17-07-2008

NecroQuest 1. The Inheritance:

Download gratis Necroquest 1 ( 12 mb)

Verplaats de muis cursor boven in het scherm om de inventaris en menu te openen. Klik met de rechtermuis op de "Organizer" in de inventaris om het spel menu te openen. Voor de opdrachten gebruik je de rechtermuis. Lopen en onderzoeken met de linkermuis.

Tom moet zijn opa helpen. Zijn opa is doden/geestenbezweerder. Bekijk het bord op het Necromancer gebouw (huis/kantoor) van je opa. Ga naar binnen en ga in de traphal naar de eerste verdieping (1/30). Probeer in de receptie het bureau te gebruiken - het is gesloten. Ga het kantoor in en gebruik hier het bureau. Je pakt een sleutelring (2/30). Bekijk en gebruik de computer. 1 ongelezen e-mail maar het is enkel spam (3/30). Bekijk alles. Gebruik weer de computer. Lees een bericht (4/30). Ga terug naar de receptie. Gebruik de sleutelring op het bureau en je pakt de sleutel van de kelder (5/30). Ga in de traphal, onder naar de kelder. Gebruik sleutel om de kelderdeur te openen.

Hier vind je Succubus in een pentagram. Zij wil bevrijd worden. Praat met haar en vraag hoe je haar kan helpen. Je moet het pentagram vernietigen. Vraag over je opa (7/30). Bekijk de Necrostaff en probeer het te pakken. Verlaat de kelder en ga terug naar het kantoor op de eerste verdieping. Gebruik opnieuw de computer en krijg de toverformule om de Necrodtaff te krijgen (7/30). Ga in de traphal, boven naar de zolder. Gebruik de sleutelring om de deur te openen en ga naar binnen.

Bekijk de affiches. Zie op de achterkant van het affiche van Succubus het getal 666 en de naam Tzuko. (10/30). Ga naar de kelder. Gebruik de toverformule op de Necrostaaf om het te krijgen (11/30). Ga naar het kantoor. Gebruik de computer en krijg de toverformule om Succubus aan je te binden (12/30). Ga naar de kelder. Gebruik de toverformule op Succubus om ze te bevrijden. De toverformule vraagt wie ze gehoorzamen moet. Gebruik de echte naam op het affiche - Tzuko. Gebruik de pentagram om ze te bevrijden (14/30). Ga naar de receptie. Succubus is de receptioniste. Ze heeft al haar administratie gedaan en je wordt door iemand bedreigd. Druk op de rode knop en een machinegeweer komt uit het bureau. Gebruik het machinegeweer - Geen munitie (15/30). Klik met de rechtermuis op Succubus en have fun (16/30). Verlaat het gebouw.

In de straat links van de Dodenbezweerder is een warshop. Ga naar binnen. Bekijk Jarukhai (17/30). Praat met Jarukhai. Vraag om munitie voor een machinegeweer. Hij heeft munitie maar de prijs is veel te hoog. Zeg dat je erover zal denken en vraag dan over het BattleAxe2000 systeem. De Demo fight is niet beschikbaar maar in plaats daarvan krijg je een pistool en een reparatie-uitrusting. Zeg dat je dat wel wil om het te krijgen. Er is een kogel in het pistool. Praat over de val van het imperium en je zal wat meer informatie over je opa krijgen (22/30). Ga terug naar het kantoor.

Zeg tegen Succubus dat de munitie te duur is en zij zal voorstellen om het machinegeweer te verkopen. Ga terug naar de warshop. Praat met Jarukhai. Na de discussie over de vampier vraag je hem over BattleAxe - Misschien een andere keer. Vraag weer over het BattleAxe2000 systeem en vraag dan om het gratis materiaal. Hij geeft je een koevoet. Ga naar de zolder. Gebruik de koevoet op de grote kist. Open de list en krijg een Maxim-08/15 pistool, maar ook zonder munitie (23/30). Ga naar de receptie.

Gebruik de reparatie-uitrusting op het machinegeweer. Als we deze verkopen en munitie voor de Maxim kopen is dat goedkoper (24/30). Ga naar de warshop. Geef het machinegeweer aan Jarukhai en hij zal de munitie voor de Maxim thuis afleveren (25/30). Ga naar de receptie. Succubus zal je over de munitie vertellen. Zij zal je vragen om in het kantoor te wachten (25/30). Zodra postmortis het kantoor verlaat ga je ook naar de receptie en zie dat de zombies gedood worden. Postmortis gaat naar de straat (26/30). Ga ook naar de straat en hier worden de zombies ook gedood. De dodenbezweerder stuurt de zobies terug in het gevecht.. Wanneer er een pauze is tussen het schieten praat je met Postmortis (27/30). Daarna pak je het pistool uit de inventaris en schiet op de dodenbezweerder (28/30). Je won deze slag. Maar de zoektocht is niet nog over.

Einde

 

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
 

©GameSolves
Nederlandse Forum

Free Web Hosting