Amazing Adventures of Lucy Lavender

24-07-2004

Na de Intro sta je in je in de gang van je woning. Achter is de keuken, rechts de woonkamer en via de keuken of de woonkamer kan je naar de eetkamer. Met de trap in de gang ga je boven naar de slaapkamers en badkamer. Pak in de woonkamer onder het tapijt een sleutel. Pak in de eetkamer een kopje van de eettafel. Gebruik de sleutel op de la van het tafeltje onder het TV scherm en pak er een playboy magazine uit. Pak uit de ijskast in de keuken een macaroni schotel. Gebruik het kopje met de waterkraan van de afwasgootsteen om het met water te vullen. Ga naar boven.

Eerste deur is  de kinderkamer die op slot is, daarlangs is de badkamer, slaapkamer van je broer David, dan je eigen slaapkamer en daar tegenover de slaapkamer van je ouders waar je niet binnen kan. Pak uit de badkamer een flesje shampoo uit het bakje bij het toilet. Praat met je boer die in zijn slaapkamer is.

Pak uit je eigen slaapkamer een potje nagellak. Klik op de toilettafel, je dagboek is weg en je zegt dat je die moet gaan zoeken. Praat weer met je broer, hij heeft het dagboek gestolen en hij wil iets leuks en dan geeft hij het je terug.  Geef hem de playboy magazine. Praat weer met hem, je krijg zijn gamepad waarvan de joystick kapot is die je moet maken.  

Gebruik de macaroni schotel met de microwave in de keuken. Combineer de verharde macaroni schotel.met de gamepad in je inventaris. Geef het gemaakte gamepad aan je broer. Praat met hem en nu wil hij een heet kersendrankje en hij geeft je een zakje kersensmaakstof. 

Gebruik het kopje water met de mirowave, gebruik het zakje kersensmaakstof met het hete water. Gebruik het flesje shampoo met het kopje en dan giet er ook de nagellak erin.  Geef het kopje met het spul aan David. Ga naar beneden. David wordt ziek en gaat overgeven in de badkamer. 

Ga naar zijn slaapkamer en pak een foto uit de la. Het is een foto van David die een bikini aan heeft. Ga naar beneden en je hoort de deurbel. Gebruik de intercom die achter tegen de muur hangt in de eetkamer en laat Sam de vriend van David binnen. Praat met Sam die in de gang staat.  

Ga met David praten in zijn slaapkamer. Je krijgt je dagboek terug en je moet zorgen dat Sam weggaat. Laat Sam de foto van David in bikini zien. Sam maakt er kopieŽn van, hangt ze op school en Einde game

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

GameSolves
http://www.gamesolves.tk
Forum
http://gamesolves.proboards23.com/

Henk

Free Web Hosting