18-07-2008

Quiero morir/I want to die

Download gratis (18 mb): I want to die/Quiero morir

Download gratis I want an identity

Website

 

F5- Save

F7- Laden

Ctrl-Q - spel verlaten

 

Landing Spot

Je landde met je ruimteschip op de onbekende planeet, Dusk. Je moet Dr. Polansk vinden om hem te vertellen dat je wil sterven. Ga naar rechts en zie een apart gevormde rots en een boom. Ga rechts en zie een donkere vlek (opening) in de rotsen. Ga de grot in. Zie een grijze muur. Op de linkerkant van de muur, rechts van de groene kruiden, kan je een losse steen pakken. Ga terug naar de boom. Gebruik de steen op de puntige rots op de linkerzijde van de boom om je steen te scherpen. Ga terug naar je ruimteschip. In het midden van het schip is een luik. Gebruik de scherpe steen op het luik om het te openen. Je vindt een chip voor je console en een handboek. Bekijk het handboek en lees de teksten over het jaar dat je gebouwd bent en over de chip (klik op de teksten). Gebruik de chip op de console en je kunt nu naar andere plaatsen navigeren. Gebruik de console om een overzicht van het eiland te zien. Ga naar Flaming Tongue.

 

Flaming Tongue

Ga naar de linkerzijde en vindt een andere wetenschapperrobot. Hij is opgesloten in een energiekrachtveld. Praat met de wetenschapper en vraag wat er gebeurd is. Vraag hoe je kan helpen en hij zal vragen of je een mengsel wil creëren om het energieveld rondom hem kan verminderen. Het is een mengsel van zuiver koud water, kruiden en mineralen van modder. Pak de kom met zout en de lege glazenpot van de tafel. Gebruik opnieuw de console en reis naar Frozen Cape.

 

Frozen Cape

Gebruik de kom met zout op het ijsblok en krijg een brokje ijs. Ga 2x naar links en zie een Chorander. Zijn naam is Olag. Praat met hem om te weten dat hij zijn ei verloren heeft waarmee hij niet zal uitsterven. Hij heeft schrik voor de Phantom. Gebruik de console en reis naar de Western Sierra.

 

Western Sierra

Bekijk de structuur en ontdek iets los onderaan. Pak de draad van het midden. Ga naar de linkerzijde en ga naar de boog. Zie op de linkerkant van de boog een inschrijving. Bekijk het en zie dat het een ster, een maan en ster is. Ga verder naar de linkerzijde. Praat met de groene insect, Galf - je kunt materiaal met hem uitwisselen. Voordat hij handel met je wil drijven, wil hij eerst weten of je van deze planeet bent. Je moet alles over het eiland weten. De vragen die hij over het eiland stelt, doen we later. Pak de kom voor de piramide.

 

Flaming Tongue

Combineer de kom met het brokje ijs. Gebruik de kom/ijs op de lavapool aan de rechterkant en krijg een kom met lava en koud water.

 

Landing Spot

Ga naar links. Gebruik de lege pot op de modder om wat te nemen. Ga 3x naar rechts en ga de grot weer in. Gebruik de scherpe steen op het groene kruid. Onder de kruiden zijn gravures. Je kan ze niet lezen. Gebruik de lava op de gravures om ze schoon te maken en lees over Acadia.

 

Flaming Tongue

Ga naar de linkerzijde. Gebruik het koude water, dan het kruid en dan de modder op de lege fles naast de microscoop op tafel. Je hebt het mengsel klaar. Pak het flesje en gebruik het op het energiekrachtveld. De wetenschapper kan eruit en praat met hem - hij is je nu een gunst verschuldigd.

 

Western Sierra

Ga naar links en praat weer met de groene insect. Begroet hem en zeg dat je van het eiland bent. Je moet bewijzen dat je van het eiland bent, door vijf vragen over het eiland te beantwoorden. Eerste vraag is over de tijd dat je gebouwd bent - Age of Turion. Tweede vraag over je cpu - Cavitell 1769. Dan drie vragen over het eiland. Eerste over de symbolen op de boog - Ster, Maan, Ster. Tweede over de vogels - Amash en derde over de gravure onder de kruiden - oude mensen noemde het Acadia. Nu je bewezen hebt dat je van het eiland bent mag je iets uitkiezen, Vraag het mes, stok of de mand, maar je krijgt hen niet. Vraag wat anders en je krijgt een gebroken pikhouweel. Gebruik de draad uit de inventaris op de pikhouweel om het te repareren.

 

Landing Spot

Ga naar rechts. Gebruik de pikhouweel op de ei-vormige rots op de linkerzijde en krijg een ei.

 

Frozen Cape

Ga 2x naar links. Geef het ei aan Olag. Hij zal je helpen. Vraag hem waar je Dr. Polansk kan vinden. Hij kan je meer over TechnoCity vertellen en wanneer je vraagt hoe je het eiland kunt verlaten, zeg je dat je Dr. Polansk moet vinden. Je krijgt de adapter (kaart) van het ruimteschip van Olag. Gebruik de console en ga naar het Golden Plateau.

 

Golden Plateau

Gebruik het schip om binnen te gaan. Bekijk het ontstekingssysteem aan de rechterzijde. Probeer om de adapter in het slot te plaatsen om te ontdekken dat het niet werkt.

 

Flaming Tongue

Ga naar de linkerzijde en praat met de wetenschapper. Vraag om het ontbrekende deel voor het ruimteschip en krijg een ontstekingboard.

 

Golden Plateau

Ga het schip in. Plaats het ontstekingboard in het systeem aan de rechterzijde. Plaats dan de adapter in het slot en je bent klaar om te vertrekken.

 

Planeet

Je vliegt naar TechnoCity. Onderweg word je tegengehouden door de politie. Je moet je identificeren. Vertel hen dat je van de aarde komt en naar TechnoCity gaat. Zeg daarna dat je een mens bent en naar TechnoCity moet gaan. Vraag wat voor problemen er zijn. Ze zeggen dat je waakzaam moet zijn voor de robots en dat je onmiddellijk moet landen en niet naar TechnoCity moet gaan. Je landt  - je console werkt hier niet. Ga 2x naar rechts. Onder de bomen is een groene rots die een losse rots heeft. Maar je kunt het niet met je handen nemen. Gebruik de pikhouweel op de groene rots en de pikhouweel zal breken. Ga verder aan rechts. Bekijk het kleine meertje en zie een kleverige substantie daarin. Gebruik de pikhouweel in het meertje om het te herstellen. Ga terug naar links. Gebruik de pikhouweel op de groene rots en krijg een groene steen. Ga naar links. Gebruik de groene steen in de waterplas. Je hoort één of ander soort mechanisme geluid. Ga links. In het stenenplatform is nu een gat. Gebruik het gat om naar de onderwereld te gaan.

 

Onderwereld

Ga naar rechts. Gebruik de gebroken vaas in het midden om een inschrijving te zien. Ga verder naar rechts. Gebruik de box. Het systeem wil de correcte stemherkenning opeenvolging. Herhaal wat je op de vaas zag:: CHAM-ALUH-A-N-K. Je hoort een geluid. Ga 2x naar links. Gebruik de knop op de rots. Ga 2x naar rechts. De grote stenenplaat is nu geopend. Gebruik de opening om binnen te gaan. Een magnetisch energiekrachtveld zal je naar een andere gedeelte brengen.

 

TechnoCity

Ga naar rechts en de muur begint tegen je te spreken. Het is de ingang naar TechnoCity. Aangezien je een robot bent, heb je niets te vrezen, maar er zijn geen mensen meer in TechnoCity. Je krijgt een chip om naar de stad te reizen. Gebruik de chip op je console en de route naar TechnoCity zal worden geladen. Gebruik de console om naar die stad te reizen. Je bent bij een andere magnetisch krachtveld. Bekijk de vloer voor het krachtveld. Er zijn tekens en je kunt sommige delen lezen: Anka Basto Enki. Praat tegen het krachtveld en zeg dat je Enki bent en dat je gekomen bent om Anu te zien. Je mag naar binnengaan. Ga naar de linkerzijde en ga de grote deur in. Onderzoek de onderkant van de muur, recht van het bedieningsapparaat en je vindt een ponskaart. Ga links en dan rechts naar je ruimteschip. Gebruik de ponskaart op de onderkant van het schip om je te identificeren. Bekijk dan de toren op de linkerzijde. Er is geen stroom. Links van de toren is een schakelpaneel. Gebruik de ponskaart op het schakelpaneel en de energie wordt hersteld. Je zal Dr. Polansk ontmoeten. Hij zal alles verklaren.

Einde

 

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
 

©GameSolves
Nederlandse Forum

Free Web Hosting