06-01-2012

 

Alimardan's Mischiefs

 

Dit Iranese  spel (met Engelstalige ondertitels) gaat over Alimardan. Hij haalt veel kattenkwaad en grapjes uit op school en met iedereen.

De kinderen willen niet meer met hem spelen. Hij moet zijn gedrag verbeteren van zijn vader en leraar.

Hier kan je het spel kopen/downloaden

 

Thuis - Keuken

Pak de reinigingsmiddel fles , luciferdoosje, ovenhandschoen, lege pot, zoutpotje, knoflook, handveger, appel en aardappel. Klik op de opgestapelde borden. Draai de waterkraan open. Open de koelkast. Draai het gas hoger van de soepketel op het gasfornuis. Combineer de ovenhandschoen met de reinigingsmiddel fles. Ga naar de woonkamer.

 

Woonkamer

Praat met de slapende kinderjuffrouw - je moet de keuken opruimen. Kijk naar de TV. Ga naar de achtertuin.

 

Achtertuin

Pak de mand, stok en krukje. Sluit de kooidoor van de kip en geef de knoflook aan de kip. Gebruik de mand op de haan.

Gebruik dan de stok op de haan en op de kip. Leg de aardappelen in het nest van de duif - de duivennest valt op de grond.

 

Keuken

Zet het krukje voor de koelkast  - klik het krukje op de theepot. Neem de theepot en zet de theepot in de koelkast. Pak het krukje terug.

 

Achtertuin

Praat met je vader - je moet het duivennest repareren. Pak de kapotte duivennest. Ga door het steegje. Ga rechts naar de timmerwerkplaats.

 

Timmerman, MashGhasem

Zie een bromfiets. Loop naar de mierenhoop. Vang een paar mieren tot Alimardan zegt dat hij een idee heeft - klik op de mieren met de schijfcursor aan de onderkant/zijkant van de mierenhoop (Niet op de mierenhoop maar ongeveer op de muur waarover de mieren lopen. Blijf klikken tot je ze gevangen hebt). Alimardan zegt als hij er een gevangen heeft en krijg een volle pot. Ga naar binnen. Pak in de timmerwerkplaats de houtlijm, planken en stok, potje met vet, spijker en stro. Combineer de planken met de stro, dan met de lucifers en krijg vuur. Neem de hoorn van de haak van de rinkelende telefoon. Gebruik de houtlijm op het timmergereedschap 'lumber' op de werkbank. Je verlaat de timmerwerkplaats. Leg het vuur voor de deur. Ga links richting huis.

 

Straat

Probeer de stok voor de wiel van Johar khan wagentje te pakken. Ga links naar de achterstraat.

 

Achterstraat

Kijk naar de kat in de afvalcontainer en pak het elastiekje. Pak de bananenschil op de grond.  Combineer de stok met het elastiekje en dan de katapult met de appel. Gebruik de handveger op de kat. Ga de banketbakkerij van Mr. Hossein in.

 

Banketbakkerij

Klik op de verjaardagstaart in het rek. Kijk naar het slagroomgebakje in het rek (cream). Demonteer de ovenhandschoen van de reinigingsmiddel - rechtermuis klik met de vergrootglascursor op de ovenhandschoen. Gebruik dan de reinigingsmiddel fles op het slagroomgebakje en combineer de fles dan weer met de ovenhandschoen. Gebruik de volle pot met mieren op het gebakje voor de banketbakker. Ga rechts naar de banketwinkel. Gebruik het zoutpotje op de verjaardagstaart. Trek de strekker uit het stopcontact - achter de verjaardagstaart. Je wordt de winkel uitgezet. Ga rechts naar het volgende scherm.

 

Steegje

Hier is de woning van Mr. Hejazi. Gebruik de katapult met appel op de mus, boven op de draad.  De deugniet haalt weer een grapje uit en loopt vlug weg.

 

Straat

Ga naar de timmerwerkplaats. Gebruik de spijker op de bromfiets buiten tegen de timmerwerkplaats, om de band leeg te laten lopen.

Verwijder nu de stok voor de wiel van Johar khan's wagentje - het wagentje rolt weg en botst ergens tegenaan. Ga links en ga naar je huis.

 

Thuis - kelder

Ga in de achtertuin door de open deur naar de kelder. Klik op de lichtschakelaar. Pak de insect die op en neer loopt bij de knoflookstreng - klik op de insect als hij aan de bovenkant van de knoflookstreng is. Pak de gierst zak in het rek (millet/graangewas). Klik op het rode krukje. Probeer de snoepjes in het rek te pakken. Pak nu het rode krukje. Klik het rode krukje op de snoepjes, om de snoepjes te pakken. Verlaat de kelder.

 

Pretpark

Alimardan loopt automatisch naar het pretpark. Klik op het reuzenrad tot Alimardan iets tegen de kinderen zegt.

Klik op de rode speed reuzenrad hendel onder de ballon. Het reuzenrad draait zeer snel en je loopt snel weg.

 

Klaslokaal

Pak de magische markeerstift en de krijtjes. Gebruik de markeerstift op de wereldbol afbeelding tegen de muur - je schrijft 'ik ben een aap' erop. Gebruik de krijtjes op het schoolbord. Combineer de katapult met de krijtjes. Save. Gebruik de katapult/krijtjes op de lamp. Hij kan zijn dat het spel hier crasht/bug. Laad het spel en gebruik dan de katapult/krijtjes op de lamp en nu zal het spel doorgaan?

 

Mash Samad

Gebruik het vetpotje (grease) op de bezem. Leg de bananenschil op de grond.

 

Steeg - Huis van Mr. Hejazi

Geef de snoepjes aan Morad. Je schiet de bal door het raam van Mr. Hejazi. Klik op de voordeur van Mr. Hejazi. Je moet de glasscherven opruimen in de tuin. Neem de veger en vuilniszak - de vuilniszak verhuist linksboven in het scherm. Gebruik de veger op de bladeren (rechts) en dan op de glasscherven tot je ze opgeveegd hebt. Gebruik de veger op de andere hoop bladeren (midden). Gebruik de veger op de linkse hoop bladeren en pak dan met de veger de botten met vleesafval. Zorg dat je alle bladeren opgeveegd hebt. Klik dan op de vuilniszak, om het op de grond te zetten. Praat dan met Mr. Hejazi. Pak de bal. Pak de moer onderaan het tafeltje. Ga terug naar het steegje. Geef de bal aan Morad.

 

Thuis

Je eerste taak is om de keuken op te ruimen. Ga naar de keuken. Gebruik de ovenhandschoen/reinigingsmiddel op de gemorste soep op de vloer, thee vlek op de vloer en chocolade spetters in de koelkast en tegen de muur. Pak de ijsthee theepot uit de koelkast en sluit de koelkast. Zet het krukje voor de koelkast en zet de theepot terug op de samowar (Russisch-Turkse theemachine/waterkoker). Pak het krukje weer terug. Draai de waterkraan dicht. Klik op de gebroken borden, om de scherven op te ruimen. Ga naar de woonkamer.

 

Achtertuin

Klik op de haan, om de krat te verwijderen en klik dan weer op de haan. Open het kooideurtje van de kip (rechtermuis klik op het kooideurtje).

Praat met oom Sadegh. Hij geeft je een bankbiljet om 2 dozen gebak voor hem te kopen. Ga door de steeg naar de straat.

 

Straat

Ga links naar de achterstraat. Hier zit Johar khan met zijn kapotte wagentje. Neem het gebroken wagenwieltje.

Praat met Johar. Ga links naar Mr. Hossein's banketbakkerij.

 

Banketbakkerij

Geef het afvalvlees/botten aan de kat op de afvalcontainer. Ga naar de banketwinkel. Geef het bankbiljet aan Hossein en koop twee dozen gebak.

 

Timmerwerkplaats

Praat met de timmerman, Mashghasem. Geef het gebroken wagenwieltje aan hem en hij zal het repareren. Verlaat de timmerwerkplaats.

 

Mash Samad

Praat met Mash.

 

Straat

Geef het gerepareerde wagenwieltje aan Johar.

 

Achtertuin

Praat met oom Sadehg. Je geeft hem de gebakdozen en de bruiloft kan beginnen. Onze deugniet is weer en braaf manneke.

 

Einde

 

 

 

Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.
GameSolves
NL Forum

Henk

 

 

Free Web Hosting