16-07-2006

 

Duty and Beyond

 

Download gratis game (4.2 mb)

Volg de avonturen van Piet, een plaatselijke pizza bezorger, op zijn epische reis om een pizza naar een geheimzinnige klant te bezorgen.

 

Herenhuis

Onderzoek het huis - raam en deur. Gebruik je brommer. Stap op de brommer en je klimt door het raam het huis in om je Pizza, 3775 te bezorgen.

In het huis controleer je de klok en pak je een Briefje die je leest. 

 

Bibliotheek

Ticket

Stoppenkast

Zolder

Kamer Zolder Hal Zolder

Dak

Spook

 

 

Op slot

Badkamer

Slaapkamer

 

 

 

Klok

Huiskamer

gang

gang

gang

Studeerkamer

 

 

Hal

Eetkamer

Keuken

Gang

Achtertuin

 

 

 

Wijnkelder

Kelder

 

 

 

 

Huiskamer: Pak een Trofee, Snooker Keu, IJzeren haak. Bekijk het blauwe kopje. Trap naar beneden. 

Hal: Pak uit het jasje een Sleutel. Ga terug boven naar de woonkamer. Ga rechts naar de gang. Je ontmoet Bess - Antwoord 2

Eerste deur is op slot. Open de middelste deur, van de badkamer. Pak de Stopper en uit het kastje een rol Plakband. Rechterdeur op de gang, slaapkamer:

Pak de Paraplu. Ga op de gang rechts naar de studeerkamer. Open de deur met de sleutel. Pak uit de kast een Kniptang (lock cutter). Kijk uit het raam (gebruik de tang cursor op het raam) - je ziet het nest. Kijk naar het raam (oog cursor, voor 1 punt).  Combineer de haak met de keu en plak het vast met de plakband. Gebruik de haak op het nest. Je valt in de achtertuin met een nieuw Briefje en een Ei. Lees het nieuwe briefje - Vindt 5 objecten, een om ermee te lopen, twee om ermee te voelen, een om mee te denken en een om mee te zien - Eerste raadsel om het eerste object te vinden: Vindt de deur verborgen in drek en je zal je voet vinden, spreek WEB, wanneer je dit moet zeggen zal je wel ontdekken. Gebruik de kniptang op het slot van het schuurtje en je pakt er een Schop uit. Kijk naar het derde graf (rechtse). Gebruik de schop op het rechtse graf - tik in WEB en enter (29 van de 355 punten). Je belandt en een Station, onderwater.

 

Station onderwater

 

 

Verdieping 000

Eetcabine

Keuken

Slaapvertrek

Badkamer

Machine ruimte

Verdieping 001

Machine ruimte

Slijm

 

 

Contactdoos

Verdieping 002

Raadsmannen

Ontspanning

cabine

 

 

Verdieping 003

Secretariaat

Ziekenboeg

Tanks

Eieren

Kapitein

Verdieping 004

Voorraad

OnderzeeŽr

Cel

 

 

Eetcabine: Pak een Bord. 

Keuken. Pak uit een onderkastje een Pepervaatje. 

Slaapvertrek. Pak uit de eerste kist een Handboek over een harpoen en uit de derde kist een Gele Kabel. Lees het handboek.

Pak uit de badkamer de handdoeken - je pakt alleen de Stang/breekijzer (crowbar). Ga via de eetkamer, beneden naar de eerste verdieping:

Machineruimte. Zie een kapotte generator - rechtse. Ga rechts naar de duikruimte en pak wat groene Slijm. Ga 2x links naar de andere machineruimte. Praat met de mecanicien en zie zijn gereedschapskist. Ga via het luik (hatch) in de eerste machineruimte, beneden naar de Tweede verdieping.

Ga links en pak een Rode Kabel uit de contactdoos. Ga 2x rechts en praat met de raadsmannen. Ga rechts naar de ontspanning cabine. Pak uit een gokkast 2 Munten. Gebruik een munt in de automaat om een Snack eruit te trekken. Ga via de ladder naar de Derde verdieping. 

 

Praat in de Secretariaat cabine met de wetenschapper, 2 personeelsleden en de secretaresse (de 3 mannen wachten, tot ze aan de beurt zijn). Ga rechts. Pak in de ziekenboeg de Natuurlijke Voeding (healty food) van de plank, boven het middelste bed. Kijk naar de rode hete lamp. Praat met de dokter. Gebruik een gekleurde kabel met de rode hete lamp -je smelt de gele en rode kabel aan elkaar en je hebt een Oranje Kabel.. Ga rechts naar de tanken. Sluit de kraan van de pijp (faucet). Gebruik de schop op een tank. Ga rechts naar de cabine met eieren. Praat met de bewaker. Ruil het ei uit je inventaris met een ei uit het rek - doe dit als de bewaker aan zijn sigaret trekt - Amphibain egg. Ga naar de vierde verdieping. Ga links en praat in de besturingscabine met de kapitein. Ga 2x rechts en pak uit een zak Oud Voedsel. Combineer het natuurlijke voedsel met het oude voedsel - Onsmakelijk voedsel. Ga rechts. Praat met het personeelslid, bewaker van de onderzeeŽr, gevangenisbewaker en met gevangenen Stan. Van de gevangenisbewaker krijg je een Recept. 

 

1: (eerste verdieping). Geef de Snack aan de mecanicien en pak uit zijn gereedschap kist een Moersleutel.

Open met de moersleutel het paneel tussen generators A en B. Gebruik de oranje kabel in het paneel van de generator en de 3 generatoren werken (58).

2: Praat met de raadsmannen over Roy. 

3:Geef het onsmakelijke voedsel aan het personeelslid, Roy (man in zwart) en je pakt zijn Ontslagformulier. Praat met de wetenschapper (man in geel) en zeg dat de energie gerepareerd is. Praat met het personeelslid (man in wit) over de tank en hij gaat naar de kapotte tank. Je bent dan aan de beurt bij de secretaresse en je krijgt een Formulier om de OnderzeeŽr te gebruiken. Kijk naar het blauwe kopje dat op haar bureau staat (66).

2: Toon het Groene formulier aan de raadsmannen die het ondertekenen voor toestemming om de onderzeeŽr te gebruiken. 

0: Ga rechts naar de keuken. Geef het Rode ontslagformulier aan de kok. Gebruik het groene slijmonkruid, peper en de Amphibain ei in de pot. 

4: Ga rechts naar de onderzeeŽr. Toon het groene formulier aan de bewaker van de onderzeeŽr en stap in de onderzeeŽr. 

 

Vaar iets naar beneden en naar links. Zie boven aan de groene stengel een zeestervis. Pak de Zeestervis. Onder in het water is een oester, een zeemeermin (rechterkant), een grote pijlinktvis die op een wrak zit (linksonder), op de bodem losse rotsen en een bewaker die een uitgraving (excavation) bewaakt (rechtsonder). Zie 2 vissen door het water zwemmen, schiet op de vissen met de Harpoen die je in je inventaris hebt gekregen als je de onderzeeŽr gebruikt, doe dit tot je de 2 Vissen hebt gevangen, je moet in een lijn zijn met de vis als je de harpoen afschiet. Gebruik het breekijzer op de oester voor een Parel. Praat met de bewaker. Vaar boven in het scherm terug naar het Station (78). 

 

4: Geef een gewone vis aan het personeelslid inruil voor een Duikpak. 

0: Gebruik het duikpak op de ladder. Gebruik het breekijzer op de Octopus die op de telescoop zit. Ga terug het station binnen. Ga naar de keuken. Gebruik de zeestervis in de pot. Pak met het bord het eten uit de pot - Illegale stoofschotel.

4: Praat met de kapitein. Geef het Illegale eten aan de gevangenis bewaker. Stan is vrij en geeft je Geld. Gebruik weer de onderzeeŽr.

 

Vaar naar de pijlinktvis. Zie een gat in het wrak (onder de inktvis). Probeer met het duikpak het gat in te gaan. Praat met de zeemeermin. Geef de parel aan de zeemeermin. Praat met de pijlinktvis en zeg dat je toestemming hebt om in de wrak te mogen gaan. Vaar naar de onderkant van de inktvis. Gebruik het duikpak in het gat en je pakt er Chocolaatjes uit. Ga terug naar het station. Geef de chocolaatjes aan de kapitein en hij geeft je een formulier om de afgraving te mogen betreden. Ga weer terug met de onderzeeŽr naar de bewaker bij de afgraving. Zie iets links boven, losse rotsen. Klik (klik) op de rotsen en betreed het pad met het duikpad. Open de kist - je leest een berichtje - vul me. Gebruik het geld met de kist en je krijgt een Blauwe Edelsteen. Toon het blauwe formulier voor toestemming de afgraving te betreden aan de bewaker. Pak de Stenen Voet. Je komt weer terug in de achtertuin van het huis. Je hebt een nieuwe briefje in je inventaris gekregen die je leest. Praat tegen het harnas in de eetkamer. Tik in  - Joust. Je belandt in een middeleeuwse dorp.

 

Middeleeuwse dorp

 

 

 

 

Unicorn

 

 

 

Huis - Chief

Taveerne

Smid

Goblin Tent

Bos

Tovenaar

 

 

 

Grot

Draak

Fee

Goblin

Kampvuur

Goblin Bos

Pad

Goblin Woning

 

Pak de Hakbijl. Praat met de verkoopster. Geef haar de trofee inruil voor een Appel. Zie een varken en aan de klip vreemd fruit hangen. Ga het huis in en praat met de Chief. Ga rechts en pak uit het kastje een Bauw Kleedje. Verlaat het huis en ga rechts een pad over. (103)

Pak de Emmer met Touw van de waterput. Praat met het meisje en met Fat Joe. Zie een slapende boer op de bank (peasant). Ga eerste gebouw in - Taveerne (Inn). Kijk naar het blauwe kopje, boven op de plank. Praat met de gast (local) en avonturier (later praten we wel met de barkeeper en het onbetrouwbaar figuur (shady). Van de avonturier heb je een Pikhouweel gekregen. Ga via de trap naar boven. Interacht met de kussen - je leest uit een dagboek over een Unicorn. Open de kast en je pakt er een Kapotte Harp uit. Verlaat de taveerne. Ga rechts van de bar naar de Smid en praat met hem. Pak de Hamer van de plank, boven het aambeeld. Ga rechts en praat met de vrouw van de smid. Verlaat de smid en ga verder naar rechts. 

 

Zie een bewaker voor een tent. Pak rechts een Bloem. Ga rechts verder het bos in. Een figuur komt je waarschuwen. Zie een bord, rechts in het scherm -  Naar de Tovenaar. Pak het Bord. Ga Noord (tussen de bomen). Zie een unicorn en een bloem boven tegen de boom. Geef de appel aan de Unicorn. Praat tegen de Unicorn en pak een Haartje van de Unicorn. Combineer het haartje met de kapotte harp om het te repareren. Ga terug en ga rechts over de brug naar de toren van de tovenaar. Open de deur en stap naar binnen. Pak de Pen en Papier. Lees alle boeken (4) uit de boekenkast, die je kan lezen. Ga via de ladder naar boven. Praat met de tovenaar. Hij geeft je een Toverboek (spell). Lees het toverboek en je scheurt er 3 Bladzijdes uit - Slaapperkament, Betoverend perkament (enchant) en het Gedachten perkament (mind). Lees de 3 perkamenten. Ga terug naar het scherm met het varken, in het dorp.

 

Plaats het bord in de grond (links van het varken) en gebruik de hamer op het bord om het in de grond te slaan. Gebruik dan het touw op het bord. Gebruik het bord en je pakt het Vreemde Fruit dat onder aan de klip hangt. Combineer het betoverd perkament (Rood - enchant) met het vreemde fruit. Gebruik de harp op het varken - Veranderd in Stan. Gebruik het Slaapperkament  (Blauw) op de slapende boer, die op de bank ligt. Gebruik het Gedachten perkament (Groen - mind) op de gast (local) in de taveerne. Praat met de barkeeper - je krijgt een Glas Bier. Praat met het het onbetrouwbaar figuur (shady). Geef het glas bier aan het onbetrouwbaar figuur en praat weer met hem. Bestel weer een glas bier die je aan het onbetrouwbaar figuur geeft. Doe dit tot hij het geheim van het embleem verteld en geen bier meer wil (je houdt dus een glas bier in je inventaris). Geef de harp aan de Avonturier - je krijgt een Kruid (herbs). Gebruik het Blauwe Perkament op het kruid. Ga terug naar de tent scherm in het bos. Zie rechts een steen liggen. Gebruik het Blauwe Perkament op de steen - Het Blauwe Perkament veranderd in een Slaaptoverformule. Gebruik de Slaaptoverformule op de Goblin bewaker, voor de tent. Ga terug naar het dorp en gebruik de pen en papier op de slapende  boer - je schrijft een liefdes gedicht. Combineer het liefdes gedicht met de bloem en geeft dit aan de vrouw van de smid.

Ga terug naar het bos. Ga rechts en dan Zuid. 

 

Pak, links langs de steen de Tak. Ga links en praat met de Fee. Ga links en ga de grot binnen. Pak een Groene Paddenstoel. Klik met het hangende lichaam - Je pakt een Afstandbediening. Gebruik de pikhouweel op de rots, die op de grond ligt - Metaal (metal). Combineer het groene perkament met de afstandsbediening. Combineer het rode perkament met de groene paddenstoel. Rechts verder de grot in is de grot met een vuurspugende draak. Verlaat de grot. Gebruik de hakbijl op de Wortel die om de boom groeit (weed/root) en pak dan de Eikel die de eekhoorn op de grond laat vallen. Ga rechts, zuid en Noord naar de Unicorn. Gebruik de eikel op de bloem, die tegen de boom groeit - de eekhoorn toont het pad naar de bloem en je pakt de Nectar uit de bloem. Gebruik het Groene Perkament op de nectar. Gebruik het Groene Perkament op de wortel en je hebt de gedachten controle toverformule. Ga terug naar de smid. Geef het metaal aan de smid - Zwaard. Gebruik de tak in het vuur van de oven. Combineer de gloeiende tak (- ember) met het blauwe kleed - je brand een S in het kleed. Verlaad de smederij. Zie bij de slapende boer een gat in de boom. Gebruik het blauwe kleed in het boomgat. verberg je achter de taveerne (gebruik de tang cursor achter de taveerne). Volg het figuur. Gebruik de hendel in de boom met het nest. Gebruik de paraplu op de hendel en zo pak je een Amulet uit het nest. Geef het amulet aan de Fee. Geef de emmer aan de Fee en ze vult de emmer met helder water. Gebruik het Rode perkament op de emmer met water. Ga de Goblin tent binnen. Gebruik het zwaard op de slapende Goblin en pak het Harnas. Gebruik het Rode perkament op het glas bier. Je hebt de toverformule. Gebruik de toverformule op het harnas en het beschermd je tegen de vuurspugende draak. Ga met de Chief, in zijn huis praten en hij geeft je een Stenen Hand. Ga terug naar de grot met de vuurspugende draak. Trek het beschermde harnas aan en stap de grot met de vuurspugende draak binnen (klik harnas op de pad doorgang naar de draakgrot). Pak de Rode Edelsteen.

 

Ga naar de goblin in het bos die bij het kampvuur zit. Gebruik de gedachten controle toverformule op de Goblin - je veranderd in een Goblin. Ga rechts het Goblin bos in. Open, rechts een deur en stap de Goblin woning binnen. In de hal met de ladder ga je rechts naar de eetkamer. Pak een Bord. Ga rechts naar de keuken. Praat met de kok. Pak een Worst (Sausage) die tegen de muur hangt en specerijen uit het kastje. Ga rechts en pak buiten uit de afvalemmer een stukje Kaas.

Combineer het kaas met de specerijen. Ga terug naar de hal met de ladder. Klim een etage hoger. Ga rechts naar de trainingsruimte. Praat met de Goblin tot hij met je wilt vechten - dialoog 1,1,2. Je wint en hij geeft je een Sleutel. Ga rechts naar de slaapzaal. Gebruik de sleutel op de Tweede kist en je pakt er een Houtenkistje uit. Bekijk het kistje en je pakt er een Mes uit. Combineer de gekruide kaas met het houtenkistje. Ga via de ladder helemaal, beneden naar de cellen. Gebruik het mes op de gevangenisbewaker en je hebt een Celsleutel. Praat in de rechtse gevangenis met de gevangen. Geef de celsleutel aan de gevangen inruil voor een Vergif Drankje. Zie links onder in de muur een muizenhol. Gebruik het houtenkistje met de kaas op de muizenhol en je vangt een Muis. Geef de muis aan de kok. Gebruik de worst en het vergif drankje in de pot. Pak met het bord, de stoofschotel uit de pot (stew). Ga helemaal naar boven en rechts naar de secretaris. Zeg tegen de secretaris Goblin dat je het eten komt serveren. Ga rechts en geeft de stoofschotel aan de Goblin Leider. Ga rechts als de Leider is gevallen en je pakt de Bronzen Vuist. Pak de Kussen. Combineer de bronzen vuist met de kussen. Ga rechts en gebruik de kussen/vuist, beneden in de afvalemmer. Ga terug buiten naar de afvalemmer en je pakt er de Bronzen vuist uit. Ga terug naar Piet, om terug in je eigen lichaam te gaan - Goblin bij het kampvuur en klik op hem. Terug in het Herenhuis en je krijgt een nieuw bericht. (220).

 

Herenhuis

Ga boven terug naar de gang en naar de rechtse slaapkamer. Gebruik de hakbijl op de grote kast. Ga links, ladder op naar de zolderhal. Ga links naar de zolder kamer. Ga 2x links naar de bibliotheek en bekijk de boeken. Zie de positie van de gekleurde boeken - plank rechtsboven, en linksboven in de hoek. Ga terug naar de zolderkamer. Gebruik de planken in de vloer. Je zak door de vloer. Interacht met het dode lichaam en je pakt een Magische Vergrootglas. Verlaat de kamer en ga beneden naar de keuken. Open de koelkast en je pakt er een Stuk Vlees uit. Pak het Mes. Ga 2x rechts, naar de achtertuin. Gebruik het mes op de groene ligstoel en je pakt een Klein Stukje Papier. Gebruik het magische vergrootglas op het kleine stukje papier en je leest een nummer - 459.Ga terug naar de keuken. Duw de tafel opzij en ga via de trapdeur naar de kelder. Ga links naar de wijnkelder. Zie een stenen figuur. Ga terug. Pak de Kaarten van de tafel. Kijk naar de brandkast. Pak (kijk) van de brandkast, een Briefje die je leest - De combinatie is in 2 delen gesplitst. Vindt de gele, rode en zwarte nummers, rechtsboven in de studeerkamer, voeg het nummer erbij die je vindt waar mijn vrouw meestal ligt te zonnen. Positie van de Kleur boeken 2,2,1 = 221 tel er 459 bij = 680. Open de brandkast, Tik in - 680. Klik in de brandkast en je pakt wat Geld. Praat in de speaker die in de brandkast ligt en tik in - secure (234).

 

Londen

Praat met de krantenverkoper. Klik het geld op hem om een Krant te kopen. Lees de krant. Praat weer met de krantenverkoper en vraag hoe je naar Moore Street kan komen. Gebruik de telefooncel om een taxi te bellen. Praat met de taxichauffeur en ga naar Moore Street. Pak uit de afvalcontainer een Plank. Zie op het houtenhek een klein paars puntje ???. Kijk naar het paars puntje en pak - een gescheurd Kleren stukje. Ga linker gebouw binnen - restaurant. Praat met de eigenaar en de gast - George. Toon het paars kleren stukje aan de eigenaar - Nieuwe locatie, Stoffenwinkel in Lamb Street. Ga het rechtse gebouw binnen - Juwelier. Praat met de juwelier - Nieuwe locatie, Scotland Yard. Zie links, onder de toonbank iets glinsteren.

Bekijk het en pak het - Haarpin. Neem de taxi naar, Lamb Street.

 

Pak uit de afvalcontainer een Vissengraad. Praat met Bess en toon haar de paraplu. Ga linker gebouw binnen - Stoffenwinkel. Toon het meisje het gescheurde kleed. Praat met het meisje. Ga naar de Bakker. Toon de bakker het gescheurde kleed. Praat met de bakker. Geef hem geld om een Brood te kopen. Verlaat de bakker. Zie tegen het houtenhek een ventilator. Gebruik de vissengraad in de ventilator - het meisje verlaat de winkel. Open de winkeldeur met de haarpin en stap naar binnen. Ga de achterdeur binnen. Bevrijdt Stan met het Mes - Stan geeft een Nummerbord en je pakt het Touw en Tape. Gebruik het mes op de dozen - Visnet. Neem de taxi naar  Scotland Yard (253).

 

Praat met de bedelaar. Geef het brood aan de bedelaar. Als de bedelaar met de agent praat gebruik je snel de plank op de agent. Je pakt zijn Uniform en Zaklantaarn. Je geeft je geld aan de bedelaar. Ga het Politiebureau binnen. Praat met de agente. Ga met de trap naar boven. Zie op het tafeltje wat papiertjes met telefoonnummers. Zie een safe in de muur en formulieren op de balie. Probeer, rechts de deur te openen. Gebruik het uniform op de deur, je trekt het aan en gaat de deur door. Onderzoek het lichaam. Gebruik het vergrootglas op het lichaam om de tatoeage goed te zien - Rain. Praat met de dokter. Ga terug naar de balie. Pak een Urgent Formulier uit het bakje als de agent niet kijkt. Gebruik de safe. Open de safe - Tik in het nummer, 33456 en je pakt er een Revolver uit - nummer van de safe kon je ontdekken, op het papiertje met de telefoonnummers - laatste nummer. Ga naar beneden. Combineer de nummerplaat met het Urgent Formulier en geef het aan de agente - Nieuwe locatie, Scrapyard (autokerkhof). Neem de taxi naar Scrapyard (268). 

 

Pak het Breekijzer. Gebruik het stuk vlees in de straat, rechts van de hond. Klik op de auto.

Je onderzoekt de auto en vindt een Kaartje - Nieuwe locatie, Wilson Street. Neem de taxi naar Wilson Street.

 

Praat met de uitsmijter en antwoord met, Rain (tik in). Ga de nachtclub binnen. Kijk naar het blauwe kopje, op het tafeltje met de piraat. Praat met de kaartspeler die alleen aan het tafeltje zit. Gebruik je speelkaarten uit je inventaris (cards) op de kaartspeler. Neem de taxi naar het Park, (276).

 

Praat met de taxichauffeur en je volgt een persoon. Gebruik het riool, links bij de uitsmijter (drain). Schiet snel, met je revolver, op de man. Onderzoek het lichaam - Kleine Sleutel. Zie in de afvoerkanaal een edelsteen glinsteren. Gebruik het visnet op de Groene Edelsteen om het te pakken. Gebruik het breekijzer op de deur. Ga naar binnen. Gebruik de zaklantaarn op het bureau. Open de lade met het kleine sleuteltje en je leest een document - Nieuwe locatie, Huhn manor. Neem de taxi naar het huis van Huhn manor (286). 

 

Gebruik de klimplant, links tegen het huis - je luistert naar mannen die een bom willen plaatsen. Open nu de voordeur. Ga in het huis links. Gebruik de telefoon - je belt de politie. Ga 2x rechts. Gebruik de vreemde vaas. Ga links en de trap naar boven. Ga rechts en pak het Stenen Hoofd (292). 

 

Herenhuis

Terug in het huis krijg je een nieuw bericht. Gebruik de trap naar boven, 2x links, trap naar boven, rechts en open de derde deur. Ga links, ladder omhoog en 2x rechts. Probeer aan het koord  te trekken (rope). Praat met de spook. De spook opent het luik. Klim via de ladder naar het dak van het huis. Klim via het geopende raam, op het dak. Ga links. Klik op de Haan (windrichting - rooster) en je pakt de Haan. Ga terug naar de zolder. Ga 3x links naar de zolderkamer. Gebruik de haan in de gleuf (strange slot). Pak de Springveer van de bank. Praat tegen het draakschilderij, tik in - Sand (297). 

 

Tempel - Egypte 

Pak de Steen (tegen de tempel). Gooi de steen naar de Gier (vulture). Pak de Doodskop van het skelet. Gooi de steen naar de Kokosnoot, boven in de boom. Zie 3 kleine groene tekens rondom de tempeldeur (tussen de zwarte tekens). Klik op het paneel van de tempel. Klik op de 3 tekens die je ziet rondom de tempeldeur en de tempeldeur zal openen - Grote J kleine omgedraaide j en soort vis. Ga de tempel binnen (303). De plattegrond hieronder is niet zo goed uitgebeeld

 

 

Lift Eerst verdieping

Uitgang Tempel

 

 

 

Blauwe Schakelaar

Lift eerst verdieping

Gruismachine

Archeoloog

Groene Schakelaar

Zweep

 

 

Rode Schakelaar

Inkervingen

Lift Tweede  verdieping

Automaat

Gele Schakelaar

 

Gele Edelsteen

 

 

Gele Schakelaar

Lift Tweede  verdieping

Blauwe Teken

Spiegel

 

 

 

 

 

 

Gang

Platte steen

Schatkamer

Wortel

Bess

gang

 

gang

 

 

Skeletten

Kruik

gang

Vuurkuil

Tombe

 

Stap in de lift. Open, onder, de deur aan de linkerkant. Klik op de blauwe schakelaar. Terug in de lift ga je naar de tweede verdieping. Open de bovenste links deur. Bekijk de inkervingen (engravings). Klik op de rode schakelaar. Terug in de lift en open de deur, links onder. Gebruik de springveer met de kabels (wire). Gebruik de tape op de kabels. Klik op de gele schakelaar. Terug in de lift ga je naar de eerste verdieping en open de onderste rechtse deur. Loop rechts naar de knop. Je stapt op een knop en een gruismachine wordt geactiveerd. Kijkuit dat je niet verpletterd wordt door de gruismachine. Druk op de knop en een slang valt uit het plafond. De slang kruipt naar je toe. Klik op de knop als de slang onder de gruismachine is zodat de slang verpletterd wordt door de gruismachine. Pak de dode Slang. Ga rechts. Klik op de Groene schakelaar (zie een zweep op de schakelaar liggen). Praat met de Archeoloog - hij verteld wat de inkervingen. Ga na de scŤne terug naar dezelfde plaats (rechts van de gruismachine) en pak de Zweep. Terug in de lift ga je een verdieping lager en open de bovenste rechtse deur. Klik op de Gele schakelaar. Gebruik een munt in de automaat en ga rechts. Pak de Gele Edelsteen. Terug in de lift , open je de deur rechtsonder. Bekijk het blauwe teken (mark). Open het luik in de muur (hatch) en je pakt een Spiegel. Ga 2x naar beneden. Pak de oude Kruik (jug). Verlaat de tempel (naar buiten). Vul de kruik met water. Ga terug naar de kamer waar je de kruik hebt gevonden en met skeletten. Gebruik de doodskop op het middelste skelet. Ga 2x rechts. Ga trap op naar de vuurkuil. Gebruik de zweep, boven in de haak en ga rechts als je over de vuurkuil bent geswingd. Pak de Pin. Gebruik de pin in het gatenpaneel, tik in - 17.

Klim op de ladder naar boven. Ga links met de trap naar beneden. 

 

Zie Bess vastgebonden en een Inheemse (native). Zie ook een losse platte steen, boven de Inheemse. Ga terug naar boven. Gebruik het breekijzer op de stenen vloer. Ga terug naar Bess. Klik op het Inheemse lichaam - je pakt een Papiertje. Lees het papiertje. Bevrijdt Bess. Combineer de kokosnoot en de slang met de kruik met water. Ga naar beneden.  Gebruik het breekijzer op de platte steen. Ga naar beneden. Zie de schatkamer. Kijk naar het blauwe kopje tussen de schat. Ga links en gebruik de kruik met de boomwortel. Ga terug naar de schatkamer en met de klimplant terug omhoog. Ga links. Ga bij de dode plant verder links. Naar beneden en rechts naar de kamer met een laserstraal. Geef de spiegel aan Bess en je pakt het Stenen Oog (338).

 

Herenhuis

Ga links naar de kamer met de contactdoos. Gebruik de 4 edelstenen in de sloten van de contactdoos. Open de nieuwe deur en pak de Ticket. Lees de ticket. Gooi de vis in het water. Ga beneden naar de wijnkelder. Plaats de 4 stenen objecten en het bronzen object op het stenen figuur - Stenen Hoofd, Stenen oog, Stenen Hand, Bronzen Vuist en Stenen Voet. Ga links door de tunnel. Gebruik de stopper boven in het plafond. Gebruik het touw aan de stopper. Loop naar rechts, zie de eindshow en kan je nu eindelijk je Pizza bezorgen ? - Totaal 355 punten

 

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

©GameSolves
http://www.gamesolves.tk
Forum
http://pub24.ezboard.com/bgamesolves

Free Web Hosting