27-06-2010

Death

Download gratis episoden avonturen game

 

Episode 1: The Scythe OfUnlimited Power

 

Dood (aka The Grim Reaper) voert strijd met een demon die zijn zeis wil stelen om de macht te krijgen!

Je moet je volgende opdracht krijgen, om de teleporter te repareren.

Pak de zeis van de muur en de piepschuim hoofd van het bureau. Open aan de rechterzijde de inventaris. Je hebt al een papierenzak. Gebruik de zeis op het touw van de trap in het plafond, om naar de badkamer te gaan. Pak het scheermesje op de vloer. Neem rechts uit de kast de parfum fles. Ga terug naar de slaapkamer en ga de trap af.

Praat met de aap. Hij geeft je de opdracht als je hem wat te eten geeft. Pak links wat apenvoedsel uit de kist, en geef het aan de aap. Hij wil een banaan. In inventaris: gebruik het scheermesje op de piepschuim hoofd, om er een banaan vorm van te maken. Combineer de parfum fles en apenvoedsel met de papierenzak, om ze in de zak te plaatsen. Bedek de bananen vorm met de papierenzak, en de nep banaan is bijna klaar. Verlaat het huis.

 

Buiten op de binnenplaats is een groot schaakbord met 4 verloren zielen en Dr. Zombie. Loop verder naar het portaal. Gebruik de bananen vorm op het vuur van de fakkel, en je hebt een nep banaan. Ga terug in het huis. Geef de banaan aan de aap. Hij geeft je de volgende opdracht. Verlaat het huis. Praat op de binnenplaats met Dr Zombie. Toon hem de opdracht en hij geeft je de draagbare teleporter. Nu kan je naar je volgende opdracht. Ga naar het portaal. Ga door het portal en je wordt naar het huis van de oude dame geteleporteerd.

 

Raak de oude dame aan, om haar leven te nemen, maar je wordt ingeslikt. Nu moet je je zeis en eigen lichaam terug krijgen. In de mond praat je met de tand Rotter. Vraag wat hij in zijn hand heeft, en of je het kan krijgen. Hij wil het tegen iets zoets ruilen. Loop naar de hersenen. De man die bij de kleine hersenen zit, wil niet met je te praten. Gebruik de kleine hersenen om controle over het lichaam te krijgen. De oude dame zit aan tafel.


Klik op de marmelade pot en suikerpot, om het te eten. Dat moet genoeg zoets zijn voor de tand Rotter. Ga terug naar de mond en zie de tand Rotter knock-out liggen. Neem het stuk metaal uit zijn hand. Ga naar de hersenen en loop links naar de neus. Wrijf het stuk metaal tegen de neusharen om het metaal op te laden. Ga naar de hersenen.

 

Praat nu met de man en vraag of hij een knuffel wil. Zeg dat je hem een knuffel kan geven als hij het echt wil. Zeg dan dat we naar mijn plaats kunnen gaan. Vertel hem dat hij met je aap kan spelen. De man valt inslaap. Gebruik het stukje opgeladen metaal op de hersenen en het lichaam is herstelt. Nu moet je je eigen lichaam terug krijgen.

Praat voor het bejaardentehuis met de bewaker. Vraag hem om je binnen te laten, maar dat zal hij niet doen. Loop boven in het scherm naar het donkere steegje. Probeer de skelet rat tussen de containers op te rapen, maar dat lukt niet. Je moet hem proberen te vangen. Ga terug naar de voorzijde van het bejaardentehuis en loop onder in het scherm om de kaart te open. Ga naar je huis in de rechterbovenhoek.

 

Neem de goede doos uit de vuilnisbak en ga naar de schuur naast het huis. Pak de hark naast de deur. Verlaat de schuur. Ga je huis in en pak de kaas op de tafel. Pak de pan op het aanrecht en verlaat het huis. Ga zuid en op de kaart naar de autokerkhof. Praat met de bewaker en vraag hoe je een rat vangt. Hij geeft je een blauwdruk en een stuk pijp. Loop noord op het autokerkhof en neem het touw van de kraan met de hark. Ga terug naar de ingang. Loop naar de kaart en ga naar het bejaardentehuis.

 

Loop naar het donkere steegje. Kijk naar de blauwdruk in je inventaris, om te zien hoe je een val maakt. Combineer de kaas met de doos. Combineer het touw met het stukje pijp en combineer het dan met de doos. Zet de doos op de grond voor de container en wacht tot de rat in de doos kruipt. Trek aan het touwtje om de rat te vangen. Neem dan de doos met de rat. Gooi de rat door het open raam, rechtsboven. De rat valt op de bewaker. Ga naar de voorzijde en ga nu het bejaardentehuis in. Pak de teleporter onder het bed en de roze pantoffels uit de kast. Gebruik dan de teleporter op jezelf, om naar huis te gaan. Maar iets is er veranderd.

Loop naar de brug en verder naar het huis. Ga de tent in en praat met Dr Zombie in de doodskist. Je moet hem eruit zien te krijgen. Gebruik de ladder rechts in de vloer, en je komt onder in een tunnel. Loop naar rechts tot je bij de DemonHunter komt. Praat met hem. Zeg dat je dood bent en dat je Dr Zombie helpt. Zeg dat je een vriend bent. Je moet het bewijzen. Je bent terug in de tent. Trek de roze pantoffels aan en ga weer de tunnel in.

 

Loop naar rechts. Pak het zwaard. Praat met de DemonHunter. Zeg dat een demon het zwaard gestolen heeft, en dat je het zwaard voor hem terug zal krijgen en de demon verjagen. Terug in de tent, gebruik je de pijp op de pan (in je inventaris), om wat lawaai te maken. Ga terug de tunnel in. Geef het zwaard terug aan de DemonHunter. Hij is nu je vriend en je kunt de sleutel op de tafel vinden. Loop terug naar links en boven naar de tent.

 

Zoek de sleutel op de tafel. Geen sleutel. Verlaat de tent. Op de dak van de tent zit de slechte aap met de sleutel. Gebruik de hark op de slechte aap, om hem van de tent te verjagen, en probeer dan de aap te vangen. Hij is te snel. Ga de tent in en naar de tunnel. Praat met de DemonHunter over de aap. Vraag hem advies en vervolgens of je zijn zwaard kan lenen. Ga naar de tent. In de tent gebruik je het zwaard op het dak van de tent. Verlaat de tent. Gebruik dan de hark op de aap, om hem van het dak te jagen. Probeer hem te vangen. De aap springt op het dak, zakt door de tentdoek en valt in de tent. Probeer in de tent de aap weer te vangen en de aap springt in de tunnel.

Ga de tunnel in en jaag hem op tot hij bij de DemonHunter staat. Ga zelf niet te dicht bij de aap staan. Praat met de DemonHunter en geef het teken dat hij de aap moet afleiden. Wanneer de aap druk bezig is in gesprek met de DemonHunter, pak je de sleutel uit zijn staart. Verlaat de tunnel. Gebruik in de tent de sleutel op de doodskist, om Dr. Zombie uit de doodskist te bevrijden.
 

Einde eerste episode

 

Tweede episode: Skulls and bones ??

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
©GameSolves

Nederlandstalige Forum

Henk

Free Web Hosting