NO-ACTION JACKSON

27-08-2012

Dit gratis avonturen game kan je hier downloaden (6 mb). Met de Escape (ESC) toets kom je in het menu.

 

Je moeder verteld je dat je grootouders zijn gekomen en dat je gezellig de dag met hun moet doorbrengen. Jij had andere plannen en hebt geen zin om met je grootouders de dag door te brengen. Een ontsnapping is je enige plan.

De Ontsnapping!

Woning:
Open je bureau la. Pak de dobbelsteen "dice" uit de la (pick up open drawer), pak je Star war trooster? "comforter" van het bed en de laken "sheets". Combineer (use) de comforter met het laken in je inventaris en je hebt er een touw van gemaakt "rope". Je enige uitweg is het raam. Probeer het raam te openen maar het klemt. Ga de gang op.

 

Praat (talk) met de deur en bespreek alles met je broer die achter de deur staat. Tijdens het gesprek geeft hij je een zwaard "dexcalibur". Ga rechts en praat met je moeder die aan het stofzuigen is. 

Ga links de badkamer in, open de spiegel en pak er een gezichtreiniging doekje uit "facial cleaner". Ga terug naar je slaapkamer, gebruik het gezichtreiniging doekje met het raam, gebruik het zwaard met het raam, knoop (gebruik) het touw (laken) aan het bed en je klimt uit het raam. scène. 

Winkel:

Bespreek alle dialogen met de verkoper. Verlaat de winkel, ga 2x links en je ziet een map. Er zijn 6 plaatsen waar je naar toe kan gaan. De FITNESS club, DOJO, De BOUW (constuction site), GAMESHOP (winkel), Het PARK en je HUIS (home). Ga naar je huis. 

Woning:
Ga de waskamer in (achter de trap, laundry room). Pak het klerenhangertje "hangar" uit het rek. Open de wasdroger (dryer) en pak het kwartje "quarter". Gebruik de wasmachine, klik op de derde knop (hot), schuif de knop onder Load size helemaal naar rechts om het op Large (groot) te zetten, klik op de draaischijf, de wasmachine begint te draaien en die onder de douche staat krijgt koud water. Ga naar de woonkamer (livingroom), ga links, praat met Opa en vraag alle dialogen. Ga na het gesprek de keuken in (kitchen).

 

Vraag alles aan Oma. Gebruik de afwasmachine (dishwasher), klik onder op de zwarte driehoekige knop en klik op de knop van de hoogste temperatuur (high temp scrub). Je broer Thurston die onder de douche staat zou nu de douche verlaten. 

Ga de woonkamer in, ga naar de bovenverdieping, ga de badkamer in, pak de spons "sponge", schuif (push) de douche gordijn opzij en pak de badjas "bath robe". Ga de gang op en ga de logeerkamer in (guest room, links van de vogelkooi).
Duw tegen de zonnebloem (sunflower) en pak de zonnebloempitten dei op de grond zijn gevallen "sunflower seeds". Open de la en pak er de BH van Oma uit "bra". Ga de gang op en praat weer met je boer achter de deur. Hij wil het gehoorapparaat van Opa ruilen met een koekje die Oma aan het bakken is. Ga naar beneden, ga naar de keuken, gebruik de spons met de vettige pot (greasy pot). Verlaat het huis via de voordeur in de woonkamer en ga op de map naar de boeuw plaats. 

Bouwplaats:
Ga naar de krantenmachine (newspaper), gebruik het kwartje in het slot van de krantenmachine, open het luikje (hatch) en pak de krant "newspaper". Ga rechts de winkel in.

 

Winkel:
Ga naar de rechtserzijde in de winkel en bekijk de TV. Op de toonbank staat een ontvanger (receiver) met een in en output signaal. Deze is aangesloten met een TV draad (TV wire) en met een kabel (cable wire).

Trek (pull) de kabel uit de muur, gebruik de klerenhanger in het signaal IN, gebruik de TV draad in de OUTPUT signaal. Er zal nu beeld op de TV zijn, de verkoper kijkt naar de TV en legt zijn CD speler op de toonbank. Pak de CD speler "Cd player". Open de Cd speler en je vindt er een nutteloze "CD-R" in. Open het nogmaals en dit keer haal je er de batterijen uit "battrries". Ga via de map naar de Dojo (map - links bij het bouwwerk).

 

Dojo:

 

Bekijk de posters, ga links naar de ventilator. Open het luikje van de ventilator (wat niet zal lukken), gebruik dan de vettige spons op het luikje en open het dan. Praat in het geopende luikje van de ventilator en je ziet een scene. De instructeur gaat naar buiten en laat de deur open zodat jij de Dojo binnen kan. Pak daar rechts de "fitness card" kaard voor een gratis les. Trek de stoel voor de ingangsdeur om die tegen te houden en pak de deurstop "door stop". Ga naar buiten en ga via de map naar de fitness club.

 

Fitness club
Bekijk het reclame bordje over de kaboom poeder dat links op een tafel staat (display sign). Kijk in de krant uit je inventaris en je scheurt er een "coupon" uit. Geef de coupon aan de professionele fitness medewerker. Pak een potje "kaboom" poeder van de tafel. Ga via de map naar het park.

 

Park

Loop wat naar rechts en je ziet een vogel met de wandelstok van Opa in zijn bek. 
Voordat we die proberen te pakken proberen we eerst de koffiepoeder te pakken die langs de man in een koffiehouder op de bank staat. En natuurlijk zegt die man daar wat van. Praat met de man (pedestrian). Geef de Kaboom poeder aan de man, je gooit het in zijn koffie en Kaboom. 

Pak het potje met de koffiepoeder "mocha-caffaccino" uit de koffiehouder. Observeer de vogel, combineer de dobbelsteen met de BH van Oma. Gebruik de katapult BH "sling" op de vogel en pak de wandelstok die de vogel laat vallen "cane". Ga terug naar je woning.

 

Woning

Ga de keuken in, geef de koffiepoeder aan Oma. Verlaat dan de keuken en gebruik de deurstop met de keukendeur om het open te laten staan. Geef de wandelstok aan Opa en je ziet een scène. 

Je belandt na de scène in de logeerkamer (gastenkamer - guest room) van Opa en Oma. Verlaat de logeerkamer, open het deurtje van de vogelkooi (cage door), geef de papagaai Knuckles de zonnebloempitten.

 

Je loopt naar beneden en praat met je moeder en zeg dat de papagaai uit de kooi is (vraag maar alles). Ga beneden achter de trap de waskamer weer in. Probeer de kat Rufus te pakken, hij loopt weg en volg de kat tot de kat de keuken in loopt. Pak na de scène het zakmes dat op de bank ligt "knife". Ga de keuken in, pak de koekjes "brownies" en de snijplank "cutting board"
 

Ga boven naar de deur van Thurston, praat met hem en je geeft hem de koekjes en je krijgt Opa's gehoorapparaat "hearing aid". Stop de batterijen uit je inventaris in het gehoorapparaat. ga naar de logeerkamer van Opa en Oma en geef opa zijn gehoorapparaat terug. Je krijgt een "dollar" van hem. Verlaat het huis en ga naar:

 

Park

Geef de dollar aan de verkoopster (hireling) van de hotdog kraam en je krijgt een zeven lagen "hotdog". Pak de "ketchup" fles. Ga naar de bouwplaats.

 

Bouwplaats

Wacht tot de bouwvakker naar links kijkt (rechts kijkend op het scherm, ga wat links van hem staat zodat hij naar rechts kijkt) en gebruik dan snel de ketchup fles op hem. Hij zal dan de plaats verlate. Pak 2x de "Walkie-talkie" en het lijmpistool "glue gun". Ga rechts naar de winkel.

Geef de hotdog aan de verkoper, pak de koelbox "cooler" en ga naar:

 

Dojo


Ga weer links naar de ventilator, gebruik de walkie-talkie met de ventilator. De instructeur zal naar buiten komen en jij loopt om het gebouw naar de voorkant. Ga de Dojo in, gebruik de badjas en de instructeur zal terug komen (ben je te laat doe je even de handelingen opnieuw). Praat met de instructeur en je ziet een scène. Ga daarna naar:

 

Fitness club

Geef de fitness kaart aan de medewerker voor een gratis les. Gebruik het mes op de fitnessbal.
Ga rechts naar de bank van het gewichtheffen (bench press), gebruik het lijmpistool op de bank (gewichten) en ga dan zelf gewichtheffen. Ga daarna terug naar de receptie en ga links naar de kleedruimte (locker). Praat in de sauna met Morry, gebruik de koelbox met de hete kolen en dit is het einde van de game.

 

 

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

 

©GameSolves
http://www.gamesolves.tk

Henk

Free Web Hosting