Phoenix 1

Download Gratis Spel (1,1 GIG)

Rechtermuisknop -  'Look, Use, Talk'.

Verplaats de muiscursor boven in het scherm, om het spelmenu met de inventaris te openen.

 

Je moet uitzoeken wat er aan de hand is.

Loop naar rechts en gebruik de 3 korven cellen 'Hive Cells' aan het eind van de loopbrug en je komt in de 'Bio scan Room'. Nadat je gecontroleerd en goedgekeurd bent, heb je toegang tot de woonverdieping. Loop naar de lichtbundel in het midden, en gebruik de lichtstraal. Je wordt naar de woonverdieping geteleporteerd, 'Living Level'.

Loop naar de linker benedenhoek en gebruik de deur in de korven cellen aan het eind van de loopbrug. Je komt in een gang, met een rode knop in de muur. Als je de rode knop niet ziet, loop je rond totdat je de rode knop vindt. Druk op de rode knop, om kamer 203 in de vloer te openen. Loop naar binnen. Je ziet een fout op de muur. Neem de elektronische 'reset-keycard' uit je inventaris en gebruik het op de muur. Aan de rechterkant verschijnt een kamermenu. Gebruik het kamermenu en selecteer de woonkamer, 'Living Room'.

Na de transformatie van de kamer, is er een videomenu aan de linkerkant. Kijk naar het menu en selecteer de 'U.M.S Mission Briefing' voor meer informatie over het milieu en de geschiedenis. Verlaat het menu (klik rechts of onder het menu). Selecteer uit het kamermenu aan de rechterkant de slaapkamer, 'Bedroom'. Kijk (gebruik) naar de rekken, 'shelfs' aan de linkerzijde. Gebruik de boekenkast linksonder, om een vakje te openen. Neem de 'Ai-Desable keycard'. Verlaat de rekken en selecteer in het kamermenu aan de rechterkant, kamer verlaten, 'Exit Room'.

In de gang gebruik je de 'AI-Desable keycard' op de vloeistof muur aan de rechterkant en je hebt toegang tot de hersenenverdieping. Gebruik de deur aan de rechterkant en loop naar het centrum. Gebruik de lichtbundel in het midden, om naar de hersenenverdieping te reizen. Loop naar rechts en gebruik de korven cellen aan het eind van de loopbrug en je gaat naar de hersenenkamer 'Brain Room'.

Gebruik de 'reset-keycard' op de vloeistof muur aan de linkerzijde, om met de computer te praten. Je kunt meer informatie over het ruimteschip en over jezelf krijgen. Verlaat de muur en gebruik de deur aan de rechterkant. Loop naar de lichtbundel in het midden en gebruik de lichtstraal. Je kunt nu naar meer locaties reizen. Selecteer het bos, 'Forest level'.

Loop richting het zuiden, noord over de loopbrug en rechts naar het bos. Aan het eind zie je een vloeistof muur. Gebruik de muur om een statusbericht te zien en een bericht over de controle handschoen. Gebruik opnieuw de muur om de handschoen op te halen. Verlaat de muur, loop naar links en zuid terug naar de lichtbundel. Gebruik de lichtbundel (licht muur) en selecteer de 'Cockpit Level'.

Staande op de verlichte cirkel gebruik je de handschoen op de cirkel, om deze te verhogen. Gebruik de handschoen op de vloeistof muur om een menu te zien. Selecteer met de handschoen 'Ship Data', om de status van de verschillende verdiepingen te zien. De 'Waking Level' toont enkele interessante feiten. Selecteer 'Navigation' in het menu, om te ontdekken dat je al aangekomen bent bij Earth 2.0. Gebruik de handschoen op de verlichte cirkel en je bezoekt nu de aarde.

Loop naar rechts en kijk naar de graffiti op de muur. Zie tussen de kolommen een console. Gebruik de console voor meer informatie over Earth 2.0 te krijgen. Verlaat de console en loop naar links. Uiterst links is een andere console. Deze is niet kapot. Kijk er naar en gebruik deze console. Zie een ander console aan de voorkant. Gebruik deze ook. Het wordt allemaal duidelijker. Ga door de boogvormige opening aan de linkerkant. Je ziet de aarde.

Einde

 

©GameSolves
Nederlandse Forum

Henk

Free Web Hosting