19-11-2008

A Vampyre Story

 

Vampyre Story voert je richting de Victoriaanse periode waar je een Franse operaster speelt die gevangen gehouden wordt door een verwarde vampier. Het verhaal zelf draait om operazangers Mona De Lafitte wiens leven plotseling tot het einde komt door baron Shrowdy von Kiefer. Door deze vloek is ze een vampier geworden en samen met haar beste vriend Froderick ontsnapt ze uit het kasteel Draxsylvania van Von Kiefer om naar Parijs te reizen, om haar droom alsnog te verwezenlijken, zingen in de Opera van Parijs. Uiteraard krijgt ze te maken met de nodige uitdagingen.

 

Demo - 445 mb - Demo is Engels en Duisttalig

 

Begraafplaats

 

In de demo bevind je je op de begraafplaats, waar je de aarde van het graf van Mona moet zien te vinden. Deze aarde moet vervolgens in haar lijkkist gestopt worden zodat ze überhaupt aan haar reis naar Parijs kan beginnen.  Onderzoek alles voor grappige opmerkingen. Houd de linkermuis knop ingedrukt en selecteer in het menu venstertje de opdracht.

 

Ga het huisje in - kantoor van het kerkhof. Bekijk de map van het kerkhof, om je eigen graf te vinden - gebied A113. Als je dit gedaan hebt, wordt Mona opgesloten in het kantoor door Shrowdy. In de inventaris heb je een parfumfles en je vleermuis, Froderick. Praat met Froderick (klik op Froderick in de inventaris en houd de muisknop ingedrukt). Bekijk het raam. Je kan niet door de spijlen vliegen. Buiten zie je een lege regenton onder de regenpijp staan. Misschien kunnen via de schoorsteen hier uit komen (want je kan je veranderen in een vleermuis en dus vliegen), maar dan moeten we eerst het vuur doven. Pak de schop, pikhouweel en blaasbalg. Ze komen blauwkleurig in de inventaris doodskist, zodat je weet waar de voorwerpen staan of liggen, als je ze nodig hebt. Als je ze gebruikt hebt en niet mee nodig hebt verdwijnen ze uit de doodskist. Gebruik de parfumfles in het ovenvuur. Het vuur komt uit de schoorsteen, smelt het ijs en het water stroomt de regenton in. Kijk weer uit het raam. Het water in de regenton is weer snel bevroren. Gebruik de schop in het vuur. Gebruik de hete schop op het raam.

 

Mona duwt met de schop de regenton naar de deur. Gebruik de pikhouweel op de deur. Mona plaatst het onder de deur. Gebruik dan de hete schop op de deur. Het water smelt en een plaswater ligt in het kantoor. Zuig het water op met de blaasbalg en gebruik dan de blaasbalg met het water in het vuur. Verlaat het kantoor via de gedoofde oven. Je vliegt als vleermuis door de schoorsteen. Zodra we geland zijn gaan we automatisch naar je graf. Froderick graaft in het zand, plotseling worden de doeken van de kruizen verwijderd. Mona is weer gevangen.

 

Einde Demo

 

 

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves
NL Forum

Henk

Free Web Hosting