01-12-2007

Art of Murder: FBI Confidential

Het verhaal in Art of Murder: FBI Confidential draait om de jonge FBI agente Nicole Bonnet. Haar eerste taak is om in Peru een serie macabere moorden op te lossen waarbij de slachtoffers rijke inwoners waren. De moorden zijn extra opvallend omdat de harten uit de slachtoffers worden meegenomen.

Demo (88 mb): De demo heeft Poolse ondertitels, maar het gesproken woord is in het Engels

Demo Oplossing

Het doel in de demo is dat je voor licht zorgt, zodat je de trap naar boven kan nemen.

 

Ga in de trappenhal naar links en op de gang, rechts naar de keuken. Pak uit de open koelkast de whiskyfles. Verlaat de keuken en ga naar de tegenoverliggende kamer. Pak rechts uit het toilet van de grond een afvoerstop. In de slaapkamer pak je een borstel. Verwijder de haren uit de borstel (linkermuis klik op de borstel in de inventaris). Ga op de gang onder in het scherm verder de gang door en rechts/achter naar kamer 9. Ga naar de zijkamer. De arme man Tatum, schrikt van je. Praat met hem. Omdat hij de kamer niet wil verlaten geef je hem de whiskyfles. Dit lukt niet, omdat het niet de goede whisky is. Pak de lege fles onder het tafeltje. Ga terug naar de keuken. Klik op de spoelbak (aanrecht) om het in close-up te zien. Gebruik de afvoerstop in het afvoerputje. Leg de lege fles in de spoelbak. Draai de waterkraan open. Het etiket weekt los van de fles en pak het etiket. Plak het etiket op de whiskyfles. Geef de whiskyfles met het nieuwe etiket aan Tatum en krijg een verfrommeld papiertje. Lees het papiertje in de inventaris - een aanwijzing voor een mobiletelefoon. Verlaat de kamer. Je zegt nog iets tegen Tatum als je de kamer verlaat en hij verlaat dan de kamer. Pak van de bank een stop. Ga op de gang naar het stoppenkastje. Plaats de stop in het kastje - Het past er niet goed in. Pak de stop terug. Combineer de stop met de haartjes en plaats de stop dan weer terug in het stoppenkastje - Het geeft kortsluiting. Ga terug naar de keuken. Klik op het keukenblad, rechts van de deur om het in close-up te zien. Trek met behulp van het papiertje de stekker uit het stopcontact. Ga terug naar de stoppenkast. Pak de stop,  repareer de stop weer met de haartjes en plaats de stop terug. Ga terug naar de trappenhal en neem nu de verlichte trap naar boven. Onderzoek de vloer en zie een gat tussen de planken met een mobiletelefoon. Til de plank omhoog met de borstel en pak dan de mobiletelefoon. Pak de borstel terug, ga terug  naar beneden en verder met de trap naar beneden.

 

Einde Demo. Release Januari 2008

 

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
 

GameSolves
NL Forum

Forum
Henk

Free Web Hosting