11-07-2008

Nanobots

Download gratis: Nanobots

De zes Nanobots zijn veroordeeld. Ze moeten samenwerken om te ontsnappen, zodat ze niet door Dr. Killfun vernietigd worden.

Brainbot: Ga naar de foto op het bureau en analyseer de foto. Er staat een telefoonnummer op.

Audbot: Gebruik de telefoon. Druk op de aan knop en tik het telefoonnummer in dat Brainbot zag - 767 1063. Praat met het meisje terwijl het Frans vertaald wordt. Zij zal je over het zuur vertellen en waar je er meer informatie over kunt vinden.

Strongbot: Duw de telefoon naar de linkerzijde. Er ligt een prentbriefkaart onder.

Brainbot: Bekijk de prentbriefkaart. Zie een afbeelding van een reageerbuis. Ga naar de boeken achter de computer en analyseert de Groovy Chemist. Er is een formule voor een zeer sterk zuur - Twee eenheden incensium. We zien op de linkerzijde dat het paars is. Één eenheid rockon is geel. Zo moeten we sommige chemische producten mengen. Daarvoor hebben we een computer nodig.

Audbot: Ga naar de computer en er wordt om een drie cijfer password gevraagd. Bekijk de Desktop van de computer. Annuleer de input - tik maar 3 cijfers in.

Strongbot: Ga naar de boeken en duw Small Bots, Big Hearts. Iedereen is gelukkig, behalve Audbot. Hij heef Strongbot gekwetst. Dat was niet aardig.

Brainbot: Ga via het omgevallen boek boven naar de plank. Terwijl je naar boven loopt, kan je iets op de computermonitor zien staan. Loop naar de linkerzijde en ga naar de klok. Analyseer de klok. Bekijk de afbeeldingen en de wijzers. Zij zijn het zelfde als op de computermonitor. Zodat de combinatie 683 is.

Audbot: Ga naar Strongbot en verontschuldig je. Strongbot zal niet luisteren. Misschien als je hem iets geeft dat toont dat je spijt hebt.

Tallbot: Ga naar de oranje halsketting die op de monitor hangt. Rek je uit en pak de halsketting. De halsketting en de vaas met bloemen zullen neer vallen.

Audbot: Pak de bloemen en geef de bloemen aan Strongbot. Hij accepteert je verontschuldiging. Ga naar de computer en tik de juiste drie cijfers code in -  683. Chembot: zal de drie reageerbuisjes met verschillende vloeistofkleuren vullen.

Chembot: Ga naar de reageerbuizen en pak de blauwe buis. Ga naar beneden en gebruik de buis op de prentbriefkaart. Er is nu een zichtbaar bericht - Er is iets in de muur verstopt. Ga terug naar de plank en zet de lege buis terug.

Brainbot: Controleer de linkerkant. Onderzoek de 2 stopcontacten en merk op dat de onderste niet werkt.

Audbot: Gebruik de computer en er wordt gevraagd om het opnieuw te vullen. Antwoord Y om de reageerbuizen opnieuw te vullen.

Strongbot: Duw de Erlenmeyer (laboratoriumglaswerk, bij het stopcontact), dichter naar de plank.

Chembot: Pak boven van de plank de rode buis. Ledig het in de Erlenmeyer. Zet de lege buis op zijn plaats terug. Pak de blauwe buis en ledig deze ook in de Erlenmeyer. Zet de lege buis terug. Meng/mix de twee vloeistoffen in de Erlenmeyer en het zal paars worden.

Hotbot: Ga onder de Erlenmeyer staan en verhit de Erlenmeyer aan de onderkant.

Chembot: Pak de gele buis en voeg het toe in de Erlenmeyer. Meng het dan opnieuw. Het vloeistof zal bruin worden.

Hotbot: Verhit opnieuw het vloeistof tot het wit wordt.

Chembot: Gebruik de lege buis op de Erlenmeyer om het met zuur te vullen. Loop beneden naar het stopcontact en gebruik de buis met het zuur, op het onderste stopcontact. Het zal er een gat in smelten. Ga terug naar de reageerbuizen en zet de lege buis terug.

Strongbot: Duw de Erlenmeyer één positie terug, naar de vacuümzuiger in de muur en de Erlenmeyer zal leeg worden gezogen. Duw het weer terug naar de plank.

Audbot: Ga door het gat. Gebruik het spinnenweb om de lepel te krijgen. De spin zal proberen om je te steken maar je bent van metaal. Ga op de lepel staan.

Strongbot: Duw de telefoon naar het tweede donkerblauwe vierkant vóór de kauwgombalautomaat en rechts van het stopcontact gat.

Tallbot: Ga naar de jas op de linkerzijde naast het stopcontact. Rek je uit en pak een munt uit het borstzakje. Ga naar de kauwgombalautomaat. Rek je uit en gebruik de munt in de gleuf. Een bal zal uitrollen, raakt de telefoon en gaat door het stopcontact. Het zal op de lepel vallen, die Audbot als een katapult op de hogere plank werpt.

Audbot: Praat meerdere keren met de spin. Verontschuldig je voor deze situatie. Dan moet je drie vragen beantwoorden.

Eerste antwoord: A web

Tweede antwoord: A Mechanical Man.

Derde antwoord: A Tick.

 

De spin zal een ladder maken.

Brainbot: Analyseer het reageerbuisje. Chembot zal je helpen. Analyseer de brief.  Lees de brief en wanneer je het omdraait zie je een nieuwe formule. Pak de ballon van de plank. Ga door het gat terug. Ga via de ladder naar beneden, ga door het stopcontact gat en ga boven op de plank en dichtbij de Erlenmeyer staan.

Audbot: Ga naar beneden, gebruik de computer en vul de reageerbuizen opnieuw.

Chembot: Ga naar beneden en ga naar de plank met de reageerbuizen. Pak de gele buis en ledig het in de Erlenmeyer. Zet de buis terug. Pak de blauwe buis en ledig het eveneens in de Erlenmeyer. Zet de lege buis terug. Meng de chemische producten in de Erlenmeyer en deel één van de mengeling is klaar.

Tallbot: Ga naar beneden en pak de vaas, die dicht bij de koffiemok ligt. Ga dicht bij de mok staan. Rek je uit en gebruik de vaas in de koffiemok om het te vullen met koffie. Geef de vaas met koffie aan Chembot.

Chembot: Gebruik de vaas op de Erlenmeyer om een paar druppels koffie toe te voegen. Geef de vaas terug naar Tallbot. Loop naar beneden. Ga door het gat in het stopcontact en beklim de ladder. Pak de glitter reageerbuis en ga terug naar de plank met de reageerbuizen. Gebruik de glitter buis in de Erlenmeyer.

Brainbot: Gebruik de ballon op de Erlenmeyer.

Hotbot: Ga naar beneden en ga onder de Erlenmeyer staan. Verhit de Erlenmeyer tot de ballon met gas gevuld is.

Audbot: Pak de halsketting, dichtbij de computer en klim op de plank. Gebruik de halsketting op de ballon.

Strongbot: Ga naar beneden en door het gat. Duw de koffiemok naar de vacuümzuiger op de linkerzijde zodat het de mok leeg zuigt.

Audbot: Pak de halsketting en maak het aan de lege mok vast.

Tallbot: Geef de vaas aan Brainbot. Ga naar het stopcontact. Rek je uit en pak de stekker/snoer. Stop de stekker in het bovenste stopcontact,  zodat de ventilator beginnen te blazen. Rek je omlaag en stap in de mok.

Brainbot: Stap in de mok.

Chembot: Stap in de mok.

Audbot: Stap in de mok.

Strongbot: Stap in de mok.

Hotbot: Stap in de mok. Verwarm de lucht in de kop.

Plaatsen van de Nanobots:

Chembot: Op het drankje van Violette.

Strongbot: Op de onderkant van de gele emmer.

Audbot: Op het gitaar.

Tallbot: In het haar van Chad.

Brainbot: Bovenop de piramide.

Hotbot: Onder de barbecue.

 

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
 

©GameSolves
Nederlandse Forum

Free Web Hosting