ireland.jpg (5182 bytes)maya2.jpg (5557 bytes)china.jpg (5615 bytes)ship.jpg (4191 bytes)shambhala.jpg (5664 bytes)

De Ruimtereis

Loop naar het planetarium en click op de onderste steen. Je wordt hierdoor naar Ierland geteleporteerd. Verlaat de kapel en loop naar het strandje waar je paard je staat op te wachten. Bestijg het paard en ga nog één keer naar vogeleiland. Loop naar de dode boom bij het afgebrokkelde muurtje. Haal je kristallen bol tevoorschijn en houd die bij de takken van de boom. Als de lijnen op het kristal oplichten, click je erop.

atlantis036.jpg (14003 bytes)
Op naar de eerste ruimtereis...

Je maakt nu een korte ruimtereis. Als je achter de maan bent aangeland, ga je terug naar moedertje aarde. Bestijg je paard weer en ga terug naar de kapel. Bij binnenkomst draai je naar links en click je op de tranen van het beeld aan de muur.

Terug op je vaartuig loop je weer naar het planetarium. Click nu op de middelste steen. Je gaat nu naar het land van de Maya's. Loop naar de piramide van de koning. Ga onderaan de trap naar boven staan. Haal wederom je kristallen bol tevoorschijn en houd die bij de takken van de boom. Zodra de lijnen weer rood oplichten, click je erop.

atlantis037.jpg (14106 bytes)
de tweede...

Je maakt nu weer een korte ruimtereis. Ga weer terug naar de aarde. Loop naar de andere piramide. Ga naar boven en click op de pot met vuur om terug te gaan naar je vaartuig. Ga weer voor het planetarium staan en click nu op de bovenste steen. Je belandt dit keer in China.

Ga het gebouw binnen en ga de achterste kamer rechts in, de schildpadkamer. Loop naar de muur met het raam erin. Ga op de één na laatste streep op de vloer staan en loop zo rechtdoor naar de muur aan de overkant. Zodra de geheime doorgang open gaat, ga je daar doorheen.

Loop weer naar het plateau met de wierrookstandaards. Stap op het ivoorkleurige plateau met de beeldjes. Ga via het waterbassin naar buiten. Loop tot vlak voor de gouden deur. Haal daar je kristallen bol weer te voorschijn en draai naar links. Zodra de lijnen weer rood oplichten, click je erop.

atlantis038.jpg (14699 bytes)
de derde...

Ga weer terug naar de aarde. Draai je om en loop terug naar het gebouw. Loop het ivoorkleurige plateau af en verlaat die kamer. Ga via de schildpadkamer de gang op en loop naar buiten, de binnenplaats op. Ga voor de gong staan en geef daar met je drumstick een dreun op.

Terug op je vaartuig draai je naar rechts en ga het voorste gedeelte in. Ga de trap op en draai je om naar het voorste gedeelte van je vaartuig. Haal nogmaals je kristallen bol tevoorschijn en houd dat naar het voorste gedeelte van het vaartuig gericht. Zodra de lijnen rood oplichten, click je er weer op.

atlantis039.jpg (10160 bytes)
en de laatste...

Je gaat nu een langere reis maken, waarbij je kristallen bol wordt ongevormd tot een plat, hoekig kristal. Nadat je weer bij de maan bent aangekomen, ga je eerste naar de felverlichte planeet.

atlantis040.jpg (8292 bytes)

Als je stil komt te staan bij de grote gele planeet, ga je rechts daarvan verder. Ga naar de volgende felverlichte ster.

atlantis041.jpg (8436 bytes)

Draai een beetje naar links en ga de door de bruingroene ruimtenevel verder.

atlantis042.jpg (9878 bytes)

Ga verder naar de gele planeet.

atlantis043.jpg (10035 bytes)

Ga door naar de beige planeet in de verte.

atlantis044.jpg (5901 bytes)

Als je nu je inventory oproept, zie je dat je kristallen bol is omgevormd. Ga terug naar de aarde. Ga op je vaartuig naar beneden en loop naar het planetarium. Plaats nu de drie stenen die je nog hebt op de nog vrije punten van het planetarium. De juiste volgorde is: de linker steen op de bovenste punt, de tweede steen op de tweede vrije punt en de derde op de laatste vrije punt. Plaats het kristal in het midden van de stenen. Let op de motieven van deze laatste drie stenen...

atlantis045.jpg (47914 bytes)
Alle stenen op een rijtje...

Je gaat hierdoor dwars door het planetarium heen. Beneden aangekomen, bevind je je in een ruimte met lotusbloemen en gordijnen. De kunst is nu om de juiste gordijnen in de juiste volgorde aan te clicken. De motieven van de gordijnen moeten overeenkomen met de laatste drie stenen die je zojuist in het planetarium hebt geplaatst.

De juiste gordijnen zijn:

atlantis046.jpg (25652 bytes)
Gordijn nummer 1

atlantis047.jpg (26926 bytes)
Gordijn nummer 2

atlantis048.jpg (26013 bytes)
Gordijn nummer 4

En de juiste volgorde is:

1, 3, 2, 1, 3, 2

atlantis049.jpg (15219 bytes)
Op naar...

Je wordt nu geteleporteerd naar…

shambhala.jpg (5664 bytes)
...Shambhala

Free Web Hosting