04-11-2007

Hidden: Hoofdstuk 1: Primitive Essence

Hidden - Online Game

Onder in het speelscherm is de inventarisbalk. Klik op het vergrootglas en sleep het vergrootglas over de voorwerpen in de inventaris om het voorwerp vergroot te zien.

De ? geeft informatie over het spel. In de map komen notities en memories en in options kan je het spelen opslaan of laden.  

 

Woning: Bekijk en lees de brief en stapel boeken op het nachtkastje - klik op het nachtkastje om een close-up van het nachtkastje te krijgen. Open de onderste la van het nachtkastje, schuif de brief opzij en pak de autosleutel. Schuif de la dicht en klik links in het scherm om uit de close-up te gaan. Bekijk de boeken in de koffer. Draai naar rechts, pak het bovenste boek en lees het boek in de inventaris. Klik rechtsboven op de X om het te sluiten. Leg het boek in de koffer en sluit de koffer. Bekijk alles in de slaapkamer. Verlaat de slaapkamer met behulp van de sleutel - sleep de sleutel naar de deur. Je stapt in de auto en rijdt naar de jachthut.

De deur van de jachthut is gesloten. Zie op de brievenbusbox een bloed handafdruk. Open de deur van je auto. Open het dashboardkastje en pak de buigtang. Draai naar het bos en pak rechts van de grond een tak. Ga naar de deur van de jachthut. Kijk naar beneden (klik onder op de deur) en pak een roestige sleutel uit de emmer. Gebruik de sleutel op de deur -  de sleutel breekt in het slot en houdt de ring gedeelte van de sleutel over. Gebruik de tak op het slot om het stukje sleutel eruit te duwen. Kijk weer naar beneden. Gebruik de tak onder de deur en je pakt het stukje sleutel. Plaats het stukje sleutel in het slot en gebruik dan de buigtang op het slot. Open de deur en je stapt in de jachthut. 

 

Jachthut: Pak in de woonkamer het geweer van de grond. Pak de sleutel van de schoorsteenmantel. Draai je om. Op de tafel staat een schaakbord en theeservies, in de hoek een kist en 2 deuren. Neem de tafel in de close-up en lees de brief. Zie een bloed handafdruk op de zijkant van de tafel. Open de kist met de sleutel en pak er de kleren uit. Onder de kleren is een geheim vakje. In de kist kan je vier haken bewegen maar je hebt meer informatie nodig om het te openen. Ga door de rechterdeur. Pak het mes en de kaars kandelaar met luciferdoosje. Ga naar het wandkastje. Pak de grijze kom, groene kom en blauwe kom. Open de deur en je staat buiten. Pak de beenderen. Draai je om, ga terug naar binnen. Ga naar de woonkamer. Open nu de linkerdeur. Bekijk de artikelen en foto op het prikbord, boek op het tafeltje en boeken op de boekenplanken. Trek de 2 zwarte boeken uit de boekenplank. Gebruik de kandelaar in het donkere gedeelte en zie achter de posities voor de haken in de kist. 

Ga terug naar de kist. Draai de haken in de positie die je achter de boeken gezien hebt. Open het geheime vakje en pak het gouden beeldje eruit.  Draai naar de linkerhoek van de kamer. Ga naar de jachttrofeeŽn. Zie op de beertrofee een haartje - rechterkant neus. Gebruik het mes op het haar en krijg het beerhaar. Ga naar de rechterkamer. Bekijk het venster. Je ziet en hoort iets angstaanjagend. Draai naar de buitendeur en blokkeer de deur met de balk rechts in de hoek. Ga in de woonkamer naar de voordeur en blokkeer de deur met het geweer - Je was net op tijd. Ga naar de linkerkamer. Draai naar links en open de slaapkamerdeur met de sleutel. 

 

Bekijk de kaarsen op de grond naast het bed. Nu beginnen we met het offerritueel. Gebruik de inhoud van de grijze, groene en blauwe kom in de vaas. Daarbij komt het beerhaar en de beenderen. Gebruik de lucifers/kandelaar onder de vaas om het aan te steken. Als je dat correct gedaan hebt zie je een geest in rook. In de map komt een aantekening. Kijk onder het bed en gebruik de kaars in het donkere gedeelte. Zie een ladder en je daalt naar de kelder. Draai naar het altaar. Pak rechtsonder aan de voet een symbool medaillon. Bekijk het altaar.

Plaats het gouden beeldje en de medaillon op het symboolgebied van het altaar. 

 

Einde hoofdstuk 1

 


©Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves NL

GameSolves
NL Forum

Forum

Henk

Free Web Hosting