Nick Bounty

A Case of the Crabs

 

Een rechtszaak over krabben. Een gratis mini mysterieus avonturen game die je hier kunt downloaden (8mb als je het in een klein scherm  "windows" van je monitor wilt spelen en 11 mb "max" als je het in het hele scherm wilt spelen).

 Dit is een Zwart & Wit "noir style " grafiek spel. Met stemmen van echte acteurs. Geschreven in Flash.

 

Iets stinkt en het ruikt als krab, alleen er is iets raars met deze schaaldieren. Je speelt als Detective Nick Bounty, je kwaliteit is om de meest verwarde gevallen op te lossen en je werkt eindelijk eens voor een betalende cliënt.

Dit keer is het aan u te ontdekken wie een van de lokale visverkoper vermoorde en het tot de bodem uit te zoeken van deze afschuwelijke zaak!

Een visverkoper loopt je kantoor in en valt dood neer. Pak "get" het mes dat in de rug van het lijk "Arthur" is "knife". Bekijk "look" de doos "box", pak de krab die rond loopt "crab", pak de bibliotheekkaart die op het bureau ligt "library card", pak de vingerafdrukboek uit de boekenkast "fingerprinting book". Gebruik "use" het mes op de vingerafdrukboek in je inventaris en je snijd er een bladzijde uit "fingerprinting leaflet". Verlaat het kantoor. Je ziet de stadsmap, je kunt op de map je spel bewaren "save" of laden "load". Ga naar de pier "Shiny Barnacle Shipping Docks". 

 

Probeer met de man "bill" te praten "talk". Controleer de kratten "crates" en je ontdekt dat het dezelfde kratten zijn die de dode man je in het kantoor bracht. Open een krat met je mes, onderzoek de krab die in de kist ligt. Pak de speelgoed krab uit de krat "toy crab". Pak rechts een zeespons van de krat "sea sponge". Gebruik je echte krab uit je inventaris in de emmer "bucket" bij Bill en praat met Bill. Gebruik dan de krab op de krat met de inktvis "squid". De krab zal de inktvis bang maken en een fontein van inkt spuiten. Slok de inkt op met de zeespons om een inktspons te maken "inkpad". Ga terug naar je bureau "Nick Bounty's office".

Lees de bladzijde van de vingerafdrukken "fingerprinting leaflet" om te weten te komen hoe je de eerste stap moet doen om vingerafdrukken te nemen. De eerste stap is om te controleren of het slachtoffer handen heeft. Bekijk de hand van Arthur. Lees de bladzijde weer van de vingerafdrukken om te weten te komen hoe je de tweede stap moet doen. Een inktkussen? Je hebt een inktspons! Gebruik de inktspons op de hand van Arthur om zijn hand met inkt te vullen. Dan, bekijk opnieuw de bladzijde en plaats de bibliotheekkaart op zijn vingers om een aardige reeks vingerafdrukken te krijgen. Je hebt nu een aardige valse identiteitskaart gemaakt maar het mist nog wat? Ga naar het Blauwe Krab café "Blue crab cafe".

Gebruik je mes op de "Eenzame Kerel" poster die aan de muur hangt "lonely guy flyer". Plaats de foto "small photo" op je bibliotheekkaart. Je hebt nu een echte valse identiteitskaart gemaakt "fake ID card". Gebruik de kaart op de scanner van identiteitskaart voor de Blauwe Koffie van de Krab. Klik het handje op het café, gebruik je valse identiteitskaart in de scanner.

Je zal zien dat het restaurant leeg is. De serveerster "Sandra" zal naar je toe komen en zal je het menu vertellen. Vraag haar over alles. Ga rechts verder het restaurant in naar de keuken. Pak het stukje kaas dat links op de keukentafel ligt "cheese". Laat Gutman die naar oude muziek luistert nog maar even met rust. Ga rechts in de keuken de deur door. Één van de lijfwacht van de Bende van de Straat zal je tegenhouden en zal je naar de plaats van Bruce brengen. Nee het is niet Bruce Springfield. Het is een vette mollige kleine kerel, hij is de baas van de krab vervalsingen. Hij zal je vertellen om je nergens mee te bemoeien en deze zaak met rust te laten. Je zal dan uit zijn bureau worden geworpen. Buiten zijn bureau, pak twee blikhelften "can halves" uit de vuilnisbak "trash can". Neem de uitgang aan de linkerzijde en ga terug naar het Blauwe Krab café.

De poort die eerst gesloten was is nu open omdat je daar uit kwam. Ga het steegje achter de poort in. Gebruik je echte krab op het zekeringkastje "fusebox". Nu zal er geen stroom in de keuken zijn. Pak het elektrische draadje die uit het kastje hangt "wires". Schuif dan links "move" de lege krat "empty crate" weg om een adreskaartje te vinden die je pakt "business card". Bekijk het adreskaartje in je inventaris. Als je goed op het kaartje kijkt zie je de naam van Wilbur.Ga door de deur naar binnen en praat met Gutman. Vraag alles maar hij zegt dat hij het wel weet! Na het gesprek mag je de platenspeler waarmee je kan opnemen pakken " recording Victrola". Ga naar de krabbensnackbar van Jim "Jim's shack O crabs".

Je kunt Jim op dit ogenblik niet spreken omdat hij dodelijke bang is van die grote rat. Zo, maak een aardige kleine rattenval door je kaas en de speelgoedkrab te combineren "trap". Gebruik de val op de rat en hij zal weggaan. Praat dan met Jim. Geef het adreskaartje van Wilbur "business card" aan Jim. Hij zal hem opbellen en jij hebt de kans om de grote baas af te luisteren om bewijzen te verzamelen. Ga naar de "Boss".

Zodra je daar bent combineer de blikhelften met de draden om een afluisterapparaat te improviseren "listening device". Gebruik het afluisterapparaat op het raam "window" om te horen wat de baas over de telefoon aan het bespreken is. Nick zal zeggen dat de baas een crimineel gesprek aan het bespreken is over de telefoon. Hij moet meer bewijzen hebben! Combineer de platenspeler met het afluisterapparaat "spy equipment". Gebruik de machine "spy equipment" op het raam. Je hebt nu genoeg bewijzen, je pakt de opgenomen plaat "record". Ga het kantoor van de baas in. Je laat je bewijsmateriaal zien aan de baas, de baas schiet de plaat kapot. Hij richt dan het pistool op je. Als je op schieten klikt "shoot" zal Nick zeggen dat hij wel wil schieten maar geen pistool heeft. Gebruik de krab op de baas en je hebt de zaak gewonnen. 

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves
Forum
 

Free Web Hosting