~airwave~ : I Fought the Law, and the Law One

 

Download gratis spel

 

Je wilt naar de Ometa Bar om het live optreden van Audrey en Rasputin te zien.

 

Ometa Bar
Ga links en op de kaart naar de Ometa Bar. Praat buiten met Audrey en Rasputin. Vraag waarom ze niet binnen zijn - er zijn complicaties. Vraag over de verhalen van hun toer. Praat altijd volledig met de karakters.

 

Ga de bar in. Praat met Kim achter de bar. Zeg dat het rustig in de bar is en vraag of Audrey en Rasputin optreden. Kim vertelt over een brutale oplichter. Volgens zijn papieren kunnen ze niet optreden. Vraag Kim wat ze drinkt en ze zal een fles openen. Praat met Jared en vraag over zijn bedrijf. Vraag over het bewijs en hij zal je een document geven, een motie ondertekend door de burgemeester. Je denkt dat het nep is en je gaat het onderzoeken. Verlaat de bar en ga links naar de kaart. Ga naar de grill.

 

Grill

Hier is de burgemeester, Lady Ophelia. Ze ziet eruit alsof ze in een soort trance is. Praat met haar, maar ze reageert niet. Druk op de bel, bovenop de voedselvitrine, en Laurence zal tevoorschijn komen. Praat met hem over de burgemeester en hij zal je vertellen over de Fat Coma. Vraag hem of je echt zo lang moet wachten, om met de burgemeester te kunnen praten. Geen kans dat je met haar praat, tenzij je haar iets sterks laat ruiken en als je de juiste noot voor haar speelt. Verlaat Laurence en ga op de kaart terug naar de Ometa Bar.

 

Ometa Bar

Praat buiten met Audrey en Rasputin over de verhalen. Luister goed wat hij zegt. Ga de bar in. Kijk (linkermuis klik) op de cocktailmenukaart op de bar. Vraag Kim voor een drankje. Vraag meer informatie over alle cocktails en ze zegt wat er in elke cocktail zit. Noteer de cocktail met een mango. Bestel de Tangy Time-warp cocktail en vraag om een extra ouzo shot. Krijg de cocktail.

 

Grill
Gebruik de cocktail onder de neus van de burgemeester. Neem een proefmonster van de tafel naast de burgemeester. Zie in de inventaris dat het vet aan een stokje is. Ga op de kaart naar de caravan

 

Caravan

Praat met Damon en vraag hem over resonantiefrequentie. Hij zal je er alles over vertellen. Toon hem het vet op een stokje en vraag naar de frequentie van vet. Hij zal je helpen, maar omdat hij zijn handen vol heeft zal hij het neuriŽn en je moet zeggen wanneer het begint te trillen. Zodra het scherm trilt, klik je op hem om het te zeggen. Hij zegt dan dat het de fis mineur toonsoort is. Kijk naar de instrumententas naast de caravan. Je vraagt aan Damon of er een fis mineur instrument in de tas zit en je neemt een hoorn.

 

Grill

Gebruik de cocktail (als je dat nog niet gedaan hebt) en dan de hoorn op de burgemeester. Praat met de burgemeester. Vertel over het probleem in de Ometa Bar. Toon haar het document. Het is inderdaad nep.
 

Ometa Bar
Praat in de bar met Jared. Hij verlaat de bar. Vertel buiten tegen Audrey en Rasputin dat zij kunnen optreden in de bar. Hij vertelt je over de kapotte basinstrument en de gestolen tamboerijn. De snaar van het basinstrument is stuk. Neem de spijkers op de grond naast de deur. Ga terug de bar in. Neem de flesdop op de bar.

 

Caravan

Neem de tang uit de doos achter Damon. Ga op de kaart naar het radiostation 'airwave'.

 

Radiostation
Zie buiten een kabel om het wiel. Gebruik de tang op de kabel om de kabel van het wiel te nemen. Kijk naar de flessen en zoek een andere flesdop. Ga het radiostation in. Kijk in de prullenbak en je vindt een derde flesdop.

 

Ometa Bar

Geef de kabel aan Audrey - ze kan het als snaar gebruiken, maar het moet eerst gekookt worden.
 

Grill
Neem nu het mandje op de grond naast de burgemeester. Combineer de 3 flesdopjes met de mand en daarna met de spijkers en krijg een tamboerijn. Geef de kabel aan Laurence en hij zal het voor je koken.

 

Ometa Bar

Geef de gekookte kabel aan Audrey en de tamboerijn aan Rasputin. Ze zijn klaar om op te treden. Ga de bar in. Praat met Kim. Je kan niet blijven om naar het optreden te kijken, want je moet je radioprogramma doen.

 

Radiostation

Ga naar binnen en krijg wat minder goed nieuws van Zak ....

Einde

 

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
©GameSolves

Nederlandstalige Forum

Henk

Free Web Hosting