Heartland Deluxe

 

Download Gratis spel Heartland Deluxe
 

Het spel begint met een reeks teksten om het spel te introduceren. R.J. Coombs moet de pers spreken. Je bent David Lawson, een verslaggever.

 

Derde verdieping, flat 14B van Coombs. 

 

Bekijk de bandrecorder op de stoel met het oogpictogram - Sommige banden zijn daarin.

Klik met de handpictogram op de bandrecorder om de inhoud van de banden te zien. Luister alle banden af

Druk op de spatiebalk en klik weer met de handpictogram op de bandrecorder om de volgende band af te spelen  - Een experiment?

Onderzoek alles. Controleer (oogpictogram) de zwarte vuilniszak rechts van de voordeur. Doorzoek de vuilniszak met de handpictogram - flash van hoofdpijn. Pak dan uit de vuilniszak een potje met "Sodium Carbonate" - Natriumcarbonaat (maagzout/ zuiveringszout ook wel bekent als soda). Controleer de garderobekast. Probeer de garderobekast te openen - je hebt een gereedschap nodig. Contoleer de doos onder de gootsteen. Pak dan uit de doos een Schroevendraaier. Gebruik de schroevendraaier op de garderobekast  - open de inventaris, klik op "take", selecteer de schroevendraaier, sluit het inventarisvenster door op de X te klikken en klik de schroevendraaier op de garderobekast. Het stavenslot zal je op het gehoor moeten openen. Een "klik" is goed, een "plof" fout.

De combinatie van rechts naar links is: Omhoog, Omlaag, Omlaag, Omhoog, Omlaag, Omhoog en Omlaag. De deur zal openen.

Pak de Spons en de Stekker. Probeer de foto te pakken. Draai naar de TV in de hoek, links van de voordeur.

Gebruik de stekker op de TV en kijk naar het scherm met de handpictogram.

Op de grond, voor de TV (onder in het scherm) is een schrijfmachine met een brief daarin. Het is van Coombs.

Gebruik de schrijfmachine en lees de tekst - "Catterpillar… hide it …. out of the wall"?  - Catterpillar… verberg het …. uit de muur?

Controleer links van de TV de doos vol met boeken. Doorzoek de bovenkant (handpictogram), lees over natrium carbonaat, koper sulfaat en oppervlakten. 

Controleer het kruis boven het bed en probeer dan het kruis te pakken - hoofdpijn komt terug - "heb je de afbeelding gezien?".

Draai rechts naar het schilderij aan de muur. Bekijk de Munch afbeelding. Je kan het schilderij niet bewegen of pakken, maar misschien wel iets openbaren. Gebruik de spons op de kraan boven de gootsteen. De spons is nat met verroest bruine water. Gebruik het natrium carbonaat op de spons. Het is nu licht blauw. Gebruik de spons op het schilderij. Dit zal een tekst en een stuk papier openbaren, links in de hoek. Als het gelezen hebt gaat de telefoon over.

Neem de telefoon op, voor de door op de grond.  Luister naar de stem. Na het gesprek krijg je weer die verdomde hoofdpijn.

Einde. Vervolg in  Unbound: A Wound Vignette  

 

 

Unbound: A Wound Vignette  

 


Download gratis spel Unbound: A Wound Vignette

 

Speel eerst Heartland Deluxe om verder te gaan met dit vervolg spel.

De nasleep van Project Catterpillar heeft vier doden mensen opgeleverd, en Dr. Nicholas Powell wordt vermist.

Howard Fielding, overlevend lid van het onderzoeksteam van Powell, is in bewaring genomen in een verlaten overheidsfaciliteit geplaatst.

Terwijl de agenten de omstandigheden onderzoeken rondom de sterfgevallen van de collega's van Powell proberen ze ook om de huidige verblijfplaats van Dr. Powell te vinden.

Maar de antwoorden die Howard Fielding zou kunnen hebben, houdt hij aan zichzelf.
 

Onderzoek alles in de cel - toilet,bijbel voor het venster en bed. Controleer het venster. Je kan het niet open krijgen. Draai je om. Controleer de doos op de stoel.

Open de doos, pak het Pakband en lees het dagboek. Meer wordt duidelijk van het verhaal. Bekijk de deur. Kijk door het luikje in de deur. Wat was dat?

Draai je om en bekijk het venster. Iets kwam door het venster. Pak het puin van je bed en je pakt een Houtenplank. 
Draai je weer om en controleer rechts van de deur het stroomschakelkastje. Probeer het te openen. Het paneel is afgesloten met schroeven.

Controleer het paneel, aan de rechteronderkant. Pak het stukje Metaal. Gebruik het stukje metaal als schroevendraaier op de schroeven in het paneel,

maar is niet sterk genoeg. Gebruik het metaalstukje op de houtenplank in je inventaris. Probeer het dan opnieuw - het metaalstukje zit te los tegen het hout.

Gebruik dan de plakband op het hout/metaal en nu kan je de schroeven in het paneel losdraaien met de gemaakte schroevendraaier. 


Je leest een document over een constructie .. indien geblokkeerd. Druk op een knop. De eerste en tweede knop werken niet, de derde wel.

Als je de derde knop ingerukt hebt, druk dan de tweede knop in. De knoppen springen terug. De volgorde is: derde, eerste, tweede. Niets.

Juiste opeenvolging. Verkeerd effect. Kijk links van de schakelkast naar de pijpen. Er is een hendel .. indien geblokkeerd.

Blokkeer het ding, dus trek aan de hendel. Probeer het dan opnieuw met de knopen: derde, eerste, tweede. De ventilatie stopt.

Alles staat onder water. Draai je om. Wat is dat? Klik op het materiaal. Flitsen. Klik opnieuw…
Einde


 

©Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves NL

GameSolves
NL Forum

Forum

Henk

Free Web Hosting