McCarthy Chronicles

Download gratis game

Episode I

Kerk: Het meisje dat je opbelde is dood. Je moet vluchten voor de politie. Pak het aan flarden gescheurde luciferdoosje, van de vloer. Klik op het luciferdoosje, houdt de linkermuisknop ingedrukt en selecteer in het geopende opdracht venstertje het handje (use), om het te pakken. De inventaris en spelmenu, open je boven in het scherm, met de muiscursor. Pak het bloederige touw van de pilaar. Gebruik het touw op het gebroken venster aan de rechterzijde van het altaar, om te ontsnappen. Je rijdt naar het oude herenhuis hotel.

Herenhuis: Pak van de oprit voor de auto wat kiezelsteentjes. Loop naar links. Probeer de deurbel aan de voordeur van het herenhuis. De bel werkt niet. Loop naar links. Zie een verlicht venster op de bovenste verdieping. Je ziet iemand achter het venster lopen. De Franse deuren zijn gesloten. Gebruik de kiezelsteentjes op het verlichte venster. Een dame opent de voordeur voor je. Loop naar rechts. Gebruik de eikenhouten voordeur en ga naar binnen.

In de ingangshal, vertelt Sarah over Michael Grosvenor. Open (use) de deur aan de linkerkant en ga naar de salonkamer. Praat met Michael. Vraag over het bedrijf, Sarah, Victoria en of er iets ongewoons gebeurd is. Open de deur aan de rechterzijde en verlaat de salonkamer. Verlaat onder in het scherm het herenhuis. Loop naar rechts. Kijk naar je auto. Iemand heeft aan je auto geknoeid. Je banden zijn doorgesneden. Ga weer het herenhuis in.

Ga naar de salonkamer. Praat met Michael over de auto. Hij vertelt over de wolven. Ga na het gesprek, terug naar de ingangshal en praat met Sarah. Ze geeft je de sleutel van je kamer. Open de deur in het noorden, en ga naar de keuken. Pak de fles olijfolie en een mes aan de muur. Verlaat de keuken aan de rechterkant. Open de deur in de ingangshal aan de rechterkant en ga naar de bar. Praat met Victoria en vraag ook over de wolven. Ze vertelt je over de familie van Michael. Verlaat de bar en ga de trap omhoog.

Loop helemaal naar links. Gebruik de sleutel op je kamerdeur, open de deur en ga je kamer in. Gebruik het bed om te gaan slapen, maar je wordt gewekt door een gil. Verlaat de kamer en praat met de deur van de kamer naast je.

Na de tussenscène verlaat je je kamer. Open weer Sarah's kamerdeur, naast die van jouw. Probeer de deur van de garderobekast te openen. Gebruik de olijfolie op de deur, om het te smeren en probeer het dan te openen. Het lukt nog niet. Gebruik het mes op de deur en nu zal de garderobekast openen. Pak de kleerhanger. Verlaat de kamer.

Loop naar rechts en neem de trap naar beneden. Ga naar de salonkamer. Praat met Michael over wat er gebeurd is. Hij zal over de onderhoudsman, de poort in de achtertuin en de ontbrekende poortsleutel vertellen. Ga terug naar de ingangshal en achter naar de keuken. Praat met Sarah. Zij heeft je autobanden doorgesneden. Vraag over de poortsleutel en ze geeft je de locatie van de hut van de onderhoudsman. Ze kan je meer vertellen over de mensen in het herenhuis en over de  gebeurtenissen die gebeurd zijn. Open de deur in het noorden en ga naar de werkkamer. Gebruik de kleerhanger in de bankschroef, om een haak te creëren. Gebruik de haak op het rooster in de vloer en je vindt de poortsleutel.

Verlaat het hotel. Buiten loop je naar links. Ga bij de Franse deuren verder naar links, en je komt bij de poort. Gebruik de poortsleutel op de poort, om het te openen en ga door de poort. Op de kaart selecteer je de hut van de onderhoudsman.

Hut: Kijk naar de openhaard. Je ziet iets. Pak een verbrand dagboek uit de openhaard. In het dagboek lees je iets over een mausoleum. Verlaat de hut, en op de kaart selecteer je het mausoleum.

Mausoleum: Kijk naar de symbolen en de deur van de crypte. Ga onder in het scherm. Ga op de kaart naar het herenhuis.

Herenhuis: Loop naar links en ga via de voordeur terug het herenhuis binnen. Ga naar de salonkamer. Praat met Michael en vraag over het mausoleum. Vraag over zijn vader. Open de deur in het noorden en ga naar de bibliotheek. Kijk naar de papieren op het bureau. Het zijn uitgescheurde pagina's van een dagboek. Je leest over Michael's zus. Verlaat de bibliotheek, linksonder in het scherm en ga naar de bar. Praat met Victoria. Vraag wat ze in de bibliotheek deed. Ze geeft je een pagina uit Tabitha's dagboek. Vraag meer informatie over de ouders van Michael. Lees de pagina in je inventaris ('use') om meer te weten te komen over de Grovesnor's. Ga naar de salonkamer en praat met Michael over Tabitha. Hij zal vertellen over de zelfmoord. Michael geeft je de sleutel van haar kamer. Ga naar boven. Gebruik de sleutel op de tweede deur van links en ga de kamer in.

Tabitha's kamer is een puinhoop. Kijk naar de papieren op de vloer. Je kan ze niet lezen. Kijk naar het gekrabbel op de muur om de naam 'Rachel' te lezen. Pak Tabitha's dagboek van het bed en gebruik deze in je inventaris. Het is afgesloten met een combinatieslot. Gebruik de pijltjes op het dagboek en spel de naam, Rachel. Het dagboek opent. Gebruik het dagboek weer in je inventaris, om het te lezen. Verlaat het herenhuis en ga terug naar de poort. Ga op de kaart naar het mausoleum.

Mausoleum: Wanneer je daar aankomt, is de crypte deur al open. Gebruik de deur, om naar binnen te gaan. Een man komt binnen gelopen. Praat met hem en vraag alles over de Godin...

Einde Deel 1

 

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
©GameSolves

Nederlandse Forum

Henk

Free Web Hosting