Amarhys: The Lost Civilization

 

Professor Sir William Mac Formato (je broer) en zijn assistent leefden hun hele leven er al naar toe. Zes jaar geleden, op 13 april 1871, verlieten ze het vasteland, opzoek naar het mythische eiland, Amarhys.

Aan boord van de "Oude Margot", een oud schip van driehonderd ton, hadden ze wetenschappelijke apparaten en veel bouwmateriaal, genoeg om een ​​heel dorp te bouwen, zodra ze op hun bestemming kwamen.

Slechts een paar zeelieden, belust op geld en avontuur, volgden hem in deze lange onbezonnen avontuurlijke reis.

 

Download Engelstalige/Franstalige Demo

Release gratis spel ??

Lees in het help venster de spelhandleiding. Lees hoe je dingen in de inventaris moet combineren en kan demonteren.

Klik op de handpictogram naast de inventarisbalk, klik dan op een voorwerp om ze met elkaar te combineren.

In je inventaris heb je al een bijl en sleutel - rechtermuis klik om de inventaris te openen.
 

Ga naar de windenergiemolen. De deur is afgesloten en de sleutel is binnen in het slot.

Ga naar het houten huis aan de andere zijde. Voor het grote huis stop je. Draai naar links.
Neem het touw met haak, en daarna ook de spijker. Ga terug naar de windmolen.

 

Ga naar de linkerzijde en verder naar de achterkant. Neem de lange stok. Combineer in de inventaris de stok met het touw/haak en krijg een werphaak. Ga een stap terug en zie een palmboom met een doek. Gebruik de werphaak op de palmboom, en krijg het doekje. Ga naar de voorkant van de windmolen. Schuif het doekje onder de deur. Gebruik de spijker in het slot en neem de doek met sleutel. In inventaris - klik op het doekje met de sleutel en neem de sleutel van het doek.
Gebruik de sleutel op het slot, open de deur en ga naar binnen.

 

Trek boven in de hoek aan de ketting, draai rechts naar de ketel, draai aan het ​​handwiel en trek weer aan de ketting. De as begint te draaien. Draai naar links en trek aan de hendel van de tijdmachine. Een toegangspoort/portal opent. Schakel de toegangspoort weer uit - klik op de hendel. Draai het naar 2004. Trek weer aan de hendel. Ga door de toegangspoort en we belanden in de demo. De eerste demo werd in 2004 uitgebracht. In de demo kan je het gebied verkennen.

 

Einde demo


Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
GameSolves
Forum NL
Henk
Free Web Hosting