30-06-2007

Peasant's Quest

Online game die je via internet kan spelen.

 

Verhaal
Jij speelt als Rather Dashing en na een trip naar het fantastische Skalding Lake kom je erachter dat jouw dorp juist verbrand is door "Trogdor, de Burninator. Je neemt wraak, dus ga je op zoek naar het hol van draak Trogdor. Voordat je echter de berg op kunt waar de draak ligt moet je echter eerst aan de bewaker bewijzen dat je echt een van de boeren bent waarvan het dorpje verbrand is. Om dat te doen moet je "ruiken als een boer", "gekleed zijn als een boer" en "in vuur staan als een boer".

In deze volgorde moet je de opdrachten ook uit gaan voeren. En zo begint je avontuur dat vol gevaren is. Je kunt in dit spel namelijk dood gaan, net zoals de klassieke Sierra adventures.

 

Een ouderwets oud spel waarbij je de tekst moet intikken.

Je kan het spel opslaan door "save" in te tikken en later om verder te spelen "load" in te tikken. 

Type "inv" om je inventaris te openen. Je kan dan de voorwerpen selecteren met de pijltoetsen van je toetsenbord en klik op enter voor een beschrijving te lezen van het voorwerp dat je geselecteerd hebt. Je start al met een Shirt in je inventaris. 

Je kan Rather Dashing sneller laten bewegen met de + toets of langzamer met de - toets.

Type 'quit' om het spel te verlaten. Klik op return door de intro. 

 

Praat met de ridder - Type "talk man". Druk op return om de tekst verder te lezen (druk altijd op return als in het scherm de tekst wordt getoond).

Hij legt de zoektocht uit en geeft je tips wat toegestaan is. Het vertelt voordat je de berg op mag, om Trogdor uit te dagen, dat je als een boer (peasant) moet ruiken, gekleed moet zijn als een boer en in vuur moet staan als een boer. 

Ruik als een boer

Gekleed als een boer

Sta in vuur en vlam als boer

Neem revanche op Trogdor

Quiz Vragen en Antwoorden

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
 

©GameSolves
http://www.gamesolves.nl.tt/
Nederlandse Forum

http://gamesolves.phpbbx.de/

Free Web Hosting