 'portal controle'. Voor het configureren van de linkse console, gebruik je de belangrijke papieren op de linkse console - papieren in je inventaris 'the most important thing...'. Om de box te configureren, open je de 'Calibration box' met de koevoet, en gebruik de verlovingsring om de draden aan elkaar te verbinden. Voor de derde configuratie, gebruik je de koevoet op de rechtse console totdat het werkt. Havoc vraagt je om de verbrandingsoven te starten. Klik op de linkse console. Klik op 'ring systems' en deactiveer de ringen. Klik op de linkse console. Klik op 'energy field systems' en deactiveer het energieveld. Je hebt het systeem gesaboteerd. Je wordt gevangen genomen.

 

Je wordt wakker in Chronarr's laboratorium. Je bent gedrogeerd en vastgebonden op een bed naast Bea. Praat met Roger Junior (Chronarr) over alles. Je inventaris ligt op de werktafel. Klik de praatballon op je inventaris en vraag aan Roger Jr over de belangrijke papieren. Hij vertrekt. Klik dan op het bed totdat je op de vloer valt. Klik dan op de werktafel totdat het zuur valt en je boeien doorbrandt. Je bent nog suf van de drugs. Neem je inventaris en de alcoholfles op de werktafel. Gebruik het retroquil pillenpotje en alcohol in het kokende water en drink dan het mengsel om wakker te worden. Filmpje.

Als je op de romp van het schip staat, speel je als Doomtron. Je moet de X-Model vernietigen. Blijf op de kabels 'guyline' van de satelliettoren springen (gebruik de booster rockets) totdat de kabels los zijn. Spring dan op de satelliettoren. De satellietschotel verplettert de X-model.

Als je weer als Roger speelt, moet je Chronarr boos maken, zodat je de 'time Bracer' kan stelen. Praat met Roger Jr. Als je zegt 'Leave the general alone!...', selecteer dan de dialoog opties in deze volgorde 3, 4, en 1 om hem boos te krijgen. Zodra hij klaar is met praten, moet je hem nog over de rand duwen. Praat met Havoc. Zeg Chronarr's echte naam 'I'll handle Junior' en Roger heeft de time Bracer.

Drie weken geleden: Je zit in je ruimteschip. Je kan niet vertrekken. Gebruik je reispas op de koffer om het te openen. Neem je eigen bagage uit de koffer. Open je reistas in je inventaris, om er alles uit te nemen. Gebruik de decoder ring op de 'time Bracer' om de code te ontcijferen. Gebruik dan de 'time Bracer', om terug te keren naar de verbrandingsinstallatie, om Chronarr voorgoed uit te schakelen - 'return to the Incinerator'.

Je moet de verbrandingsoven stoppen voor het neerstort op Aries 6. Open naast Doomtron de kast en neem een noodpakket uit de kast - je neemt uit het noodpakket een sleepkabel en twee mini-portals. Activeer het portal systeem van de linkse console (of deactiveren indien het schip omgekeerd is). Gebruik de portal controles (achter Hacoc), open 'Cell # 2' en ga door de portal poort. Open in de cel het geheime luikje en zie de rode uitwerpknop 'eject-button'. Plaats een mini-portal op de portal plaat aan de rechterkant. Ga terug naar de brug. Gebruik de portal controles, open 'Cell # 1' en ga door de portal poort. Je keert terug naar de astero´de. Plaats het tweede mini-portal op de 'teleportal' plaat, op de grond. Gebruik de sleepkabel op het anker, klik op de kabel en klik de kabel op de mini-portal, om de kabel er doorheen te schuiven. Ga terug naar cel # 1. De kabel hangt uit de mini-portal. Bind de kabel vast aan de waterleidingpijp. Gebruik de roest verwijder 'rust remover' op de uitwerpknop en druk op de rode knop. Kijk naar het eindfilmpje. Op het einde loop je rond en praat met iedereen.

Einde

 

ę Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
GameSolves

Forum NL
Henk

Free Web Hosting