Het Gekke Avontuur van Agapito  

Agapito's Crazy Adventure (aka Island Adventure)

Download

Agapito zit aan zijn ontbijt en gooide de cornflakes uit het pak op zijn bord zoals hij dat iedere werkdag doet. In het pak zat een bonnetje voor een vakantie voor 2 personen: hij zou Susan, zijn vriendin uitnodigen.
 

Samen ga je op weg naar de luchthaven. Plotseling verdween zij op de luchthaven.
Agapito ging nu alleen. Maar zodra aanboord, was het wat hij vreesde!

Hij mocht mee in de vrachtruimte, geen stoel en nabij hem een gorilla in een kooi.
Twee piloten die het vliegtuig bestuurde.  

Praat met de piloten. Gooi het kaartje (use ticket) naar de gorilla en pak het opgerolde papiertje van de grond die de gorilla terug gooit. Bekijk het papiertje in je inventaris en je ontdekt dat het een map is. Geef de map aan de piloot. De piloten ontdekken op de map dat ze boven de plaats vliegen waar je moet zij. Je doet een parachute om en ze laten je vallen op je bestemming het Paradijseiland.

Je wordt opgehaald door grootvader met een limousine :) en wordt naar het  Paradijshotel gebracht. Je krijgt de sleutel van je kamer en je start in je kamer. Ze zijn je bagage ook vergeten mee te geven maar in de kast hangt wat kleren


Open het kastje onder de TV en pak het videogame console. Probeer het te gebruiken maar er zitten geen batterijen in. Open de badkamerdeur links van de TV. Pak de shampoo (bath gel) van de wasbak en onderzoek alles in de badkamer.

Ga beneden naar de receptie en praat met de hoteleigenaar om te weten te komen waar je batterijen kan krijgen.
Verlaat het hotel en ga links naar het Westelijke Strand die je twee uur later ten slotte bereikt
Bekijk de struiken en pak het lege potje (jar) dat in de stuiken ligt.

Bekijk het lege potje in je inventaris en je merkt op dat er een haar groeimiddel in heeft gezeten.
Ga de bar "Happy Hake" in en begroet de bareigenaar die zit te slapen. Hij wisselt de dollars die je hebt voor "Frus-Fris" geld.  Ga terug naar het hotel en loop verder naar het Oostelijke strand waar je weer 2 uur over doet.
 

Praat met de oude visser tot hij niets meer terug zegt. Gebruik het lege potje met het zeewater om het te vullen.

 Ga terug naar het hotel.
 

Probeer te auto te gebruiken maar je hebt toestemming nodig. Praat met de hoteleigenaar. Ga naar het Westelijke Strand.

Praat met de bareigenaar en je krijgt batterijen. Gebruik de batterijen met je videogame console. Geef de hotelkalender aan de bareigenaar in ruil  voor het zwaardvis dat achter tegen de muur hangt.


Ga naar de het Oostelijke strand. Geef het zwaardvis aan de visser in ruil voor zijn hengel. Gebruik de hengel in het zeewater en je vist er een WC bril uit. Gebruik het nogmaals en je vist er een stuurwiel uit. Dan nog maar een keer en nu vis je er een octopus uit. Ga terug naar het Hotel naar je sportauto.

Gebruik het stuurwiel met de sportauto en nu kan je met de auto naar het Noordelijke strand.

Ga het Hotel in. Praat met de receptionist en hij zegt dat er geen kamers meer vrij zijn.  Ga Hotel uit en ga rechts naar het
privé-strand. Praat met het jongetje, goed opgevoed zoals het jongetje is mag hij niet met vreemde praten. Ga verder door naar de strandbar.  De barkeeper herkent je niet en vraagt of je een nieuwe hotelgast bent. Je kan zeggen wat je wilt maar je wordt van het strand geschopt.

Ga terug naar de strandbar en ga nu naar de achterkant (behind) van de strandbar. Kijk door het gat en Agapito ziet de kale plek op het hoofd van de barman. Pak een pasje (card) uit de afvalemmer en bekijk het pasje in je inventaris. Gebruik de hengel in het gat en je vist een doosje lucifers van achter de bar. Gebruik de Octopus (inkt) met het potje met zeewater en je maakt een haargroeimiddel. Ga terug voor de bar.

Geef het potje met het zelfgemaakte haargroeimiddel aan de barman en je mag blijven. Praat met het meisje, zeg maar wat en praat dan weer met haar. Je verteld een zielig verhaal en ze trapt erin door je uit te nodigen voor een diner. Je loopt terug naar het hotel en je zegt dat je een tafel moet boeken, dat je een net pak moet hebben en je je moet wassen.

Stap in je sportauto en ga naar het Westelijke Strand. Boek een tafel op het terras voor 2 personen bij de bareigenaar en blijf bedelen tot hij het accepteert.

Ga naar het Paradijshotel. Vraag aan de Hoteleigenaar of hij een pak heeft. Hij zegt dat je het in het andere hotel moet proberen.
Ga met de auto naar de Noordelijke strand.

Ga het Privé-strand op en geef de videogame console aan het jongetje in ruil voor zijn schep. Ga naar de achterkant van de bar, gebruik de schep met het zand en je wordt weer van het Privé-strand geschopt door de barman.

Ga het hotel in en, praat met de receptionist  en vraag of hij een pak heeft. Hij zegt dat alleen hotelgasten een pak kunnen huren. Je zegt dat je een vriend bent van Frederico Smith, een voormalige gast die op vakantie is. Als bewijs laat je het pasje (card) aan hem zien. Hij zal een pak laten bezorgen in je hotelkamer van het Paradijshotel.

Ga naar het Paradijshotel en naar je kamer. Je Pak is bezorgd en ligt al op bed. Ga de badkamer in, gebruik het luciferdoosje met de boiler om heet water in de badkuip te krijgen. Je gaat je wassen,aan kleden en als een gek rij je naar je afspraak.

Het is een mooi diner met Agapita, maar helaas ze heeft een verloofde :(
Onze held wordt zonder het verwachte gelukkige einde alleen gelaten.

© Dit document mag niet worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur en de inhoud mag in geen geval worden veranderd.

06-02-2005

GameSolves
http://www.gamesolves.tk
Forum
http://gamesolves.proboards23.com/

Henk

Free Web Hosting