24-06-2011

 

Alpha Polaris

 

Op het Amerikaanse onderzoekstation Alpha Polaris gebeuren mysterieuze incidenten. Alpha Polaris ligt volledig geļsoleerd. We spelen de Noorse bioloog Rune Knudsen op een onderzoeksstation in Groenland. Na een ionen storm gaat het fout en begint de strijd om te overleven.
 

Download Engelstalige Demo

Download Duitstalige Demo

Website Alpha Polaris

Download Alpha Polaris gratis op Steam (Januari 2020)

 

Demo oplossing

Alpha Polaris Station

 

Dag 1

 

Slaapkamer
Nadat Rune gewekt wordt onderzoek je de slaapkamer. Druk op de spatiebalk, om alle hotspots in het scherm te tonen. In je inventaris hebt je een multie-gereedschap setje (mes,vijl, schroevendraaiers, kompas), een notitieboekje en aansteker. Verlaat de slaapkamer.

 

Gang

Kijk op de gang op het prikbord. Zie 3 sleutels en verjaardagskaart. Ga naar de woonkamer/keuken.

 

Woonkamer

In de woonkamer volg je een gesprek tussen Al en Nova. Praat daarna met Nova Anawak. Achter kan je naar de keuken.

Onderzoek alles in de keuken. Ga terug naar de gang en ga naar de garage.

 

Garage
Onderzoek alles. Ga naar de lobby.

 

Lobby

Pak het verdovingsgeweer, rol verpakkingtape, touw en een EPGE vlag. Ga naar het laboratorium.

 

Laboratorium
Pak de sedativa-uitrusting (kalmerend geneesmiddel). De uitrusting bestaat uit sedativa naalden, traceerhalsband, oximeter (slijmvlies/mucosa meter) en antisedan spuit (tegengif).

Ga terug naar de lobby en ga naar buiten.

 

Buiten

Praat met Ted 'Tully' Grean. Klim samen op het dak. Na een kort, informatief gesprek met Tully, laad je het verdovingsgeweer met een sedatief naald (combineer een naald met het geweer) en schiet op de ijsbeer. Ga naar beneden en kijk naar de ijsbeer. Verwijder het verdovingspijltje. Onderzoek de bek (rechtermuisklik). Je ontdekt een gebroken tand en heeft daardoor ontstoken tandvlees. Gebruik de oximeter in de bek van de ijsbeer, om de slechte adem te meten. Gebruik de traceerhalsband om de nek van de ijsbeer. Praat met Tully. De ijsbeer heeft een tandbehandeling nodig. We besluiten om de ijsbeer in de sneeuwhonden kooi te leggen, maar hoe doen we dat? Het zou met de "sneeuwmobiel" moeten lukken!

 

Ga rechts naar station west en probeer de sneeuwmobiel te nemen - Tully heeft de sleutel. Praat met Tully - type in de suggestie balk: 'need keys'. Tully haalt de sneeuwmobiel. Open de deur van de sneeuwhonden kooi. Pak de spanband van de sneeuwmobiel. Gebruik de spanband op de ijsbeer. Neem het touw uit de inventaris, klik het touw op de ijsbeer, dan op de paal in de geopende sneeuwhonden kooi en dan op de sneeuwmobiel.  We slepen de ijsbeer in de sneeuwhonden kooi. Tully neemt pauze. Gebruik de spuit met het tegengif op de ijsbeer. Links kan je naar de generator. Ga naar station west, noord naar de voorkant van het station en ga naar de lobby in het stationsgebouw. In de lobby kan je via de trap onder naar de kelder. Kijk rond in de opslagplaats. Ga terug naar de lobby en ga naar het laboratorium.

Laboratorium
Open het medicijnkastje en neem de antibiotica fles (Sultamicillin, een vloeibare vorm van penicilline).

Al, Tully en Nova komen in het laboratorium. Zie het eindfilmpje van de demo.

 


© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
GameSolves
NL Forum

Henk

Free Web Hosting