Mental Repairs, Inc

 

Gratis game: Mental Repairs, Inc (Engels en Duitstalig)

Je kruipt in de rol van Henrik Liaw, die van beroep Machinepsychiater is (MP). MP kan elektronische apparaten herstellen, als hij ze van de binnenkant behandelt als een Psychotherapeut. Henrik wordt midden in de nacht gebeld met een mededeling dat de hoofdcomputer van een kantoor uitgevallen is. Het is een noodgeval en Hendrik moet het meteen gaan herstellen.

Klik op actieve hotspots met de linkermuis en houdt de knop ingedrukt om het opdracht venstertje te openen. Onder in de inventaris open je het spelmenu door op de M te klikken. Klik je op het vergrootglas, worden alle actieve hotspots getoond in het scherm.

Zodra je het gebouw betreedt wordt je opgesloten. Neem contact met Goggles, je PDA (handcomputer) in de inventaris. Praat met hem. In de inventaris heb je ook een Catharsis Interfacetang (soort waterpomptang) waarmee je apparaten repareert. Als je deze catharsis Interfacetang gebruikt gaan je emoties, fysisch naar je hersenen (of zo iets?).  Ook heb je een schroevendraaier. Pak de handspiegel van het tafeltje. Ga links naar de ontvangstruimte. Bekijk de logo van de firma. Goggles meld zich en heeft informatie in zijn databank. Gebruik de PDA, klik op Info en lees alle informatie. Ga links naar de lift. Bekijk de liftknop en druk op de liftknop - er gebeurt niets.  Gebruik de catharsis Interfacetang op de lift - pak de tang uit de inventaris, klik de tang op de lift en klik op het geopende venstertje op gebruiken. Zo beland je fysisch in de lift.

Druk op de alarmknop. Praat in de intercom. Er vallen enkele scheldwoorden: Houd je mond -  Maar ik - Ben stil. Zie op de rechterwand verfvlekken. Gebruik de schroevendraaier op de vlekken. Een metalenplaat wordt zichtbaar. Open het met de schroevendraaier en zie het schakelkastje. Gebruik de spiegel op het schakelkastje. Gebruik de schroevendraaier in het schakelkastje om de lift te stoppen. Pak de groene verfbladders van de grond. Druk weer op de alarmknop. Weer heb je woorden met de intercom. Druk op een pijlknop. De knop omhoog werkt maar naar beneden niet. Druk weer op de alarmknop en je kan nu wat vragen stellen. Vraag alles en krijg wat aanwijzingen: PDA- Niemand - Telefoon.

Gebruik de PDA. Klik op de telefoon en praat met de lift. Gebruik alle dialogen. Druk weer op de alarmknop en praat weer in de intercom. Er wordt gevraagd wat je doel is. Omdat je dat niet weet bel je weer naar de lift. Als je het antwoord gekregen hebt (Cairo) praat je weer in de intercom en selecteer als doel - Cairo. Praat dan weer in de intercom. De lift is nu vrij maar je kan het alleen gebruiken als er geen brandalarm meer is. Ga uit de lift door linksboven op de tang te klikken. Dit doe je ook zo bij andere apparaten. Om in een apparaat te komen gebruik je de catharsis Interfacetang en om het te verlaten klik je linksboven op de catharsis Interfacetang.

Ga naar de ontvangstruimte en gebruik de catharsis Interfacetang op de koffieautomaat. Praat uitvoerig met de koffieautomaat.  Hij heeft angst voor de laarzen met hun staalneuzen. We zullen de automaat helpen met speciale koffie. Gebruik de verfbladders in de trechter. De automaat wordt ziek en kotst het uit over de laarzen. De laarzen vertrekken en de koffieautomaat is genezen. Ga rechts naar de kopieruimte.

Pak de thermosfles van de tafel. Doorzoek de prullenbak en je pakt er een verfrommeld papiertje uit. Gebruik het kopieapparaat. Open de klep van het kopieerapparaat en gebruik weer het kopieapparaat. Je hebt dan 2 velletjes papier in de inventaris. Een wit en zwart velletje. Kruip in het kopieapparaat met gebruik van de catharsis Interfacetang. Praat met het kopieapparaat. Het heeft problemen met de kleuren. Bekijk de papiertjes tegen de muur. Er zijn vijf velletjes die er anders uitzien van helderheid door de lichtinval. Je helpt het kopieapparaat met de kleuren. Vouw het verfrommelde papiertje open en zie de kleuren. Nu moet je de 5 velletjes tegen de muren een kleur geven. Praat met het kopieapparaat en zeg dat je probeert om de kleuren te identificeren.  Selecteer de kleuren: Licht Rood - Mint - Briljant Blauw - Donker Blauw - Zwavel Geel (sulfer). Het is gelukt. Verlaat het kopieapparaat. Gebruik het kopieapparaat, klik op 'eject" en pak de medewerkerkaart

Ga naar de koffieautomaat. Gebruik de kaart op de koffieautomaat en we nemen een gewone kopkoffie. Giet de koffie in de thermosfles. Ga terug naar de kopieruimte. Bekijk het airconditioningsysteem. Er is iets vreemds met het systeem. Ga in het airconditioningsysteem. In de sneeuw praat je met het koude pictogram mannetje. De arme man bevriest bijna en heeft geen steenkool voor zijn kacheltje. Verfrommel het zwarte papiertje in de inventaris. Het lijkt op steenkool en geef het aan het mannetje. Hij legt het in het kacheltje en het kacheltje zal gaan branden. Voor de innerlijke warmte geven we hem warme koffie uit de thermosfles. Alles is nu weer op zijn plaats en krijgen de koffie en steenkool terug. Het mannetje functioneert nu als sportpictogram. Het brandalarm is nu uitgeschakeld. Ga terug in de lift.

Praat in de intercom en we kunnen de lift gebruiken. Druk op de liftknop en we gaan naar de etage van de baas. Ga achter in de gang naar het kantoor. Zie een vogel dia-show in het beeldscherm van de computer in het bureaublad. Ga in de computer. Onderzoek alles. De spiegel van de rechtse sokkel is gebroken. Gebruik de schroevendraaier op de handspiegel in je inventaris om de spiegel los te schroeven. Repareer de sokkel met de spiegel. De lichtstraal bereikt een ander sokkel. Draai de spiegel van de linker sokkel zodat de lichtstraal door de andere spiegels gaat. De geheugen (een kubus) van de computer verschijnt. Praat met de kubus. Je wil de computer verlaten, maar dat gaat niet. Praat weer met de kubus en later.... Na een tijdje word je moe en val je in slaap. Je droomt en je bent dan in je kinderkamer. Bekijk alles. Goggles meldt zich. Zie Cairo in de vogelkooi. Open de kast en pak het Frozzi drankblikje.  Open de vogelkooi. Dat was niet zo'n goed idee! Cairo vliegt tegen het raam en breekt zijn nek. Goggles meldt zich weer en we krijgen een nieuwe kans. Verlaat het huis.

Bekijk het dakvenster van je kamer en de satellietschotel van de buren. Als we de satellietschotel op het dakvenster van de kinderkamer kunnen richten, dan kan de zonnestralen de jalousie sluiten. Maar we mogen als kind, niet op het grondstuk van de buren komen! Open het drankblikje en giet de limonade in de thermosfles met koffie. Zo krijg je een koffiebom. Drink de koffiebom. Je groeit als een reusachtige volwassenen. Draai de satellietschotel en versterk de zonnelichtstraal met de spiegel. Het zonlicht schijnt op het dakvenster. De jalousie sluit automatisch. Ga terug in het huis. 

Open de vogelkooi en Cairo fladdert door de kamer. Goggles meldt zich weer. Hij geeft een tip om de lamp te bedekken. Gebruik het zwarte velletje papier (uitgevouwen) op de tafellamp. Zie dat Cairo slechts een hologram was. Praat met Goggles. Hij verklaart alles over de therapie en het wordt je allemaal duidelijker.

Einde

 

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
 

©GameSolves
Nederlandse Forum

Free Web Hosting