Brain Hotel

Problemen van vermoedelijke radioactieve heerst er in het Brain Hotel en slechts ED Arnold de heldhaftige leveringsman kan de dag redden. Goed, iemand anders kan dat waarschijnlijk ook, maar hij is daar als eerste.

Downloaden gratis spel.

 

Het spel begint met het verhaal, klik rechtsonder in het scherm op Next om door te bladeren en klik op Play om het spel te starten. Na de intro kom je bij het hotel. Pak (get) wat centen "pennies" en een munt "coin" uit de fontein .

Bekijk (look) het pakje "package" in je inventaris. Ga hotel in.

Praat (talk) met de Receptionist.

Ga naar buiten.

Gebruik (use) de telefoon en zeg 'help, ik zit vast op de 13 etage'.

Ga hotel in.

Gebruik de computer, na de scène heb je een pasje van kamer 618 die je in je inventaris bekijkt "key card" (klik op de pijl van je inventaris om alle voorwerpen te kunnen zien). Ga links. Praat met de liftboy Impo (zesde etage).

 

Ga naar kamer 616, scène.

Ga kamer 618 in.

Ga links de deur in en je ziet een scène waar je een gesprek afluistert.

Ga na de scène door de linkse deur en praat met de huilende Robot 6.

Je krijgt een lijst "list" waarop staat welke voorwerpen (5) je aan hem moet geven zodat hij Botsmith kan stoppen met zijn plan. Bekijk de lijst:

1: 9 volt batterij

2: GSM telefoon

3: plutonium

4: computer chip

5: iets van rubber

 

Pak de gele "label" die achter op de grond ligt. Ga de gang op.

Pak een fles met ammoniak "ammonia" uit het wagentje.

Ga met de lift naar beneden, praat met de liftboy en vraag of hij  ergens een GSM telefoon heeft gezien (cell phone).

Ga 2x rechts naar de bar.

 

Praat met de barman, probeer de fles met plutonium te pakken, praat weer met de barman en je krijgt een fles met chocolade likeur die niet te drinken is  "chocolate smoothie". Geef (use) de label aan de barman en je krijgt de fles met "plutonium".

Ga rechts. Pak de emmer "bucket", gebruik de centen  met het drankautomaat.

Ga 4x links. Pak de "deodorant" uit de kast.

Ga naar de lift, open de fles met de chocolade likeur, gebruik de fles chocolade likeur met de liftboy, geef (use) de munt aan de liftboy en je krijgt een GSM telefoon "cell phone". Ga met de lift naar het zwembad (pool). Gebruik de emmer met het water "bucket of water". Ga met de lift naar beneden. Ga 4x Rechts.

 

Praat met de geestelijke rechter (judge mental). Pak het gasmasker (gas mask) die op de grond staat die je dan opzet, gebruik de ammoniak fles met het water in de emmer in je inventaris. Pak na de scène de "computer chip" van de tafel. Ga buiten naar je vrachtwagen.

 

Open de klep (truck) en pak het pakje dan niet geleverd is uit de wagen "package".

Ga met de lift naar de zesde etage en ga je kamer in.

 

Open de deodorant fles, bekijk het roze berenvel (rug) zodat je erop komt te staan en de branddetector inwerking stelt. Verschuif (move) de plant die in de hoek staat, open de rookdetector (smoke) en pak de batterij "battery".

 

Ga links de deur door naar de kamer met Robot 6. Geef het pakketje aan de robot en hij legt een rubberen pop op het bed. Praat met de robot, je zegt dat je alles hebt wat op de lijst staat en bekijk het Einde.

 

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves
Forum
Henk

Free Web Hosting